Flexibel omboeken vanaf 15-12-2020: Indien de overnachting(en) geen doorgang kan vinden i.v.m. overheidsmaatregelen ontvangt u een voucher. > contactloze verblijven voor 2/4/6/8 personen (voldoen aan Covid-19 richtlijnen).

Bezienswaardigheden Nederlands Limburg

Huisjes voorzien van karakteristieke details en de modernste faciliteiten te midden van gemoedelijk groen. Dat zijn de vakantiewoningen van Hoeve Vakanties. In de zuidelijke regionen van Nederland vindt u plekjes waar u heerlijk tot rust kunt komen. Reis af naar klein Zwitserland (lees Nederlands Limburg) en ontspan door kennis te maken met de bezienswaardigheden Nederlands Limburg tijdens uw break in één van ons vakantiehuisjes.

Bent u toe aan een weekendje weg, een midweek ontspanning of heeft u de behoefte om twee weken in uw agenda te blokken voor een welverdiende vakantie. Maak dan gebruik van de fijnste accommodaties in het zuiden van Nederland en geniet tegelijkertijd van de bezienswaardigheden Nederlands Limburg. Bij ons heeft u de keuze om vakantiehuisjes te huren op verschillende domeinen met elk hun eigen pluspunten. Wij zetten ze voor u op een rijtje

Kenmerken van Hof van Ulvend

 • Jeu de boules baan
 • Knooppunt wandel- en fietsroutes
 • Sauna
 • Speeltoestellen
 • Speelweide
 • Tegenover IJssalon en Brasserie ’t Bakhuis
 • Voetbalveld

Op het Hof van Ulvend staan verschillende vakantieaccommodaties waar u, als onderdeel van een groep die kan variëren in grootte kan verblijven wanneer u de bezienswaardigheden Nederlands Limburg ontdekt. Denk aan de Carréhoeves en de Landhuizen. Deze vakantiewoningen zijn van alles gemakken voorzien.

Kenmerken van domein Eyserhof

 • Brasserie Eyserhof
 • Jeu de boules baan
 • Shortgolfbaan 9 holes
 • Speeltoestellen
 • Speelweide
 • Start wandelroutes 4-12 km

De woningen van domein Eyserhof beschikken over de modernste apparatuur, de prettigste badkamers en fijnste bedden. Ontdek het zelf tijdens een vakantie in ’t Bakkes, ’t Höfke, ’t Sjop, ’t Groepshuis, d’r Hingerum, Schuur 7 en De Hoeve.

Bezienswaardigheden Nederlands Limburg in de natuur

Opvallend is dat de vakantieaccommodaties over genoeg ruimte beschikken om hele dagen op het terrein zelf door te brengen. Maar een vakantie is pas echt genieten wanneer u kennis kunt maken met de bezienswaardigheden Nederlands Limburg. In de omgeving van de vakantiewoningen is genoeg te doen. Maak heerlijke wandelingen door de oogstrelend mooie omgeving, geniet van 50 tinten groen, kleurige en geurige bloemen, kabbelende beekjes, mooie watertjes die ontspringen uit de Gulp en stop onderweg vooral om kennis te maken met Limburgse streekgerechten

Wandelen langs Limburgse lekkernijen

Mensen boven de rivieren weten niet wat ze meemaken wanneer ze kennis maken met typische Limburgse streekgerechten. Een smaakpapillen explosie is wellicht het woord dat de kennismaking met Limburgse streekgerechten het best omschrijft. Ontdek Limburgse lekkernijen die alléén in Limburg zo lekker smaken tijdens een wandeling door dichtstbijzijnde steden als Maastricht, Aken, Vaals, Luik, Hasselt, Valkenburg.

Bezienswaardigheden Nederlands Limburg in steden en dorpen

Limburg staat niet alleen bekend om de heerlijkste streekgerechten en de prachtige groene panorama’s. Er zijn ook vele bezienswaardigheden Nederlands Limburg die je tijdens een midweekje weg, of langer, niet mag overslaan. Ontdek historische en hedendaagse bezienswaardigheden in dorpen en steden op steenworp afstand van onze vakantiehuisjes. Bedenk wat u gaat doen tijdens uw break in Limburg. Wij geven u wat inspiratie:

 • Kastelentocht
  Kies ervoor om kennis te maken met het rijke verleden van ridders en jonkvrouwen. Ontdek de bouwwerken die de tand des tijds hebben doorstaan en bezoek een kasteel. Limburg wordt ook wel eens het land der kastelen genoemd. Geen gekke naam voor een provincie waar kastelen vaker voorkomen dan etappes in de Tour de France. Maak kennis met het mysterieuze verleden achter dikke, donkere kerkdeuren. Ook voor kinderen zijn er veel kastelen geschikt voor een ontdekkingstocht. Dwaal met uw kinderen door middeleeuwste kasteeltuinen en beleef samen ridderlijke avonturen.
 • Grotbiken
  Een adrenalinekick nodig? Bezoek de grotten van Limburg. Te voet, of per fiets. Ja, ook dat is mogelijk. Pak je racefiets in en neem hem mee naar diverse bezienswaardigheden Nederlands Limburg voor een mooie rit in een donkere, stille wereld.
 • Cultuursnuiven
  In de stad zelf staan diverse musea die verhalen over vervlogen tijden, archeologische opgravingen en moderne kunst. Met wisselende exposities staat u steeds iets verrassends te wachten bij elke nieuwe vakantie in Limburg.