Familiedag organiseren in Zuid Limburg, origineel en compleet verzorgd

Wilt u dit jaar eens een originele en compleet verzorgde familiedag organiseren, informeer dan naar de vele mogelijkheden van Hoeve Vakanties in Zuid Limburg. Bij ons kunt u groepen kwijt tot een grootte van 60 personen, onze groepsaccommodaties zijn gelegen in vijf verschillende toplocaties door heel Limburg. Tijdens uw familiedag geven de gezellige dorpen en steden u de echte Limburgse ervaring en in de Voerstreek proeft u de bourgondische smaak van de omgeving. Vanwege de unieke ligging zijn er volop mogelijkheden voor leuke familiedag uitjes!

Onbezorgd genieten tijdens uw familiedag

Bij Hoeve Vakanties is het streven om u en uw familie een onvergetelijke familiedag te bezorgen. Onze speeltoestellen bieden de jongste leden van de familie vermaak. Daarnaast kunt u op uw familiedag verschillende activiteiten organiseren. Ook de directe omgeving van onze verschillende accommodaties biedt vele opties voor ontspanning, vermaak en gezelligheid waarover wij u alles kunnen vertellen. Zo kunt u bij ons kiezen voor een vakantiehuisje Zuid-Limburg of een vakantiehuis België

Familiedag activiteiten organiseren

Samen met Hombourgeuis organiseren wij uw familiedag met verschillende activiteiten. Hombourgeois is gelegen op het domein van de Molen van Medael. Zij bieden mogelijkheden die geschikt zouden kunnen zijn voor uw familie activiteiten:

  • Hombourgeois kan u meenemen door het prachtige landschap met de huifkar. De route voert u langs oude kastelen en kerken en door bossen en weide.
  • Voor de sportieve mens is er een outdoor parcours aanwezig
  • U kunt zelfs een workshop Limburgse vlaai bakken volgen.
  • Ook kunt u een rondleiding krijgen door de ambachtelijke stroopstokerij.

Hombourgeois biedt tevens twee verschillende arrangementen aan:

  • Bourgondisch arrangement
  • Sportief arrangement

Informeer bij ons naar de inhoud van de arrangementen, de kosten en de beschikbaarheid voor uw familiedag uitjes.

Daarnaast kunt u de omgeving verkennen op de fiets of tijdens het wandelen. Er zijn verschillende routes die u en uw familie door de omgeving kunnen volgen. Tijdens dit gezinsuitje ontdekt u de unieke omgeving van Zuid Limburg.

Als u hulp nodig heeft bij het organiseren van uw familiedag uitjes, dan willen wij u best helpen met een aantal familiedag tips:

  • Een geheel verzorgde barbecue lunch, brunch of een uitgebreid buffet
  • Hombourgeois arrangementen
  • Wandelen en fietsen door de omgeving
  • Gezinsuitje naar de boerderij

Ontspannen familiedag organiseren

Maak gebruik van de vele mogelijkheden die onze verschillende accommodaties u bieden om een gezellige en ontspannen familiedag te organiseren tijdens uw vakantie in Limburg. Zo is een groepsaccommodatie 30 personen meestal ideaal voor een overnachting voor de gehele familie. Huur een familiehuis speciaal voor het familieweekend.

Mocht u vragen hebben dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen graag mee met het bedenken van familiedag ideeën.