Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.

Groepshuizen in Zuid-Limburg: Proef de smaak van Limburg!

Heeft u plannen om met een grote groep op vakantie te gaan in Zuid-Limburg? Dan is een groepshuis een ideale oplossing. Onze groepshuizen zorgen ervoor dat u heerlijk tot ontspanning kunt komen. Of het nu een midweekje, weekend of volledige week is, binnen een paar klikken heeft u al een groepshuis gehuurd. Bekijk hieronder het overzicht onze groepshuizen.

4-6 personen
2 slaapkamers
1 badkamer
10-14 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
11 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
Gerestyled
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
18-22 personen
10 slaapkamers
12 badkamers
19 personen
8 slaapkamers
3 badkamers
25 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Nieuw
30 personen
14 slaapkamers
14 badkamers
36 personen
16 slaapkamers
16 badkamers
56 personen
18 slaapkamers
18 badkamers

Bij elk huis vindt u de aanvullende informatie over de huizen:

 • Hoeveel personen er in het huisje passen
 • Hoeveel slaapkamers er zijn
 • Hoeveel badkamers er zijn
 • Wat de faciliteiten zijn

Groepshuis op het landgoed van Hoeve Vakanties!

Reserveer nu uw overnachting in uw groepshuis en bereidt u voor op de Limburgse gezelligheid en adembenemende flora en fauna. U geniet daarnaast ook nog van onze andere voordelen bij een overnachting in een groepsverblijf Zuid Limburg:

 • Authentiek Limburgse groepsvakantiehuis

Bij onze heeft u de beschikking over een authentiek en luxueus groepshuis. Onze huizen voldoen aan alle moderne eisen van comfort. Een moderne keuken, luxe badkamers, comfortabele slaapkamers en een fijne woonkamer. Genoeg faciliteiten om heerlijk te ontspannen tijdens uw vakantie.

 • Kindvriendelijke groepshuizen en omgeving

Een ander voordeel is dat alles in onze groepshuizen kindvriendelijk is ingericht. Binnen is alles kinderveilig, maar ook buiten is er genoeg te doen voor kinderen. Zo is er een speelweide aanwezig met speeltoestellen en bij sommige groepshuizen zelfs een tennisbaan en een voetbalveld of een ware shortgolf baan. Ook is het heuvelachtige landschap zeer geschikt om met het hele gezin te verkennen.

 • Liefde voor de natuur

Wij hebben groen ondernemen hoog in het vaandel staan, wij doen dan ook ons best om hieraan mee te doen. Zo zijn we genomineerd voor de VVV Zuid-Limburg innovatieprijs. Onze motto is niet voor niets “Liefde voor het leven en de natuur”. Wij passen waar mogelijk LED verlichting toe en verwarmen we onze huisjes op een milieuvriendelijke wijze. Wij hebben hout gestookte CV-ketel voor onze huisjes. Het rendement hiervan is 92%. Het gehele proces is Co2-neutraal, hierdoor zijn onze groepshuizen duurzaam en schoon.

Populaire groepshuizen zijn:

Groepshuizen in Nederland: ontdek de prachtige Limburgse omgeving

Onze groepshuizen Nederland zijn gelegen in een unieke omgeving. Het landschap van Zuid-Limburg vindt u nergens anders in Nederland. Het schilderachtige heuvellandschap vormt een prachtig decor voor een ontspannen vakantie. De weelderige flora en fauna zorgen dat u de sfeer van Zuid-Limburg ervaart. Doe een wandel- of fietstocht in de omgeving en proef de smaak van Limburg. Daarnaast kunt u in de directe omgeving ook een aantal mooie steden bezoeken:

 • Maastricht
 • Aken
 • Valkenburg
 • Luik

Deze steden zijn makkelijk bereikbaar, dit maakt onze goedkope groepshuizen een ideale uitvalbasis. Neem nu contact op om een vakantiehuisje Zuid Limburg te reserveren! Bij van Hoeve Vakanties kunt u terecht voor kleine, knusse vakantiehuisjes en voor groepsverblijven Limburg.

Bent u een last minute boeker? Misschien is het boeken van een vakantie erbij in geschoten. Kijk dan voor een last minute Limburg.