Groepshuizen in Zuid-Limburg: tot wel 66 personen!

Heeft u plannen om op groepsvakantie te gaan in Zuid-Limburg? Dan is een groepshuis een ideale oplossing voor een midweek, weekend of volledige week weg. Op verschillende groene locaties in het zuiden staan diverse groepshuizen waarin u met vrienden en familie een fijne groepsvakantie beleeft. Bekijk onze groepshuizen in Limburg en kies uw favoriete vakantiehuis voor een welverdiende break.

 
 

Groepshuis in Limburg op het landgoed van Hoeve Vakanties!

Reserveer nu uw overnachting in uw groepshuis in Limburg en bereidt u voor op de Limburgse gezelligheid en adembenemende flora en fauna. U geniet daarnaast ook nog van onze andere voordelen bij een overnachting in een groepsverblijf Zuid Limburg:

 • Authentiek Limburgse groepsvakantiehuis
  Onze huizen voldoen aan alle moderne eisen van comfort. Een moderne keuken, luxe badkamers, comfortabele slaapkamers en een fijne woonkamer
 • Kindvriendelijke groepshuizen en omgeving
  Binnen is alles kinderveilig, maar ook buiten is er genoeg te doen voor kinderen. Zo is er een speelweide aanwezig met speeltoestellen en bij sommige groepshuizen zelfs een tennisbaan en een voetbalveld of een ware shortgolf baan

Mogelijke groepshuizen in Zuid-Limburg

Op groepsvakantie gaan met een grote groep vergt een hoop planning. Vind maar eens een huis waar ruimte genoeg is voor iedereen. Bij ons kies je uit verschillende groepshuizen in Zuid-Limburg, variërend van 6 tot 36 personen, voor verschillende prijzen:

 • ’t Bakkes – 6 personen
 • Carréhoeve – 21 personen
 • Carréhoeve – 11 personen
 • Landhuis – 26 personen
 • ’t Sjop – 19 personen
 • ’t Hofke – 14 personen
 • ’t Groepshuis – 22 personen
 • Schuur 7 – 30 personen
 • D’r Hingerum – 25 personen
 • De Hoeve – 36 personen

Heeft u een groepshuis gevonden voor uw gezelschap? Boek direct online via de Zoek & Boek pagina of neem contact met ons op voor de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Ontdek de omgeving nabij uw groepshuis in Limburg

Door een groepshuis in Limburg te boeken op één van onze landgoederen, kunt u samen met anderen genieten van het veelzijdige, heuvelachtige landschap, de vele rivieren en beekjes en de historische verhalen en opgravingen die Limburg rijk is.

Activiteiten tijdens de groepsvakanties

In Limburg is veel te beleven. Ook voor grote groepen zijn er ontzettend veel activiteiten. Wij adviseren wel om ruim van tevoren een activiteit te plannen. Zo kan iedereen mee het museum in en wordt niemand teleurgesteld. In uw groepshuis in Zuid-Limburg vindt u diverse brochures met allerlei activiteiten in de omgeving. Hierin staan:

 • De mooiste wandel- en fietsroutes
  ontdek de omgeving van de groepshuizen in Limburg te voet of met de fiets van knooppunt tot knooppunt. Onze groepshuizen Nederland zijn gelegen in een uniek schilderachtig heuvellandschap dat een prachtig decor vormt voor een ontspannen vakantie. De weelderige flora en fauna zorgen dat u de sfeer van Zuid-Limburg ervaart
 • De meest interessante musea
  In een groepshuis in Limburg is het heerlijk toeven, maar het is ook prettig om eropuit te gaan. Bijvoorbeeld naar een musea over de Romeinse tijden. Wist je dat Zuid-Limburg lange tijd bezet is geweest door de Romeinen? Dat merk je nu nog aan de vele ruïnes, militaire wegen en viaducten. Naast een museum over opgravingen zijn ook andere musea een bezoek waard
 • De leukste uitjes
  Groepshuizen in Limburg zijn de meest perfecte uitvalsbasis voor allerhande uitjes. Vanuit dit centrale punt kunt u gemakkelijk de landgrenzen over. Bezoek het drielandenpunt eens en sta met twee benen in drie verschillende landen
 • Stedentripjes
  Zowel binnen de grenzen van Limburg, maar ook hierbuiten kun je een bezoek brengen aan bruisende steden als Aken, Maastricht, Valkenburg en Luik. Ontdek het uitgaansleven daar, ontdek historische panden en archeologische hoogstandjes en besteed een paar uurtjes aan terrrashoppen waar je kunt genieten van de lekkerste streekgerechten

Neem nu contact op om een vakantiehuisje Zuid Limburg te reserveren! Bij van Hoeve Vakanties kunt u terecht voor kleine, knusse vakantiehuisjes en voor groepsverblijven Limburg.

Populaire groepshuizen in Limburg zijn:

Behoefte om de grens over te gaan? Ga voor een vakantiewoning Ardennen. Prachtige omgeving & heerlijk vertoeven.

Geniet van de lekkernijen van Limburgse bodem

Lekker eten en drinken, daar staat Limburg bekend om. Met de juiste ingrediënten kan er in het groepshuis te Limburg heerlijk gekookt worden, maar bezoek ook eens de terrasjes en restaurants in de grote steden en omliggende dorpen. Een heerlijke Limburgse vlaai. Daar gaat menig mens van watertanden. Maar Limburg heeft nog veel meer in petto! We lichten een aantal bekende Limburgse gerechten en zoetigheden uit:

 • Limburgse vlaai
 • Asperges – het witte goud
 • Stoofpot met zuur vlees
 • Stroop als streekproduct
 • Nonnevot – heerlijk gebakje
 • Knapkoek

Bent u een last minute boeker? Misschien is het boeken van een vakantie erbij ingeschoten. Kijk dan voor een last minute Limburg.

Veelgestelde vragen over onze vakantiehuizen

Wij helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen. Hier zijn een aantal veelgestelde vragen:
“Hoeveel vakantiehuisjes bieden jullie in totaal?”
Kies uit een totaal van 25 vakantiewoningen verdeeld over 5 van onze locaties. We bieden plek vanaf 2 personen tot groepen van maar liefst 66 personen, allemaal gelegen in de Voerstreek en in Zuid-Limburg.
“Waar liggen de groepsverblijven van Hoeve Vakanties?”
Onze groepsverblijven liggen in meerdere dorpjes in Zuid-Limburg:

Noorbeek
Hombourg
Teuven
Eys
”Wat moeten wij zelf meenemen?”
Alle vakantiewoningen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken en voldoen aan alle eisen voor modern comfort. De luxe keuken is voorzien van alle keukenspullen. De moderne badkamer heeft douchegel en shampoo. De woonkamer is modern en de slaapkamers is van alles voorzien. U moet alleen zelf bedlinnen en handdoeken meenemen. Het is echter ook een mogelijkheid om dit te huren.