Flexibel omboeken vanaf 15-12-2020: Indien de overnachting(en) geen doorgang kan vinden i.v.m. overheidsmaatregelen ontvangt u een voucher. > contactloze verblijven voor 2/4/6/8 personen (voldoen aan Covid-19 richtlijnen).

Groepshuizen in Zuid-Limburg: Proef de smaak van Limburg!

Heeft u plannen om met een grote groep op vakantie te gaan in Zuid-Limburg? Dan is een groepshuis een ideale oplossing. Onze groepshuizen zorgen ervoor dat u heerlijk tot ontspanning kunt komen. Of het nu een midweekje, weekend of volledige week is, binnen een paar klikken heeft u al een groepshuis gehuurd. Bekijk onderaan de pagina het overzicht onze groepshuizen.

Coronaproof
2 personen
1 slaapkamer
1 badkamer
Coronaproof
2-4 personen
2 slaapkamers
1 badkamer
Coronaproof
2-6 personen
2 slaapkamers
1 badkamer
Coronaproof
2-6 personen
3 slaapkamers
2 badkamers
Coronaproof
4-11 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
Coronaproof
4-10 personen
4 slaapkamers
3 badkamers
Coronaproof
6-16 personen
8 slaapkamers
8 badkamers
Coronaproof
8-14 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
Coronaproof
8-12 personen
6 slaapkamers
4 badkamers
Coronaproof
8-11 personen
4 slaapkamers
1 badkamer
Coronaproof
10-16 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
Coronaproof
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Coronaproof
14-19 personen
8 slaapkamers
3 badkamers
Coronaproof
16-22 personen
10 slaapkamers
10 badkamers
Coronaproof
16-25 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
Coronaproof
16-26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Coronaproof
16-22 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
Coronaproof
18-26 personen
11 slaapkamers
8 badkamers
Coronaproof
18-26 personen
9 slaapkamers
3 badkamers
Coronaproof
20-30 personen
14 slaapkamers
14 badkamers
Coronaproof
20-33 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
Coronaproof
20-30 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
Coronaproof
26-36 personen
16 slaapkamers
16 badkamers
Coronaproof
36-56 personen
18 slaapkamers
18 badkamers
Coronaproof
36-44 personen
16 slaapkamers
12 badkamers
Coronaproof
46-66 personen
24 slaapkamers
18 badkamers

Bij elk huis vindt u de aanvullende informatie over de huizen:

 • Hoeveel personen er in het huisje passen
 • Hoeveel slaapkamers er zijn
 • Hoeveel badkamers er zijn
 • Wat de faciliteiten zijn

Ontdek het kleurrijke Limburg

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daarom is het een strak plan om een groepshuis in Limburg te boeken. Zo kunt u met z’n alle genieten van het veelzijdige, heuvelachtige landschap, de vele rivieren en beekjes, de historische verhalen en opgravingen en – ook heel belangrijk – het heerlijke bourgondische eten.
In Limburg is ontzettend veel te beleven. Ook voor grote groepen zijn er ontzettend veel activiteiten. Wij adviseren wel om ruim van te voren een activiteit te plannen. Zo kan iedereen mee het museum in en wordt niemand teleurgesteld.

Cultuursnuiven met de hele groep

Het kan wel eens een uitdaging zijn om een activiteit in te plannen. Wandelen is bij uitstek een ideale activiteit – er zijn ontzettend mooie wandelroutes in Limburg – maar soms wil je ook even iets anders. Ontdek de rijke geschiedenis van Limburg tijdens de vakantie of weekendje weg.
Verschillende heersers hebben de Limburgse provincie weten te bezetten. Niet alleen door Duitsers tijdens de WOII en Fransen in 1749, maar met door de Romeinen is Zuid-Limburg lange tijd bezet geweest. Ruim 400 jaar hebben Romeinse soldaten en burgers hier gewoond. En dat is te zien aan de vele ruïnes, militaire wegen, viaducten en andere opgravingen. Heel interessant dus om een bezoek te brengen aan de musea die over de Romeinse tijden.

Geniet van de lekkernijen van Limburgse bodem

Lekker eten en drinken, daar staat Limburg bekend om. Met de juiste ingrediënten kan er in het groepshuis te Limburg heerlijk gekookt worden, maar bezoek ook eens de terrasjes en restaurants in de grote steden en omliggende dorpen.
Een heerlijke Limburgse vlaai. Daar gaat menig mens van watertanden. Maar Limburg heeft nog veel meer in petto!
We lichten een aantal bekende Limburgse gerechten en zoetigheden uit:

 • Limburgse vlaai
 • Asperges – het witte goud
 • Stoofpot met zuur vlees
 • Stroop als streekproduct
 • Nonnevot – heerlijk gebakje
 • Knapkoek

Limburg: de warmste provincie van het land

Een leuk feitje natuurlijk, dat Limburg door het jaar heen over het algemeen de warmste temperaturen heeft. Dus zoeken jullie een groepshuis in Zuid-Limburg, maar houden jullie ook van wat warmere temperaturen? Gemiddeld genomen is het 5°C warmer in Limburg in vergelijking met de koudste plaatsen van Nederland. Zeker in de zomer is dit verschil zeker te merken.

Behoefte om de grens over te gaan? Ga voor een vakantiewoning Ardennen. Prachtige omgeving & heerlijk vertoeven.

Groepshuis op het landgoed van Hoeve Vakanties!

Reserveer nu uw overnachting in uw groepshuis en bereidt u voor op de Limburgse gezelligheid en adembenemende flora en fauna. U geniet daarnaast ook nog van onze andere voordelen bij een overnachting in een groepsverblijf Zuid Limburg:

 • Authentiek Limburgse groepsvakantiehuis

Bij onze heeft u de beschikking over een authentiek en luxueus groepshuis. Onze huizen voldoen aan alle moderne eisen van comfort. Een moderne keuken, luxe badkamers, comfortabele slaapkamers en een fijne woonkamer. Genoeg faciliteiten om heerlijk te ontspannen tijdens uw vakantie.

 • Kindvriendelijke groepshuizen en omgeving

Een ander voordeel is dat alles in onze groepshuizen kindvriendelijk is ingericht. Binnen is alles kinderveilig, maar ook buiten is er genoeg te doen voor kinderen. Zo is er een speelweide aanwezig met speeltoestellen en bij sommige groepshuizen zelfs een tennisbaan en een voetbalveld of een ware shortgolf baan. Ook is het heuvelachtige landschap zeer geschikt om met het hele gezin te verkennen.

 • Liefde voor de natuur

Wij hebben groen ondernemen hoog in het vaandel staan, wij doen dan ook ons best om hieraan mee te doen. Zo zijn we genomineerd voor de VVV Zuid-Limburg innovatieprijs. Onze motto is niet voor niets “Liefde voor het leven en de natuur”. Wij passen waar mogelijk LED verlichting toe en verwarmen we onze huisjes op een milieuvriendelijke wijze. Wij hebben hout gestookte CV-ketel voor onze huisjes. Het rendement hiervan is 92%. Het gehele proces is Co2-neutraal, hierdoor zijn onze groepshuizen duurzaam en schoon.

Populaire groepshuizen zijn:

Groepshuizen in Nederland: ontdek de prachtige Limburgse omgeving

Onze groepshuizen Nederland zijn gelegen in een unieke omgeving. Het landschap van Zuid-Limburg vindt u nergens anders in Nederland. Het schilderachtige heuvellandschap vormt een prachtig decor voor een ontspannen vakantie. De weelderige flora en fauna zorgen dat u de sfeer van Zuid-Limburg ervaart. Doe een wandel- of fietstocht in de omgeving en proef de smaak van Limburg. Daarnaast kunt u in de directe omgeving ook een aantal mooie steden bezoeken:

 • Maastricht
 • Aken
 • Valkenburg
 • Luik

Deze steden zijn makkelijk bereikbaar, dit maakt onze goedkope groepshuizen een ideale uitvalbasis. Neem nu contact op om een vakantiehuisje Zuid Limburg te reserveren! Bij van Hoeve Vakanties kunt u terecht voor kleine, knusse vakantiehuisjes en voor groepsverblijven Limburg.

Bent u een last minute boeker? Misschien is het boeken van een vakantie erbij in geschoten. Kijk dan voor een last minute Limburg.

Is het mogelijk om op vakantie te gaan?

Jazeker, bij ons kunt u terecht om heerlijk te overnachten en te ontspannen. Uiteraard wel met handhaving van de huidige geldende coronamaatregelen.

Wat houdt een contactloos verblijf in?

Wij zorgen ervoor dat u volledig volgens de COVID-19 richtlijnen kunt genieten van een welverdiende vakantie. Dat betekent dat ons personeel de contactmomenten op gepaste afstand zullen uitvoeren. Ook hebben veel van onze huisjes meerdere badkamers, wat ideaal is wanneer meerdere huishoudens zijn toegestaan.

Wat voor activiteiten zijn kun je nu ondernemen?

Check altijd de huidig geldende maatregelen voordat je eropuit gaat. Zo voorkom je onaangename verrassingen. Afhankelijk daarvan kun je heerlijk wandelen in natuurgebieden, fietsen en misschien zelfs andere activiteiten ondernemen. Houd je wel altijd aan de COVID-19 richtlijnen