Actieve groepsvakanties in Zuid-Limburg

Landgoed Van Ulvend is al jarenlang gespecialiseerd in het organiseren van actieve groepsvakanties. Groepen tot 40 personen kunnen bij ons terecht in één verblijf en als u met meer personen wilt komen, kunnen we verblijven samentrekken of u huurt meerdere woningen. Zeker wanneer u met een groot gezelschap komt, is de prijs per persoon voor onze unieke verblijven zeer betaalbaar, al vanaf € 25,- per maand.

Verschillende locaties voor groepsvakanties

Families, vriendengroepen en bedrijven vinden al jarenlang hun weg naar Hof van Ulvend voor hun groepsvakanties. Wij beschikken over vier verschillende locaties en 19 verschillende verblijven. Hof van Ulvend in Noorbeek, Zuid-Limburg, Ten Hof in Hombourg, Molen van Medael in Hombourg en Begijnhof in Teuven.

Alle groepsverblijven liggen aan de rand van de bekende Voerstreek en Zuid-Limburg, waar u kunt genieten van de ongerepte natuur en veel wandel- en fietsplezier zult ervaren.

Actieve en sportieve groepsvakanties

Landgoed van Ulvend is een familiebedrijf. Vader, moeder en 3 van de 5 dochters werken mee in het bedrijf. Dochter Jocelyne startte met haar man Roy op het domein van de Molen van Medael het bedrijf Hombourgeois. Hombourgeois organiseert diverse actieve en sportieve activiteiten voor zowel jong als oud.

Zo ligt er op het domein een outdoor parcours met onder andere een klimwand, een hoogteparcours en een speleobox. Ook is het mogelijk een huifkartocht te maken, fietsen te huren of deel te nemen aan een spannende speurtocht.

Als u verblijft in van de accommodaties van Landgoed van Ulvend dan kunt u tevens gebruik maken van de gastronomische service van Hombourgeois. Zij kunnen uw ontbijt, lunch en diner verzorgen. En op vaste tijdstippen wordt er vers brood en Limburgse vlaai gebakken in de ambachtelijke houtoven. Informeer naar de mogelijkheden.

Wensen groepsvakanties Zuid-Limburg

Op onze website kunt u rustig rondkijken bij al onze accommodaties voor groepsvakanties. Afhankelijk van de groepsgrootte en wensen zijn er verschillende verblijven waar u uit kunt kiezen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Graag tot ziens bij Hof van Ulvend!