Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.

Groepsverblijf in Zuid-Limburg: Luxe & authentieke groepsverblijven

Ontspan tijdens een heerlijk verblijf in uw groepsverblijf van Hoeve Vakanties in het prachtige Limburg. Bekijk hieronder de mogelijkheden en kies een ideaal groepsverblijf. Alle groepsverblijven zijn voorzien van modern comfort én u beschikt natuurlijk over een prachtige uitzicht over het unieke Limburgse landschap. Bekijk aanvullende informatie bij de huisjes zelf. U kunt hier informatie vinden over het aantal personen, de badkamer, de slaapkamer en andere faciliteiten. Daarnaast kunt u hier ook informatie vinden over de omgeving!

Gerestyled
10 personen
4 slaapkamers
3 badkamers
Gerestyled
11 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
Gerestyled
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Gerestyled
16 personen
8 slaapkamers
8 badkamers
Gerestyled
22 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Gerestyled
26 personen
9 slaapkamers
3 badkamers
Gerestyled
44 personen
16 slaapkamers
12 badkamers
56 personen
18 slaapkamers
18 badkamers
Gerestyled
66 personen
24 slaapkamers
18 badkamers

Voordelen van onze groepsverblijven in Limburg

Op vakantie Zuid-Limburg bij van Hoeve vakanties, dan profiteert u ongetwijfeld van vele voordelen. Zo kunt u een korting van 20% krijgen als u deze maand een groepsverblijf boekt. Daarnaast profiteert u ook van de volgende voordelen bij onze groepsverblijven:

  • Luxe groepsverblijven

Onze groepsverblijven voldoen aan alle eisen en wensen voor hedendaags comfort. Van Luxe badkamers tot een moderne keuken, u kunt heerlijk tot ontspanning komen. U kunt tegen betaling ook bedlinnen (inclusief handdoeken) ontvangen, maar u kunt er ook voor kiezen om dit zelf mee te nemen.

  • Kindvriendelijk

Onze groepsverblijven zijn kindvriendelijk. Wij vinden dit belangrijk omdat wij veel gezinnen en families op bezoek krijgen. Bij de vakantiehuisjes zelf kunt u zien of er een speeltoestel aanwezig is. Daarnaast zijn er ook speciale kinderstoelen aanwezig in de vakantiehuisjes. Bekijk de huisjes en oordeel zelf!

  • De prachtige omgeving

De prachtige omgeving is iets unieks, u zal dit nergens anders in Nederland vinden. Het Zuid-Limburgse landschap biedt een podium voor leuke activiteiten. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met het creëren van een authentiek verblijf in Zuid-Limburg. Wij helpen u dan ook graag om dit te behalen. Neem gerust contact met ons op om activiteiten te organiseren of voor tips over de beste eetgelegenheden in de regio.

Populaire groepsverblijven:

Veel gestelde vragen over onze groepsverblijven Nederland

Wij helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen. Het is natuurlijk niet iets wat u elke dag doet, groepsverblijven in Nederland zoeken. Hier zijn een aantal veel gestelde vragen:
”Wat moeten wij zelf meenemen?”
Alle groepsverblijven zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken en voldoen aan alle eisen voor modern comfort. De luxe keuken is voorzien van alle keukenspullen. De moderne badkamer heeft douchegel en shampoo. De woonkamer is modern en de slaapkamers is van alles voorzien. U moet alleen zelf bedlinnen en handdoeken meenemen. Het is echter ook een mogelijkheid om dit te huren.
“Is er WiFi aanwezig?”
Bij alle groepsverblijven beschikt u over gratis WiFi.
“Waar liggen de groepsverblijven van Hoeve Vakanties?”
Onze groepsverblijven liggen in meerdere dorpjes in Zuid-Limburg:

  • Noorbeek
  • Hombourg
  • Teuven
  • Eys

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over een groepsverblijf of vakantiehuisje Zuid Limburg! Last minute naar Zuid Limburg? Dat kan! Kijk bij onze last minute huisjes en boek snel.