Groepsverblijf in Zuid-Limburg: Luxe & authentieke groepsverblijven

Modern comfort in een luxe groepsverblijf en genieten van een prachtige omgeving. Deze gouden combinatie vindt u in Zuid-Limburg. Kom en ontdek het prachtige landschap van het zuiden van Nederland. Ontdek de groepsverblijven op één van onze locaties. Verdeeld over Limburg beschikken wij over verschillende landgoederen met diverse groepsverblijven.

 
 

Voordelen van onze groepsverblijven in Limburg

Op vakantie Zuid-Limburg bij van Hoeve vakanties, dan profiteert u ongetwijfeld van vele voordelen. Boekt u deze maand nog een groepsverblijf? Houd de acties en kortingen in de gaten. Een (h)eerlijke prijs/kwaliteit verhouding, daar staan wij bekend om.

 • Luxe groepsverblijven

Onze groepsverblijven voldoen aan alle eisen en wensen voor hedendaags comfort. Van Luxe badkamers tot een moderne keuken, u kunt heerlijk tot ontspanning komen. U kunt tegen betaling ook bedlinnen (inclusief handdoeken) ontvangen, maar u kunt er ook voor kiezen om dit zelf mee te nemen naar het groepsverblijf.

.

 • Kindvriendelijk

Onze groepsverblijven zijn kindvriendelijk. Wij vinden dit belangrijk omdat wij veel gezinnen en families op bezoek krijgen. Bij de vakantiehuisjes zelf kunt u zien of er een speeltoestel aanwezig is. Daarnaast zijn er ook speciale kinderstoelen aanwezig in de vakantiehuisjes. Bekijk de huisjes en oordeel zelf!

 • De prachtige omgeving

De prachtige omgeving is iets unieks, u zal dit nergens anders in Nederland vinden. Het Zuid-Limburgse landschap biedt een podium voor leuke activiteiten. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met het creëren van een authentiek verblijf in Zuid-Limburg. Neem gerust contact met ons op om activiteiten te organiseren of voor tips over de beste eetgelegenheden in de regio.

In Zuid-Limburg is het heerlijk vakantie vieren. Het zal net lijken alsof u in het buitenland bent. Verblijf in groepsverblijf Limburg en geniet van bourgondische specialiteiten, schilderachtige dorpjes en landschappen in 50 tinten groen. Ontdek Zuid-Limburg vanuit onze groepsverblijven in:

 • Noorbeek
 • Hombourg
 • Teuven
 • Eys

Grote gezinnen, families en collega’s zijn reisgezelschappen die het meest gebruik maken van onze groepsverblijven. Dat maakt dan onderstaande groepsverblijven het meest populair zijn:

Ontspannen verblijven in groepsverblijven

Al wanneer u ons groepsverblijf binnenstap is het alsof er een warme deken over u heenvalt. Onze groepsverblijven ademen sfeer en luxe uit. Stuk voor stuk. U zult het zelf zien. Alle groepsverblijven in Limburg zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken en voldoen aan alle eisen voor modern comfort. De luxe keuken is voorzien van alle keukenspullen voor de smulpaap, ovenschotelliefhebber of de hobbyhok. Tijdens uw vakantie in een groepsverblijf maakt u de heerlijkste maaltijden in deze riante keuken. En ook de badkamer heeft niet ingeleverd op luxe. De woonkamer is een comfortabele ruimte waar u met u reisgezelschap kunt bijkletsen en ontspannen. Loopt u richting de slaapkamer. Dan is er één ding dat opvalt. De ruimte. De riante slaapkamers beschikken elk over heerlijke bedden met of zonder bedlinnen. Net wat u wenst.

Verblijft u in een groepsverblijf in Zuid-Limburg? Dan is het altijd fijn om veel van de omgeving mee te krijgen. Wanneer we aan iemand zouden vragen naar enkele steekwoorden om Limburg te beschrijven, dan horen we vast en zeker woorden als bourgondisch, mergelgrotten, de geul en Limburgse vlaai. Wat ons betreft is dit inderdaad Limburg in een notendop. Ontdek de omgeving aan de hand van de mooiste wandelingen door Zuid-Limburgs natuurschoon en ga eropuit met uw reisgezelschap. En dat alles heel dichtbij uw groepsverblijf.

Veel gestelde vragen over onze groepsverblijven Nederland

Wij helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen. Het is natuurlijk niet iets wat u elke dag doet, groepsverblijven in Nederland zoeken. Hier zijn een aantal veel gestelde vragen:
”Wat moeten wij zelf meenemen?”
Alle groepsverblijven zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken en voldoen aan alle eisen voor modern comfort. De luxe keuken is voorzien van alle keukenspullen. De moderne badkamer heeft douchegel en shampoo. De woonkamer is modern en de slaapkamers is van alles voorzien. U moet alleen zelf bedlinnen en handdoeken meenemen. Het is echter ook een mogelijkheid om dit te huren.
“Is er WiFi aanwezig?”
Bij alle groepsverblijven beschikt u over gratis WiFi.
“Waar liggen de groepsverblijven van Hoeve Vakanties?”
Onze groepsverblijven liggen in meerdere dorpjes in Zuid-Limburg:

 • Noorbeek
 • Hombourg
 • Teuven
 • Eys

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over een groepsverblijf of vakantiehuisje Zuid Limburg! Last minute naar Zuid Limburg? Dat kan! Kijk bij onze last minute huisjes en boek snel.