Flexibel omboeken vanaf 15-12-2020: Indien de overnachting(en) geen doorgang kan vinden i.v.m. overheidsmaatregelen ontvangt u een voucher. > contactloze verblijven voor 2/4/6/8 personen (voldoen aan Covid-19 richtlijnen).

Groepsverblijf in Zuid-Limburg: Luxe & authentieke groepsverblijven

Modern comfort in een luxe groepsverblijf en genieten van een prachtige omgeving. Deze gouden combinatie vindt u in Zuid-Limburg. Kom en ontdek het prachtige landschap van het zuiden van Nederland. Ontdek de groepsverblijven op één van onze locaties. Verdeeld over Limburg beschikken wij over verschillende landgoederen met diverse groepsverblijven.

Coronaproof
2 personen
1 slaapkamer
1 badkamer
Coronaproof
2-4 personen
2 slaapkamers
1 badkamer
Coronaproof
2-6 personen
2 slaapkamers
1 badkamer
Coronaproof
2-6 personen
3 slaapkamers
2 badkamers
Coronaproof
4-11 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
Coronaproof
4-10 personen
4 slaapkamers
3 badkamers
Coronaproof
6-16 personen
8 slaapkamers
8 badkamers
Coronaproof
8-14 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
Coronaproof
8-12 personen
6 slaapkamers
4 badkamers
Coronaproof
8-11 personen
4 slaapkamers
1 badkamer
Coronaproof
10-16 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
Coronaproof
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Coronaproof
14-19 personen
8 slaapkamers
3 badkamers
Coronaproof
16-22 personen
10 slaapkamers
10 badkamers
Coronaproof
16-25 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
Coronaproof
16-26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Coronaproof
16-22 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
Coronaproof
18-26 personen
11 slaapkamers
8 badkamers
Coronaproof
18-26 personen
9 slaapkamers
3 badkamers
Coronaproof
20-30 personen
14 slaapkamers
14 badkamers
Coronaproof
20-33 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
Coronaproof
20-30 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
Coronaproof
26-36 personen
16 slaapkamers
16 badkamers
Coronaproof
36-56 personen
18 slaapkamers
18 badkamers
Coronaproof
36-44 personen
16 slaapkamers
12 badkamers
Coronaproof
46-66 personen
24 slaapkamers
18 badkamers

Voordelen van onze groepsverblijven in Limburg

Op vakantie Zuid-Limburg bij van Hoeve vakanties, dan profiteert u ongetwijfeld van vele voordelen. Boekt u deze maand nog een groepsverblijf? Dan profiteert u van een tijdelijke actie. Bij het boeken van een groepsverblijf ontvangt u een korting van 20%.

 • Luxe groepsverblijven

Onze groepsverblijven voldoen aan alle eisen en wensen voor hedendaags comfort. Van Luxe badkamers tot een moderne keuken, u kunt heerlijk tot ontspanning komen. U kunt tegen betaling ook bedlinnen (inclusief handdoeken) ontvangen, maar u kunt er ook voor kiezen om dit zelf mee te nemen naar het groepsverblijf.

.

 • Kindvriendelijk

Onze groepsverblijven zijn kindvriendelijk. Wij vinden dit belangrijk omdat wij veel gezinnen en families op bezoek krijgen. Bij de vakantiehuisjes zelf kunt u zien of er een speeltoestel aanwezig is. Daarnaast zijn er ook speciale kinderstoelen aanwezig in de vakantiehuisjes. Bekijk de huisjes en oordeel zelf!

 • De prachtige omgeving

De prachtige omgeving is iets unieks, u zal dit nergens anders in Nederland vinden. Het Zuid-Limburgse landschap biedt een podium voor leuke activiteiten. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met het creëren van een authentiek verblijf in Zuid-Limburg. Neem gerust contact met ons op om activiteiten te organiseren of voor tips over de beste eetgelegenheden in de regio.

In Zuid-Limburg is het heerlijk vakantie vieren. Het zal net lijken alsof u in het buitenland bent. Verblijf in groepsverblijf Limburg en geniet van bourgondische specialiteiten, schilderachtige dorpjes en landschappen in 50 tinten groen. Ontdek Zuid-Limburg vanuit onze groepsverblijven in:

 • Noorbeek
 • Hombourg
 • Teuven
 • Eys

Grote gezinnen, families en collega’s zijn reisgezelschappen die het meest gebruik maken van onze groepsverblijven. Dat maakt dan onderstaande groepsverblijven het meest populair zijn:

Ontspannen verblijven in groepsverblijven

Al wanneer u ons groepsverblijf binnenstap is het alsof er een warme deken over u heenvalt. Onze groepsverblijven ademen sfeer en luxe uit. Stuk voor stuk. U zult het zelf zien. Alle groepsverblijven in Limburg zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken en voldoen aan alle eisen voor modern comfort. De luxe keuken is voorzien van alle keukenspullen voor de smulpaap, ovenschotelliefhebber of de hobbyhok. Tijdens uw vakantie in een groepsverblijf maakt u de heerlijkste maaltijden in deze riante keuken. En ook de badkamer heeft niet ingeleverd op luxe. De woonkamer is een comfortabele ruimte waar u met u reisgezelschap kunt bijkletsen en ontspannen. Loopt u richting de slaapkamer. Dan is er één ding dat opvalt. De ruimte. De riante slaapkamers beschikken elk over heerlijke bedden met of zonder bedlinnen. Net wat u wenst.

Verblijft u in een groepsverblijf in Zuid-Limburg? Dan is het altijd fijn om veel van de omgeving mee te krijgen. Wanneer we aan iemand zouden vragen naar enkele steekwoorden om Limburg te beschrijven, dan horen we vast en zeker woorden als bourgondisch, mergelgrotten, de geul en Limburgse vlaai. Wat ons betreft is dit inderdaad Limburg in een notendop. Ontdek de omgeving aan de hand van de mooiste wandelingen door Zuid-Limburgs natuurschoon en ga eropuit met uw reisgezelschap. En dat alles heel dichtbij uw groepsverblijf.

Veel gestelde vragen over onze groepsverblijven Nederland

Wij helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen. Het is natuurlijk niet iets wat u elke dag doet, groepsverblijven in Nederland zoeken. Hier zijn een aantal veel gestelde vragen:
”Wat moeten wij zelf meenemen?”
Alle groepsverblijven zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken en voldoen aan alle eisen voor modern comfort. De luxe keuken is voorzien van alle keukenspullen. De moderne badkamer heeft douchegel en shampoo. De woonkamer is modern en de slaapkamers is van alles voorzien. U moet alleen zelf bedlinnen en handdoeken meenemen. Het is echter ook een mogelijkheid om dit te huren.
“Is er WiFi aanwezig?”
Bij alle groepsverblijven beschikt u over gratis WiFi.
“Waar liggen de groepsverblijven van Hoeve Vakanties?”
Onze groepsverblijven liggen in meerdere dorpjes in Zuid-Limburg:

 • Noorbeek
 • Hombourg
 • Teuven
 • Eys

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over een groepsverblijf of vakantiehuisje Zuid Limburg! Last minute naar Zuid Limburg? Dat kan! Kijk bij onze last minute huisjes en boek snel.

 

Wat als mijn vakantie door aangescherpte maatregelen niet door kan gaan?

Bij ons profiteert u nu van de flexibele omboekgarantie. Nieuwe boekingen vanaf 15-12-2020 kunnen verplaatst worden naar een ander moment. U ontvangt dan een voucher, zo blijft de waarde van de boeking intact.

Wat voor activiteiten zijn kun je nu ondernemen?

Check altijd de huidig geldende maatregelen voordat je eropuit gaat. Zo voorkom je onaangename verrassingen. Afhankelijk daarvan kunt u heerlijk wandelen in natuurgebieden, fietsen en misschien zelfs andere activiteiten ondernemen. Houd u wel altijd aan de COVID-19 richtlijnen.

Is het nu verplicht om zelf beddengoed en handdoeken mee te nemen?

U kunt ervoor kiezen om zelf uw beddengoed en badhanddoeken mee te nemen. Deze zijn echter ook gewoon te huur. Handdoeken, theedoeken en toiletpapier dient u wel zelf mee te nemen.