Flexibel omboeken vanaf 15-12-2020: Indien de overnachting(en) geen doorgang kan vinden i.v.m. overheidsmaatregelen ontvangt u een voucher. > contactloze verblijven voor 2/4/6/8 personen (voldoen aan Covid-19 richtlijnen).

Huisje huren Limburg met hond of kat: boek vandaag nog!

Uw trouwe viervoeter maakt sinds zijn komst de wereld een stukje mooier. Logisch dat u van een huisje huren Limburg met hond of kat uw missie heeft gemaakt. De zuidelijke regio van Nederland biedt nu eenmaal een breed scala aan de mooiste wandelroutes, de groenste fietstochten langs kabbelende beekjes en kronkelpaadjes en de leukste activiteiten. De omgeving biedt een ideale plek om een huisje te huren in Limburg met uw hond en kat.

Kat- en hondvriendelijke vakantiewoningen

Op vakantie zonder uw huisdier? Geen denken aan. Uw viervoeter is uw beste maatje. Die móét en zal natuurlijk mee. Maar, kat- en hondvriendelijke vakantiewoningen zijn niet altijd gemakkelijk te vinden binnen Nederland. Gelukkig vindt u bij ons vakantieaccommodaties waar uw hond meer dan welkom is. Zo kunt u samen luieren, wandelen, knuffelen en intens genieten van de prachtige omgeving van Limburg.

Huisje huren Limburg met hond en kat: cultuur snuiven

Wel geldt, dat uw hond niet alleen gelaten mag worden in onze verblijven – althans niet zonder bench. Maar waarom zou u als hondenliefhebber? Uw hond wil het liefst met u mee tijdens de mooiste wandelingen en de heerlijkste cultuursnuiverijen. Snuiven zal hij, want er is van alles te ontdekken te midden van de groenste natuur in zuidelijk Nederland. Een huisje huren Limburg met hond staat garant voor een heerlijke vakantie in een groener dan groene omgeving. Ontdek de prachtigste panorama’s en trek eropuit. Langs die kabbelende beekjes, over kronkelpaadjes en door mooie schilderachtige dorpjes. Grote kans dat u andere liefhebbers ontmoet die net als u kozen voor een huisje huren Limburg met hond.

Kat mee op vakantie

Gaat u op vakantie dichtbij? Dan is het aantrekkelijk om in plaats van een kattenpension te kiezen voor de kat mee op vakantie. Soms is het lastig huisjes te vinden waarin huisdieren zijn toegestaan, maar bij ons is het zeker mogelijk om uw harige vriend mee te nemen. De veranderde leefomgeving van de kat zal wellicht wel een beetje spanning oproepen voor het beestje. Zorg daarom dat onze vakantiewoning zijn stabiele verblijf wordt en neem de kat niet mee tijdens een wandeling – tenzij uw kat het gewend is om uitgelaten te worden natuurlijk. Blijft de kat in het vakantiehuis? Plaats het beestje dan in een bench wanneer je er zelf niet bent.

Bekijkt u onze website, dan zult u opvallen dat wij verschillende domeinen verhuren. Een huisje huren in Limburg met uw hond, kat of ander huisdier is mogelijk bij:

  • Eyserhof in
  • Landgoed van Ulvend in landhuis 1D
  • De Molen van Medael

Regels huis huren Limburg met hond of kat

Per gezelschap is er 1 huidsier toegestaan in een vakantieaccommodatie. De kosten hiervoor bedragen €35,-. Dit heeft te maken met de extra schoonmaakkosten van het verblijf van uw viervoeter. Kiest u voor een huisje huren Limburg met hond of kat, dan gelden de volgende regels:

  • Laat uw hond of kat aan een lijn binnen het domein
  • Huisdieren dient in de nacht in de bench gehouden te worden
  • Honden en katten mogen niet op de slaapkamers verblijven
  • Ons domein geldt niet als uitlaatzone
  • Uitwerpselen dienen direct opgeruimd te worden

Bent u een liefhebber van bijzondere vakantieplekken? Dan wilt u uw hond of kat hier natuurlijk graag mee naartoe nemen. Wij beschikken over deze kat- en hondvriendelijke plekken. Kies voor een huisje huren Limburg met hond of kat en logeer op een adres waar uw viervoeter welkom is en waarbij het interieur ook nog eens sfeervol is.

Wilt u uw lieve viervoeter meenemen? Dan dient u dit bij de reservering aan te geven.