Last minute België: Luxe en authentiek

Heeft u op het laatste moment toch vrij kunnen regelen en bedacht dat u op vakantie gaat? Of houd u van de spanning en bekijkt u altijd op het laatste moment waar de reis naartoe gaat? Boek bij ons een last minute reis naar België. Ga voor een langere tijd of kies voor een heerlijke midweek last minute in België. Neem een kijkje tussen ons nog beschikbare vakantiehuizen en boek uw goedkope last minute naar België met leuke kortingen.

Last minute naar de Voerstreek in België

Als natuurliefhebber haalt u uw hart op in de Voerstreek. Stap op de fiets of trek de wandelschoenen aan en geniet van de prachtigste vergezichten. Er zijn tal van fietsroutes in deze streek en ook wandelend is het zeker de moeite waard. Even de natuur uit? Bezoek één van de mooie dorpjes die zo op een schilderijtje passen.

Onze vakantiehuizen in België liggen vlak bij de grens aan Nederland. Een bezoek aan Zuid-Limburg is ook zeker een must tijdens uw last minute in België. Zuid-Limburg is niet te vergelijken met de rest van Nederland. In deze regio vind je on-Nederlandse, heuvelachtige landschappen en Limburgers zijn echt Bourgondiërs in hart en nieren.

Faciliteiten van onze last minute vakantiehuisjes in België

We snappen dat u voor een last minute in België niet veel tijd heeft voor een voorbereiding. We hebben al onze vakantiehuizen zo goed mogelijk uitgerust voor een zorgeloze last minute in België. Er zijn een paar dingen die u mee moet nemen, de rest verzorgen wij:

  • Slaapkamer: beddengoed zoals onderlakens, dekbedhoezen en kussenslopen
  • Badkamer: toiletpapier en handdoeken. Badhanddoeken zijn eventueel ook te huur
  • Keuken: theedoeken, vuilniszakken en eventueel tabletjes voor de vaatwasmachine

Verschillende accommodaties

Gaat u er even lekker ertussen uit met zijn tweeën of boek een last minute in België voor uw gehele vriendengroep. Ook voor een last minute werkuitje zijn onze vakantiehuizen ideaal. We hebben in de Voerstreek zelfs een huis met plek voor 66 personen.

Onze vakantiewoningen zijn verdeeld over verschillende locaties in België en Zuid-Limburg. In de Voerstreek hebben we verschillende vakantiewoningen beschikbaar op de volgende locaties:

  • Molen van Medeal: gelegen in Hombourg
  • Ten Hof: gelegen in Hombourg
  • Begijnhof: gelegen in Teuven
  • Oudenhof: gelegen in Teuven

Last minute in België: boek direct

Bij een last minute in België ligt het er natuurlijk aan wat er nog vrij is. Houd ons aanbod in de gaten en boek een accommodatie voor uw familie, vrienden of collega’s. Heeft u vragen over de last minute vakanties in België, de regio, de faciliteiten of iets anders? Voor alle informatie en reserveringen zijn we bereikbaar via +31 (0)43-4571250 in Nederland en +32 (0)4-3812189 in België. Of stuur ons een e-mail voor de last minute België via info@hoevevakanties.eu.