Luxe groepsverblijven: beoordeling 8,7

Een zakelijke trip organiseren? Doe dat eens in het heuvelachtige landschap van de Voerstreek. Ontspan in een luxe groepsverblijf Zuid-Limburg na een dag brainstormen en meetings op onze vergaderlocaties. U bent hier te allen tijde welkom met uw collega’s, maar wat denkt u van vakantie vieren met een groep vrienden of met de hele familie op één van onze landgoederen. Het gevoel van comfort en luxe van onze luxe groepsverblijven Limburg zijn binnen handbereik.

 
 

Boek een luxe groepsverblijf op elk moment van het jaar

De luxe groepsverblijven Limburg zijn allemaal gelegen in en rondom Zuid-Limburg en de Voerstreek. Rust, groen en genieten zijn de drie belangrijke kernfactoren van deze omgeving. Zuid-Limburg en speciaal de Voerstreek staan bekend om de rust en ruimte dat het landschap biedt. Laat uzelf verrassen tijdens een overnachting in één van onze luxe groepsverblijven Zuid-Limburg.

Kabbelende beekjes, slingerende paadjes en glooiende heuvels zullen u door een bosrijke omgeving voeren op alle momenten van het jaar. Ervaar het zelf tijdens een overnachting in een luxe groepsverblijf Zuid Limburg. Zijn het de weelderige bloemen in de lente en de broeierige avonden op grote groene hoogte, tijdens de donkere maanden verandert de omgeving in een magisch winterlandschap voorzien van een witte deken.

Verschillende luxe groepsverblijven Limburg

Heerlijk is het om na een dag wandelen met de familie terug te keren naar uw luxe groepsverblijf Zuid-Limburg waar u kunt genieten van alle gemakken dat het huisje u biedt. In al onze accommodaties ervaart u de weelde van luxe sanitair, de aanwezigheid van allerlei moderne gemakken in de keuken en een luxe living waar u zich kunt ontspannen. U kunt de volgende huisjes boeken:

  • Luxe groepsverblijf Zuid-Limburg d’r Hingerum, ’t Groepshuis, ’t Sjop en schuur 7, Eyserhof
  • De residentie en Het Rentmeestershuis, Ten Hof
  • Luxe groepsverblijf Limburg Melkhuisje en Molenhuis, Molen van Medael
  • Luxe groepsverblijf Zuid-Limburg Begijnhof, Begijnhof
  • Luxe groepsaccomodatie Carréhoeve Het Landhuis, Langoed van Ulvend

Vul op onze website de grootte van uw groep in en de periode waarin u van plan bent ons te bezoeken. Maak vervolgens een keuze uit de beschikbare huisjes en boek online.

Bourgondisch leven in Limburg

Als u aan Limburg denkt, denkt u aan bourgondisch leven. Heerlijk rustig genieten van een Limburgs biertje een heerlijke maaltijd nuttigen in één van de vele restaurantjes in de omringende dorpen. Na een luxe, verzadigende maaltijd bent u binnen een mum van tijd weer in uw luxe groepsverblijf. Ook heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van diensten van Hombourgeois of kunt u zelf koken in uw luxe keuken.

Hombourgeois

Het is mogelijk om ontbijt, picknick, lunch, BBQ of buffet te bestellen op locatie. Gewoon in uw eigen Luxe groepsverblijf Limburg. U geniet rustig van uw verblijf en Roy en Jocelyne Eussen-Schreurs van Hombourgeois kunnen alles voor u verzorgen. De typische Limburgse streekgerechten die zij voor u maken zijn tongstrelend lekker. Niet voor niets dat vele vakantiegangers die in onze luxe groepsverblijven Zuid-Limburg logeren elke keer weer kiezen voor één van de gastronomische hoogstandjes van Hombourgeois. Daar verlaat u uw luxe groepsverblijf Limburg wel voor!

Hombourgeois heeft nog meer voor u in petto als u een liefhebber bent van lekker eten. Hombourgeois is gelegen op het domein van de Molen van Medael. Hier bevindt zich een authentieke bakoven waar verse Limburgse vlaaien worden gemaakt. Zo geurend dat u de vlaaien zelfs kunt ruiken vanuit uw luxe groepsverblijf in Limburg. U kunt een workshop volgen of een aantal vlaaien bestellen. Informeer wanneer er gebakken wordt en geniet van de heerlijke zelfgebakken Limburgse vlaai!

Zelf koken in een luxe keuken

Onze luxe groepsverblijven zijn er op ingericht om zelf te koken. In de keukens van onze luxe groepsverblijven in Zuid-Limburg vindt u alle luxe die u mag verwachten van een moderne keuken.

Online reserveren

Op deze website vindt u een overzicht van de vier locaties van onze luxe groepsverblijven: Hof van Ulvend, Molen van Medael, Ten Hof en Begijnhof. Elk verblijf heeft zijn eigen unieke en karakteristieke uitstraling. Bekijk onze unieke groepsaccommodatie stuk voor stuk. De keuze is enorm want u kunt kiezen uit 19 luxe groepsverblijven. Ervaar onze luxe groepsverblijven zelf en boek een luxe groepsverblijf Zuid-Limburg.

Het is mogelijk een online te reserveren, en als u vragen heeft over één van de luxe groepsverblijven in Limburg kunt u ons mailen op info@hoevevakanties.eu of bellen op 043-4571250.

Online reserveren kunt u bij ons voor verschillende groepsgroottes doen:

Veelgestelde vragen over onze vakantiehuizen

Wij helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen. Hier zijn een aantal veelgestelde vragen:

“Hoeveel vakantiehuisjes bieden jullie in totaal?”
Kies uit een totaal van 25 vakantiewoningen verdeeld over 6 van onze locaties. We bieden plek vanaf 2 personen tot groepen van maar liefst 66 personen, allemaal gelegen in de Voerstreek en in Zuid-Limburg.
”Wat moeten wij zelf meenemen?”
Alle vakantiewoningen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken en voldoen aan alle eisen voor modern comfort. De luxe keuken is voorzien van alle keukenspullen. De moderne badkamer heeft douchegel en shampoo. De woonkamer is modern en de slaapkamers is van alles voorzien. U moet alleen zelf bedlinnen en handdoeken meenemen. Het is echter ook een mogelijkheid om dit te huren.

“Is er WiFi aanwezig?”
Bij alle vakantiehuizen beschikt u over gratis WiFi.