Luxe groepsverblijven in Zuid-Limburg en de Voerstreek

Kom vakantie vieren met een groep vrienden of de hele famille in een van de luxe groepsverblijven van Landgoed van Ulvend. U geniet van alle comfort en luxe in onze verblijven en u verblijft hier al vanaf 25 euro per persoon per nacht. Dat zijn de goedkope luxe groepsverblijven van Landgoed van Ulvend!

De groepsverblijven zijn allemaal gelegen in en rondom Zuid Limburg en de Voerstreek. Deze omgeving staat bekend om de rust en ruimte die het landschap u biedt. Kabbelende beekjes en glooiende heuvels voeren u door de bosrijke omgeving.

Bourgondisch leven in Limburg

Limburgse restaurantjes

Als u aan Limburg denkt, denkt u ook aan Bourgondisch leven. Heerlijk rustig genieten van een Limburgs biertje een heerlijke maaltijd nuttigen in één van de vele restaurantjes in de omringende dorpen.

Hombourgeois

Het is ook mogelijk om ontbijt, picknick, lunch, BBQ of buffet te bestellen op locatie. U geniet rustig van uw verblijf en Roy en Jocelyne Eussen-Schreurs van Hombourgeois kunnen alles voor u verzorgen.

Maar Hombourgeois heeft nog meer voor u in petto als u een liefhebber bent van lekker eten. Hombourgeois is gelegen op het domein van de Molen van Medael en hier bevindt zich een authentieke bakoven waar verse Limburgse vlaaien worden gemaakt. U kunt een workshop volgen of een aantal vlaaien bestellen. Informeer wanneer er gebakken wordt en geniet van de heerlijke zelfgebakken Limburgse vlaai.

Zelf koken in een luxe keuken

Onze luxe groepsverblijven zijn er tevens op ingericht om zelf te koken, in de keukens vindt u alle luxe die u mag verwachten van een moderne keuken. Bij ons kunt u terecht voor een culinair weekend vol rust en ontspanning.

Online reserveren

Op deze website vindt u een overzicht van de vier locaties van onze luxe groepsverblijven: Hof van Ulvend, Molen van Medael, Ten Hof en Begijnhof. Elk verblijf heeft zijn eigen unieke en karakteristieke uitstraling. De keuze is enorm want u kunt kiezen uit 19 luxe groepsverblijven.

Het is mogelijk online te reserveren, en als u vragen heeft kunt u ons mailen op info@hoevevakanties.eu of bellen op 043-4571250.