Luxe groepsverblijven in Zuid-Limburg en de Voerstreek

Een zakelijke trip organiseren? Doe dat eens in het heuvelachtige landschap van de Voerstreek. Ontspan in een luxe groepsverblijf Zuid-Limburg na een dag brainstormen en meetings op onze vergaderlocaties. U bent hier te alle tijden welkom met uw collega’s, maar wat denkt u van vakantie vieren met een groep vrienden of met de hele familie in één van de luxe groepsverblijven van Landgoed van Ulvend. Samen genieten jullie van al het moois dat onze luxe groepsverblijven te bieden hebben.

Het gevoel van comfort en luxe van onze luxe groepsverblijven Limburg zijn binnen handbereik. En dat al vanaf 25 euro per persoon per nacht. Dat zijn de goedkope luxe groepsverblijven van Landgoed van Ulvend!

 
 

De luxe groepsverblijven Limburg zijn allemaal gelegen in en rondom Zuid-Limburg en de Voerstreek. Rust, groen en genieten zijn de drie belangrijke kernfactoren van deze omgeving. Zuid-Limburg en speciaal de Voerstreek staat bekend om de rust en ruimte die het landschap u biedt. Waar wacht u nog op? Laat uzelf verrassen tijdens een overnachting in één van onze luxe groepsverblijven Zuid-Limburg. Kabbelende beekjes, slingerende paadjes en glooiende heuvels zullen u door een bosrijke omgeving voeren.

De omgeving heeft in elk jaargetijde iets moois. Ervaar het zelf tijdens een overnachting in een luxe groepsverblijf Zuid Limburg. Zijn het de weelderige bloemen in de lente en de broeierige avonden op grote groene hoogte, tijdens de donkere maanden verandert de omgeving in een magisch winterlandschap voorzien van een witte deken. Heerlijk is het dan om na een dag wandelen met de familie terug te keren u uw luxe groepsverblijf Limburg waar u opnieuw kunt genieten van alle gemakken van uw luxe groepsverblijf Limburg.

Verschillende luxe groepsverblijven Zuid-Limburg

 • Luxe groepsverblijf Zuid-Limburg Schuur 7 Eyserhof
 • Luxe groepsverblijf Limburg d’r Hingerum, Eyserhof
 • Luxe groepsverblijf Zuid-Limburg ’t Groepshuis, Eyserhof
 • Luxe groepsverblijf ’t Sjop, Eyserhof
 • Luxe groepsverblijf Het Rentmeestershuis, Ten Hof
 • Luxe groepsverblijf Zuid-Limburg De residentie, Ten Hof
 • Luxe groepsverblijf Molenhuis, molen van Medael
 • Luxe groepsverblijf Limburg Melhuisje, Molen van Medael
 • Luxe groepsverblijf Zuid-Limburg Begijnhof, Begijnhof
 • Landhuis, Langoed van Ulvend
 • Luxe groepsverblijf Zuid-Limburg Carréhoeve, Langoed van Ulvend

Bourgondisch leven in Limburg

Limburgse restaurantjes

Als u aan Limburg denkt, denkt u ook Bourgondisch leven. Heerlijk rustig genieten van een Limburgs biertje een heerlijke maaltijd nuttigen in één van de vele restaurantjes in de omringende dorpen. Na een luxe, verzadigende maaltijd bent u binnen een mum van tijd weer in uw luxe groepsverblijf.

Hombourgeois

Het is mogelijk om ontbijt, picknick, lunch, BBQ of buffet te bestellen op locatie. Gewoon in uw eigen Luxe groepsverblijf Limburg. U geniet rustig van uw verblijf en Roy en Jocelyne Eussen-Schreurs van Hombourgeois kunnen alles voor u verzorgen. De typische Limburgse streekgerechten die zij voor u maken zijn tongstrelend lekker. Niet voor niets dat vele vakantiegangers die in onze luxe groepsverblijven Zuid Limburg logeren elke keer weer kiezen voor één van de gastronomische hoogstandjes van Hombourgeois. Daar verlaat u uw luxe groepsverblijf Limburg wel voor!

Hombourgeois heeft nog meer voor u in petto als u een liefhebber bent van lekker eten. Hombourgeois is gelegen op het domein van de Molen van Medael. Hier bevindt zich een authentieke bakoven waar verse Limburgse vlaaien worden gemaakt. Zo geurend dat u de vlaaien zelfs kunt ruiken vanuit uw luxe groepsverblijf. U kunt een workshop volgen of een aantal vlaaien bestellen. Informeer wanneer er gebakken wordt en geniet van de heerlijke zelfgebakken Limburgse vlaai!

Zelf koken in een luxe keuken

Onze luxe groepsverblijven zijn er tevens op ingericht om zelf te koken. In de keukens van onze luxe groepsverblijven Zuid-Limburg vindt u alle luxe die u mag verwachten van een moderne keuken. Bij ons kunt u terecht voor een culinair weekend vol rust en ontspanning.

Online reserveren

Op deze website vindt u een overzicht van de vier locaties van onze luxe groepsverblijven: Hof van Ulvend, Molen van Medael, Ten Hof en Begijnhof. Elk verblijf heeft zijn eigen unieke en karakteristieke uitstraling. Bekijk onze unieke groepsaccommodatie stuk voor stuk. De keuze is enorm want u kunt kiezen uit 19 luxe groepsverblijven. Ervaar onze luxe groepsverblijven zelf en boek een luxe groepsverblijf Zuid-Limburg.

Het is mogelijk de luxe groepsverblijven in Limburg online te reserveren, en als u vragen heeft over de luxe groepsverblijven in Limburg kunt u ons mailen op info@hoevevakanties.eu of bellen op 043-4571250.

Online reserveren kunt u bij ons voor verschillende groepsgroottes doen: