Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.

Overnachten Valkenburg: Unieke locatie!

De parel van Limburg is misschien wel het bekendste Geulstadje in Nederland. We hebben het natuurlijk over Valkenburg. Een trekpleister bij uitstek. Van heinde en verre komen dagjesmensen om het historische stadgezicht van het Geulstadje te bewonderen. Word geen dagjesmens, maar een daagjesmens en geniet meerdere dagen van deze mooie stad door te overnachten in Valkenburg. Zo kunt u de prachtige omgeving op uw gemak in meerdere dagen bekijken. Na elke dag cultuur snuiven, is het heerlijk om vervolgens in Valkenburg te overnachten.

Meerdere dagen genieten van al het moois dat Valkenburg te bieden heeft, is mogelijk met een fijne vakantiewoning als uitvalsbasis. U kunt ervoor kiezen om te overnachten in het centrum van Valkenburg. Weet echter waar u aan begint wanneer gaat overnachten in Valkenburg. Het bourgondische stadje is prachtig, maar ontzettend druk. Zorg overdag voor inspanning, maar ’s avonds voor ontspanning door te overnachten in Valkenburg. Onze vakantiehuizen Valkenburg maken het overnachten in Valkenburg voor elke soort groep mogelijk.

4-6 personen
2 slaapkamers
1 badkamer
10-14 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
11 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
Gerestyled
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
18-22 personen
10 slaapkamers
12 badkamers
19 personen
8 slaapkamers
3 badkamers
25 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Nieuw
30 personen
14 slaapkamers
14 badkamers
36 personen
16 slaapkamers
16 badkamers
56 personen
18 slaapkamers
18 badkamers

Ontspannen overnachten bij Valkenburg

Overnachten in Valkenburg te midden van het groen is alleen al een ontspannen gedachte. Maakt u het zich aangenaam door in Valkenburg te overnachten en slaap in één van de vele huisje die Hoeve Vakanties te bieden heeft. Nabij Valkenburg, in de historische dorpjes Noorbeek en Eyst, beschikken wij over woningen die passen bij elke groepssamenstelling. Overnachten in Valkenburg kan met grote en kleine groepen. Of u er nu met uw kinderen een paar dagen tussenuit wilt, de stad wilt ontvluchten met uw partner, of een bedrijfsuitje inclusief overnachten in Valkenburg plant, onze vakantiewoningen zijn volledig uitgerust met een compleet ingerichte keuken en allerhande benodigdheden voor een ontspannen vakantie. Wij bieden u verschillende mogelijkheden om te overnachten in Valkenburg.

Vakantiewoningen bij het Geulstadje

Op het Hof van Ulvend kunt u goedkoop overnachten in Valkenburg. Op deze locatie staan vier verschillende groepsaccomodaties, waarvan sommigen recentelijk opnieuw ingericht en opgemaakt zijn:

  • De Carréhoeve voor 11 of voor 12 tot 21 personen
  • Landhuis voor 26 of voor 56 personen

Op het uitgestrekte veld op de Eyserhof staan de volgende vakantiewoningen om heerlijk te overnachten in Valkenburg:

  • ’t Bakkes voor 4 tot 6 personen
  • ’t Höfke voor 10 tot 14 personen
  • ’t Groepshuis voor 18 tot 22 personen
  • ’t Sjop voor 19 personen
  • D’r Hingerum 25 personen
  • Schuur 7 voor 30 personen
  • De Hoeve voor 36 personen

Bekijk hier ook onze andere populaire vakantiehuizen, zoals een familie vakantiehuis:

Liever nóg dichter bij Maastricht op vakantie? Bekijk dan eens onze groepsaccommodaties Maastricht.