Overnachten Valkenburg: unieke locatie!

De parel van Limburg is misschien wel het bekendste Geulstadje in Nederland. We hebben het natuurlijk over Valkenburg. Een trekpleister bij uitstek. Van heinde en verre komen dagjesmensen om het historische stadgezicht van het Geulstadje te bewonderen. Word geen dagjesmens, maar een daagjesmens en geniet meerdere dagen van deze mooie stad en ga goedkoop overnachten in Valkenburg.

 
 

Valkenburg overnachten huisje: diverse opties

Meerdere dagen genieten van al het moois dat Valkenburg te bieden heeft, is mogelijk met een fijne vakantiewoning als uitvalsbasis. Overweeg overnachten in Valkenburg! U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om te overnachten in het centrum van Valkenburg. Het bourgondische stadje is prachtig, maar wel wat druk tijdens overnachten in Valkenburg. Goedkoop overnachten bij Valkenburg kunt u beter doen op een plek waar u écht kunt ontspannen. Onze vakantiehuizen Valkenburg maken het overnachten bij Valkenburg voor elke soort groep mogelijk.

Op het Hof van Ulvend kunt u goedkoop overnachten bij Valkenburg. Op deze locatie staan vier verschillende groepsaccomodaties, waarvan sommigen recentelijk opnieuw ingericht en opgemaakt zijn:

  • De Carréhoeve voor 11 of voor 12 tot 21 personen
  • Landhuis voor 26 of voor 56 personen

Op het uitgestrekte veld op de Eyserhof staan de volgende vakantiewoningen om heerlijk te overnachten in Valkenburg:

  • ’t Bakkes voor 4 tot 6 personen
  • ’t Höfke voor 10 tot 14 personen
  • ’t Groepshuis voor 18 tot 22 personen
  • ’t Sjop voor 19 personen
  • D’r Hingerum 25 personen
  • Schuur 7 voor 30 personen
  • De Hoeve voor 36 personen

Ontspannen overnachten bij Valkenburg

Overnachten te midden van het groen. Dat alleen al is een ontspannen gedachte. Maakt u het zich aangenaam en slaap in één van de vele huisje die Hoeve Vakanties te bieden heeft. Nabij Valkenburg, in de historische dorpjes Noorbeek en Eyst, beschikken wij over verschillende vakantieoptrekjes. In Valkenburg overnachten in een huisje vlakbij is mogelijk voor elke groepssamenstelling. Gaat u overnachten in Valkenburg? Dan merkt u vanzelf dat onze vakantiewoningen volledig zijn uitgerust. Met een compleet ingerichte keuken en allerhande benodigdheden voor een luxe vakantie kun jij je compleet ontspannen.

Zakelijke arrangementen

Sla spijkers met koppen tijdens effectieve vergaderingen in het bos en sla naderhand een balletje op het speelveld. Wist u dat overnachten in Valkenburg Limburg een unieke ervaring is met uw collega’s? Ook voor bedrijfsuitjes inclusief overnachting is een Valkenburg overnachten huisje een unieke ervaring. Voor het boeken van een zakelijk arrangement is het verstandig contact op te nemen. Wij maken dan een op maat gemaakte offerte.

Overnachten in Valkenburg met een grote groep

Goedkoop overnachten in Valkenburg is ook een optie. Maak gebruik van een overnachting Valkenburg aanbieding en ga er met uw kinderen of uw partner een paar dagen tussenuit. Met een iets krapper budget hebben wij nog steeds huisjes beschikbaar. Wat denk je ervan om vlakbij Valkenburg te overnachten in een huisje waarin het je aan niets ontbreekt? In Valkenburg overnachten is een aanrader, maar in een huisje vlakbij kun je ook van het Geulstadje en van rust in de groene omgeving genieten.

’s zomers is het een perfect gebied voor wandelingen door het warme zonnige landschap. ’s winters kan je lekker bij de openhaard kruipen en genieten van de warmte

Bekijk hier ook onze populaire vakantiehuizen om goedkoop te overnachten in Valkenburg. Bekijk eens onze familie vakantiehuis of kies uit één ervoor vlakbij Valkenburg te overnachten in een huisje voor grotere groepen:

Liever nóg dichter bij Maastricht op vakantie? Bekijk dan eens onze groepsaccommodaties Maastricht.

Veelgestelde vragen over onze vakantiehuizen

Wij helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen. Hier zijn een aantal veelgestelde vragen:
“Is er WiFi aanwezig?”
Bij alle vakantiehuizen beschikt u over gratis WiFi.
“Wat is er te doen in de omgeving?”
Er zijn heel wat bezienswaardigheden in de Voerstreek die je niet mag missen. Bezoek steden, zoals Maastricht, Valkenburg en Heerlen met histories die teruggaan naar de tijd van de Romeinen. Ruïnes uit deze tijd, maar ook prachtige kathedralen en kloosters zijn in grote veelzijdigheid te vinden in deze omgeving.

En het Drielandenpunt mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw verblijf. Het Drielandenpunt staat op de bucketlist van de meeste vakantiegangers. Nederland, België en Duitsland grenzen aan elkaar op dit beroemde stukje land.
“Hoeveel vakantiehuisjes bieden jullie in totaal?”
Kies uit een totaal van 25 vakantiewoningen verdeeld over 6 van onze locaties. We bieden plek vanaf 2 personen tot groepen van maar liefst 66 personen, allemaal gelegen in de Voerstreek en in Zuid-Limburg.