Overnachten Valkenburg: Unieke locatie!

De parel van Limburg is misschien wel het bekendste Geulstadje in Nederland. We hebben het natuurlijk over Valkenburg. Een trekpleister bij uitstek. Van heinde en verre komen dagjesmensen om het historische stadgezicht van het Geulstadje te bewonderen en te overnachten in Valkenburg. Word geen dagjesmens, maar een daagjesmens en geniet meerdere dagen van deze mooie stad en ga goedkoop overnachten in Valkenburg.

 
 

Valkenburg overnachten huisje

Meerdere dagen genieten van al het moois dat Valkenburg te bieden heeft, is mogelijk met een fijne vakantiewoning als uitvalsbasis. Overweeg overnachten in Valkenburg! U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om te overnachten in het centrum van Valkenburg. Toch is het verstandig om dit iets langer in overweging te nemen, want weet waar u aan begint. Het bourgondische stadje is prachtig, maar ontzettend druk voor overnachten in Valkenburg. Goedkoop overnachten in Valkenburg kunt u beter doen op een plek waar u écht kunt ontspannen. Onze vakantiehuizen Valkenburg maken het overnachten in Valkenburg voor elke soort groep mogelijk.

Ontspannen overnachten bij Valkenburg

Valkenburg overnachten. Overnachten te midden van het groen. Dat alleen al is een ontspannen gedachte. Maakt u het zich aangenaam en slaap in één van de vele huisje die Hoeve Vakanties te bieden heeft. Nabij Valkenburg, in de historische dorpjes Noorbeek en Eyst, beschikken wij over een Valkenburg overnachten huisje dat past bij elke groepssamenstelling. Maak gebruik van een overnachting Valkenburg aanbieding en ga er uw kinderen een paar dagen tussenuit. Of ontvlucht de drukke stad met uw partner. Wist u dat overnachten in Valkenburg Limburg een unieke ervaring is met uw collega’s. Ook voor bedrijfsuitjes inclusief overnachting is een Valkenburg overnachten huisje een unieke ervaring. Gaat u overnachten in Valkenburg? Dan merkt u vanzelf dat onze vakantiewoningen volledig zijn uitgerust. Met een compleet ingerichte keuken en allerhande benodigdheden voor een luxe vakantie kun jij je compleet ontspannen.

Goedkoop overnachten in Valkenburg is ook een optie. Met een iets krapper budget hebben wij nog steeds een Valkenburg overnachten huisje. Overnachten in Valkenburg Limburg is voor iedereen een aanrader!

Vakantiewoningen bij het Geulstadje

Op het Hof van Ulvend kunt u goedkoop overnachten in Valkenburg. Op deze locatie staan vier verschillende groepsaccomodaties, waarvan sommigen recentelijk opnieuw ingericht en opgemaakt zijn:

  • De Carréhoeve voor 11 of voor 12 tot 21 personen
  • Landhuis voor 26 of voor 56 personen

Op het uitgestrekte veld op de Eyserhof staan de volgende vakantiewoningen om heerlijk te overnachten in Valkenburg:

  • ’t Bakkes voor 4 tot 6 personen
  • ’t Höfke voor 10 tot 14 personen
  • ’t Groepshuis voor 18 tot 22 personen
  • ’t Sjop voor 19 personen
  • D’r Hingerum 25 personen
  • Schuur 7 voor 30 personen
  • De Hoeve voor 36 personen

Bekijk hier ook onze andere populaire vakantiehuizen, zoals een familie vakantiehuis:

Liever nóg dichter bij Maastricht op vakantie? Bekijk dan eens onze groepsaccommodaties Maastricht.