Flexibel omboeken vanaf 15-12-2020: Indien de overnachting(en) geen doorgang kan vinden i.v.m. overheidsmaatregelen ontvangt u een voucher. > contactloze verblijven voor 2/4/6/8 personen (voldoen aan Covid-19 richtlijnen).

Rolstoelvriendelijke vakantie boeken: grenzeloos genieten in Zuid-Limburg en de Voerstreek

Grenzeloos genieten. Dat is ons motto. Ook wanneer u in een rolstoel zit. Wilt u even weg uit uw bekende omgeving? Kom dan naar het zuiden van Nederland of naar de Belgische Voerstreek voor een rolstoelvriendelijke vakantie. Wij bieden u een sfeervolle vakantiewoning aan in een groene omgeving waar u meer dan genoeg kunt beleven.

Rolstoelvriendelijke vakantie dichtbij

Wanneer u een fysieke beperking hebt, is reizen naar het buitenland soms een heel geregel. Ver over de grens vakantie vieren, kost nogal wat tijd. En dan hebben we niet eens over de vervoerskosten. Blijf eens in Nederland of bezoek Buurland België voor een welverdiende vakantie te midden van wat nog het meeste lijkt op een groene lappendeken. De natuur rondom de rolstoelvriendelijke vakantie accommodaties van Hoeve Vakanties is adembenemend mooi. Kenners noemen het zuiden van Nederland ook wel eens klein Zwitserland. En geef ze eens ongelijk. Tijdens uw weekend of midweek weg – u mag natuurlijk stukken langer blijven – zult u zich zeer welkom voelen in één van onze vakantiewoningen voor een rolstoelvriendelijke vakantie.

De ene rolstoelvriendelijke vakantie is de andere rolstoelvriendelijke vakantie niet. De eisen aan een accommodatie voor wanneer u rolstoel afhankelijk bent kunnen best wat verschillen. Als u rolstoelafhankelijk bent voor grote afstanden, maar u zich binnen prima kunt redden – u heeft weinig moeite met traplopen en drempels in huis – hoeven de aanpassingen in een vakantiehuisje niet groot te zijn. Bent u echter volledig rolstoelafhankelijk, dan is het wel zo prettig als de vakantiewoningen in aangepast aan een fysieke beperking Denk aan dat de slaapkamer en de badkamer zich op de begane grond bevinden bijvoorbeeld zodat u zich gemakkelijk van de huiskamer naar de slaapkamer kunt verplaatsen en andersom.

Rolstoelvriendelijke vakantie Voerstreek

Verblijf in een charmante boerderij of karakteristieke vakantiewoning tijdens uw rolstoelvriendelijke vakantie in de Voerstreek. Bij de volgende vakantieoorden kunt u grenzeloos genieten van een welverdiende vakantie.

 • Molen van Medael
  Op deze locaties staan 4 groepshuizen – waaronder het Melhuisje, het Herenhuis en het Molenhuis – waar u een rolstoelvriendelijke vakantie kunt beleven. Zowel de slaapkamers als de badkamers bevinden zich op de begane grond.
 • Oudenhof
  Wilt u op vakantie met een vriendengroep? Dan is Oudenhof een prachtige locatie waar ook kinderen zich prima kunnen vermaken. Terwijl u van uw drankje nipt, spelen de kinderen op de speelweide.
 • Begijnhof
  Op deze locatie staan verschillende vakantiewoningen die variëren in groepsgrootte. Heeft u behoefte om enkel met een goede vriend op vakantie te gaan, met uw kleine gezin of juist met een groot gezelschap? Alles is mogelijk.

Rolstoelvriendelijke vakantie Zuid-Limburg

Laat u zich niet tegenhouden door uw rolstoel. Bij ons is het mogelijk een rolstoelvriendelijke vakantie te boeken en volledig te ontspannen op de volgende locaties:

 • Eyserhof
  Op de locatie zult u verschillende accommodaties vinden waarbij een rolstoelvriendelijke vakantie gegarandeerd is. Hier vindt u huisjes met slaapkamers ensuite op de begane grond en genoeg plek om te ontspannen.
 • Hof van Ulvend
  In het plaatsje Noorbeek, in Zuid-Limburg, vindt u het Hof van Ulvend. Op deze locatie staat de Carrehoeve en het Landhuis. Respectievelijk voor een groepsaantal van 4 tot 56 personen.

Huifkartochten tijdens rolstoelvriendelijke vakantie

Zowel Zuid-Limburg als de Voerstreek bieden u prachtige vergezichten. Maar ook dichtbij kunt u genieten van de mooie natuur. Laat u verrassen door prachtige bijenlinten met geurige en fleurige bloemen, door de mooiste routes die u zowel te voet, met de rolstoel als met een (elektrische) fiets kunt afleggen en door de heerlijkste streekgerechten.

Mocht een bepaalde route voor u niet begaanbaar zijn, dan is het altijd mogelijk een huifkartocht te boeken.

Wensen bespreken voor rolstoelvriendelijke vakantie

Al in de vakantiestemming gekomen? Boek uw rolstoelvriendelijke vakantie bij Hoeve Vakanties. Neem voor u boekt, bij bijzondere wensen, nog even contact op met de locatie van uw wens. Dan kunt u de verwachtingen voor uw rolstoelvriendelijke vakantie bespreken.