Tefaf

TEFAF 2019, 16 – 24 maart

The European Fine Art Fair afgekort TEFAF is een jaarlijks terugkerende kunstbeurs in het MECC te Maastricht. De TEFAF heeft de reputatie de meest vooraanstaande kunst- en antiekbeurs ter wereld te zijn. Jaarlijks wordt de kunstbeurs bezocht door verzamelaars, curatoren en kunstkenners uit meer dan 50 landen.

De organisatoren verzekeren zich van de kwaliteit, conditie en de authenticiteit van de geëxposeerde kunstwerken door alle werken vóór de beursopening te laten keuren door een team van plusminus 170 experts, onderverdeeld in circa 28 commissies, waarbij ook het Art Loss Register betrokken wordt.

 
 

Dit jaar vindt de TEFAF plaats van zaterdag 16 maart t/m zondag 24 maart 2019.

Meer informatie over de TEFAF

Verblijven in luxe tijdens de TEFAF

Landgoed van Ulvend biedt u de ideale luxe vakantieverblijven tijdens een bezoek aan de TEFAF. Geen saai of standaard hotel maar u logeert in een van de authentieke sfeervolle verblijven in Zuid-Limburg of de Voerstreek (net over de grens in België). Alle locaties zijn op maximaal 30 minuten rijden van Maastricht.

Na een dagje genieten van de internationale kunst is het goed thuiskomen in een van onze luxe vakantiewoningen, allemaal midden in de natuur gelegen.

Ook als kunsthandelaar bent u natuurlijk ook van harte welkom tijdens deze periode om na een drukke dag op de TEFAF uw rust te nemen in een van onze luxe verblijven van alle comfort voorzien.