Flexibel omboeken vanaf 15-12-2020: Indien de overnachting(en) geen doorgang kan vinden i.v.m. overheidsmaatregelen ontvangt u een voucher. > contactloze verblijven voor 2/4/6/8 personen (voldoen aan Covid-19 richtlijnen).

Uit in Belgisch Limburg

Een groene oase waar de lucht zuiver is en ontspannen de norm. Als er een plek is waar u de mogelijkheid hebt tot onthaasten, is het Belgisch Limburg wel. Hier kunt u de maalstroom van constante gedachten over de stapel werk dat voor u ligt even stopzetten. Vandaag en misschien wel aankomende dagen hoeft even niets. Behalve tot rust komen. Ga uit in Belgisch Limburg en geniet actief.

Wandelen, shoppen, fietsen, streekgerechten ontdekken, cultuursnuiven. Wat wordt het vandaag? Gaat u uit in Belgisch Limburg, dan heeft u genoeg keuze. Verblijf op één van onze vakantiedomeinen en kies een vakantiewoning die past bij de groepssamenstelling. Wij hebben meerdere vakantiehuizen voor grote groepen op onze domeinen staan. Voelt u meer iets voor een midweekje weg met uw gezin, uw partner of een klein clubje vrienden? Op onze verschillende terreinen in België en Limburg hebben wij diverse huisjes staan voor een kleiner gezelschap. Al onze vakantiewoningen bieden u alle comfort te midden van een rustieke omgeving.

Uit in Belgisch Limburg vanuit uw vakantiewoning

Laat alle notificaties, mails en updates voor wat ze zijn en geef u over aan de reden dat u op vakantie ging: om uw hoofd even léég te maken, op te laden en tijd door te brengen met uw reisgenoten. Verblijf in een vakantiehuis over de Belgische grens of boek een huisje op één van onze vakantiedomeinen in Zuid Limburg om vanuit daar eropuit te gaan in Belgisch Limburg. Wij hebben verschillende vakantiedomeinen in diverse regio’s:

  • Begijnhof in Teuven
  • Oudenhof in Teuven
  • Molen van Medael in Hombourg
  • Ten Hof in Hombourg
  • Hof van Ulvend in Noorbeek
  • Eyserhof in Eys

Activiteiten in Belgisch Limburg

Maak er een onvergetelijke vakantie van door onze straffe tips op maat op te volgen. Met deze tips gaat u met veel zin uit in Belgisch Limburg. Nog meer plezier tijdens uw break doet u door:
Wandeltochten door groen

Geef een nieuwe dimensie aan uw vakantie door op te gaan in het groen. Verken de prachtige omgeving van uw vakantiehuisje en ga uit in Belgisch Limburg. In de natuur welteverstaan. Blijf niet binnen, maar ga eropuit. Hup, de paden op, de lanen in. En door het bos. De omgeving van uw vakantiehuisje is er één om niet overgeslagen te worden. Neem een picknickmand mee en verwonder u over flora en fauna op neuslengte afstand. In uw vakantiehuis vindt u wandelroutes met de mooiste uitkijkpunten. Routes die u over heuvels en paden leiden met kabbelende beekjes en stukken zonovergoten velden.

Fietsen door groen en het water

Limburg is een waar fietsparadijs. Ga uit in Belgisch Limburg en ontdek de charme van de regio’s de Voerstreek, Haspengouw, Maasland, Hasselt en de Limburgse Kempen op de fiets. In uw vakantiehuis vindt u diverse fietsroutes, maar natuurlijk kunt u uw eigen fietsroutes ook zelf samenstellen. Extra leuk is de fietsroute door De Wijers waar u op het diepste punt aan weerzijden van het pad het water op ooghoogte ziet. Gaat u samen met kinderen op vakantie? Dan zullen zij zeker 10 keer op en neer willen fietsen om dat unieke gevoel van door water fietsen opnieuw te beleven.

Cultuur snuiven

België zelf noemt Belgisch Limburg de pop-up regio. Gaat u uit in Belgisch Limburg, dan valt op dat in deze regio geen grote steden liggen. Dit betekent echter niets dat er weinig valt te beleven. In tegendeel. Er zijn genoeg attracties te vinden om succesvol uit te gaan in Belgisch Limburg. Denk aan:

    • Mijnmuseum: bekijk één van de mooist gebleven mijnen van België die pas in1989 de deuren sloot
    • Openluchtmuseum Bokrijk: een museum in de open lucht met meer dan 100 historische huizenuit de 16de tot de 20ste eeuw
    • Theater in Hasselt: het grote plein van Hasselt is elk jaar decor voor het grootste theaterfestival van Vlaanderen

Dit is slechts een greep uit de vele bezienswaardigheden en activiteiten die u kunt beleven wanneer u uit gaat in Belgisch Limburg. Reis af naar Limburg voor een heerlijke vakantie waar ontspannen de norm is.