Vakantie Limburg: Bourgondisch genieten!

Genieten op z’n Limburgs doet u vanzelfsprekend in de meest glooiende provincie van Nederland met een luxe vakantie in Limburg. Het zangerige gewest biedt een breed scala aan mogelijkheden voor een goedkope vakantie in Limburg, een luxe vakantie Limburg of weekendje weg. Een vakantiehuis Limburg is bij uitstek een goed idee. Laat u verrassen door alles wat een vakantie in Limburg u kan bieden.

 
 

Huisje van Hoeve Vakanties als uitvalsbasis

Hoeve Vakanties heeft verschillende accommodaties in Zuid-Limburg, maar beschikt ook over woningen voor wanneer u een vakantie Limburg België op het oog hebt. De vakantiehuizen staan bijvoorbeeld in het kleine dorpje Noorbeek en in het kerkdorpje Eys. In beide dorpjes spreken de mensen zacht en is de taal vriendelijk. U kunt niets anders dan ontspannen in dit Limburgse heuvellandschap vol rustieke ambachten en energiek groen. Zowel Noorbeek als Eys zijn een perfecte uitvalsbasis voor allerlei activiteiten tijdens uw Limburg vakantie. Na een heerlijke nachtrust in één van onze vakantiewoningen die van alle gemakken zijn voorzien, kunt u aan uw dag beginnen en eropuit gaan.

Spot een dier

Tijdens uw vakantie in Limburg bezoekt u bijvoorbeeld een nabijgelegen stad als Vaals, Aken of Maastricht. Of voer af naar de Voerstreek voor een flinke wandel -of fietstocht. Het glooiende landschap van Limburg is zowel te voet als te fiets te verkennen. In de bossen en langs slingerende paadjes kunt u met een beetje mazzel wandelend natuur spotten. Er maken veel dieren onderdeel uit van de bosrijke omgeving. Dat merkt u tijdens u goedkope vakantie in Limburg elke dag! Zo kunt u met wat oplettendheid heel wat diersoorten ontdekken. Denk aan schuwe reeën, vossen en dassen, maar ook haviken en steen- en bosuilen. Niet alleen dient u voor het spotten van deze dieren alert te zijn, ook vergt het heel wat geduld. Naast het ontdekken van het adembenemend natuurschoon van Limburg, kunt u ook wat speelsere activiteiten ondernemen tijdens een vakantie Nederland Limburg:

  • Speelbossen en -boomgaarden
  • Een bezoek aan Valkenburgse grotten
  • Historische stadsmusea
  • Winkelen in bijzonder boetiekjes

Verliefd op Limburg

Hoeve vakanties is een echt familiebedrijf. Twintig jaar geleden begon het bedrijf op Zuidelijke grond vanwege een grote liefde voor deze regio. Inmiddels is Hoeve Vakanties eigenaar van vijfentwintig woningen en bieden zij luxueuze overnachtingen aan mensen die er wat dagen tussenuit willen. Heerlijk overnachten tijdens een luxe vakantie Limburg doe je bij Hoeve Vakanties!

Iedereen is welkom. Families, grote gezelschappen, gezinnen of verliefde koppels. De vakantiewoningen zijn geschikt voor verschillende groepssamenstellingen en wensen voor een Limburg vakantie.

Neem eens een kijkje op deze site voor meer informatie over type vakantiehuisjes in Limburg. Er is voor iedereen wel een geschikt huisje te vinden voor de vakantie Limburg. Kijk bijvoorbeeld eens naar een luxe vakantiehuis in Limburg. Zo komt u echt tot rust. Neem gerust contact op en ontdek het vakantiehuisje in Limburg dat het beste bij u en uw gezelschap past. Populaire vakantiehuizen in Limburg vindt u hier: