Vakantie Limburg: bourgondisch genieten!

Genieten op z’n Limburgs doet u vanzelfsprekend in de meest glooiende provincie van Nederland met een vakantie in Limburg. Het zangerige gewest biedt een breed scala aan mogelijkheden voor een goedkope vakantie in Limburg, een luxe vakantie Limburg of een weekendje weg. Een vakantiehuis in Limburg is bij uitstek een goed idee. Laat u verrassen door alles wat een vakantie in Limburg u te bieden heeft.

 
 

Op vakantie met Hoeve Vakanties

Hoeve Vakanties heeft verschillende accommodaties in Zuid-Limburg. De vakantiehuizen staan bijvoorbeeld in het kleine dorpje Noorbeek en in het kerkdorpje Eys. U kunt niets anders dan ontspannen in dit Limburgse heuvellandschap vol rust en groen. Zowel Noorbeek als Eys zijn een perfecte uitvalsbasis voor allerlei activiteiten tijdens uw Limburgse vakantie. Na een heerlijke nachtrust in één van onze vakantiewoningen die van alle gemakken zijn voorzien, kunt u aan uw dag beginnen en eropuit gaan.

Vakantie in Limburg: activiteiten

Tijdens uw Limburgse vakantie is het leuk om een nabijgelegen stad te bezoeken. Ontdek een stad als stad als Vaals, Aken of Maastricht. Of voer af naar de Voerstreek voor een flinke wandel -of fietstocht. Het glooiende landschap van Limburg is zowel te voet als te fiets te verkennen.

In de bossen en langs slingerende paadjes kunt u met een beetje mazzel wandelend natuur spotten. Er maken veel dieren onderdeel uit van de bosrijke omgeving. Denk aan reeën, vossen en dassen, maar ook haviken en steen- en bosuilen. Bezit u over een flinke portie geduld? Dan verzekeren we u dat u deze dieren zult treffen.

Naast het ontdekken van het adembenemend natuurschoon van Limburg, kunt u ook wat andere (sportievere) activiteiten ondernemen tijdens een vakantie in Limburg:

  • Ga naar speelbossen en -boomgaarden
  • Breng een bezoek aan de Valkenburgse grotten
  • Ontdek historische stadsmusea
  • Winkel in bijzonder boetiekjes

Verschillende vakantiehuisjes voor uw vakantie in Limburg

Hoeve vakanties is een echt familiebedrijf. Twintig jaar geleden begon het bedrijf op Zuidelijke grond met een vakantiehuis in Limburg vanwege een grote liefde voor deze regio. Iedereen is welkom bij Hoeve Vakanties. Families, grote gezelschappen, gezinnen of verliefde koppels. De vakantiewoningen zijn geschikt voor verschillende groepssamenstellingen en wensen.

Neem eens een kijkje op deze site voor meer informatie over type vakantiehuisjes voor uw Limburgse vakantie. Er is voor iedereen wel een geschikt huisje. Kijk bijvoorbeeld eens naar een luxe vakantiehuis in Limburg. Zo komt u in overdadige luxe tot rust. Neem gerust contact op en ontdek het vakantiehuisje in Limburg dat het beste bij u en uw gezelschap past.

Populaire vakantiehuizen in Limburg vindt u hier:

Veelgestelde vragen over onze vakantiehuizen

Wij helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen. Hier zijn een aantal veelgestelde vragen:

“Hoeveel vakantiehuisjes bieden jullie in totaal?”
Kies uit een totaal van 25 vakantiewoningen verdeeld over 5 van onze locaties. We bieden plek vanaf 2 personen tot groepen van maar liefst 66 personen, allemaal gelegen in de Voerstreek en in Zuid-Limburg.
“Is er WiFi aanwezig?”
Bij alle vakantiehuizen beschikt u over gratis WiFi.

“Wat is er te doen in de omgeving?”
Er zijn heel wat bezienswaardigheden in de Voerstreek die je niet mag missen. Bezoek steden, zoals Maastricht, Valkenburg en Heerlen met histories die teruggaan naar de tijd van de Romeinen. Ruïnes uit deze tijd, maar ook prachtige kathedralen en kloosters zijn in grote veelzijdigheid te vinden in deze omgeving.

En het Drielandenpunt mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw verblijf. Het Drielandenpunt staat op de bucketlist van de meeste vakantiegangers. Nederland, België en Duitsland grenzen aan elkaar op dit beroemde stukje land.