Vakantie mindervaliden in Zuid-Limburg of de Voerstreek

Het Landgoed van Hoeve Vakanties beschikt over verschillende verblijven die geschikt zijn voor een vakantie mindervaliden. Bij een deel van onze woningen is het mogelijk om gelijkvloers te slapen en te leven, waardoor rolstoelen makkelijk toegang hebben tot de accommodaties.

Vakantie zonder zorgen

Wij realiseren ons hoe belangrijk het is om onbezorgd op vakantie te gaan. Dat geldt voor iedereen. Mensen met een handicap of mensen die mindervaliden zijn genoodzaakt een en ander goed uit te zoeken voordat ze op vakantie gaan.

Het is onze eerste prioriteit dat u onbezorgd op vakantie kunt en weet dat er voor alles dat daar voor nodig is wordt gezorgd. Het is om die reden wel belangrijk dat u ons vooraf laat weten wat uw behoeftes zijn zodat we daar op kunnen inspelen.

 
 

Privacy vakantie mindervaliden

Landgoed van Ulvend beschikt over vier locaties met authentieke verblijven die van alle gemakken zijn voorzien. In Noorbeek, in Zuid-Limburg, ligt Hof van Ulvend. Op Hof van Ulvend vindt u de Carrehoeve en het Landhuis. Deze huizen bieden plaats aan 10 tot 22 personen. In allebei de huizen vindt u een slaapkamer op de begane grond. Dat is natuurlijk ideaal voor een vakantie voor mindervaliden. In beide huizen kunt u, tegen een kleine vergoeding, genieten van een sauna en een whirlpoolbad. Ook bieden de huizen veel privacy. Elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer.

Zuid-Limburg heeft natuurlijk een prachtige natuur. Mocht u slecht ter been zijn en het niet mogelijk zijn op de fiets of tijdens een wandeling de prachtige omgeving te verkennen, dan biedt een huifkartocht wellicht uitkomst. In samenwerking met Hombourgeois kunnen wij dit voor u organiseren. Informeer naar de mogelijkheden.

Advies vakantie mindervaliden

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van een vakantie mindervaliden bij Landgoed van Ulvend. Voor  informatie kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen via email info@hoevevakanties.eu of via telefoon 043-4571250.
Bekijk ook:

 

 

 

 

V

Vakantiehuis Limburg 5 personen

Vakantiehuis 55 personen Limburg

Vakantiehuis 57 personen Limburg

Vakantiehuis 59 personen Limburg

#

56 personen groepsaccommodatie Limburg