Vakantie in Zuid-Limburg: gastenbeoordeling 8,7!

Hoeve Vakanties biedt aan vele mensen binnen en ver buiten de grenzen van Nederland authentieke vakantiewoningen aan met weidse vergezichten. En dit allemaal voor de ervaring van een Zuid Limburg vakantie! Het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg leent zich uitstekend voor natuurwandelingen waarbij u de wereld even een moment voor uzelf lijkt te hebben.

Niet voor niets streek ons familiebedrijf 20 jaar geleden neer in deze regio. Met maar liefst 25 vakantiehuisjes in Zuid-Limburg bieden wij gastvrijheid en onderdak aan onze gasten voor een goedkope in vakantie Zuid Limburg. Gasten die meer van Zuid-Limburg willen weten, horen en proeven en daarom in zijn voor een vakantie Zuid-Limburg. Of dit nu gezinnen, families of grote gezelschappen zijn, voor een vakantie Zuid-Limburg kan elk gezelschap bij ons terecht. Wij verhuren zowel groepshuizen als kleinere huisjes.

 
 

Thuiskomen in het Hof van Ulvend

Ga op vakantie in Zuid Limburg! Logeren in het Hof van Ulvend is namelijk thuiskomen in Zuid-Limburg. Het zuidelijkste puntje van Nederland waar de vlaaien als zoete broodjes over de toonbank vliegen en de inwoners echte bourgondiërs zijn. Bij ons bent u aan het goede adres. Op een steenworp afstand van steden met een rijke historie, zoals Luik, Maastricht en Valkenburg en in omliggende schilderachtige dorpjes kunt u vele terrasjes bezoeken en u tegoed doen aan streekgerechten tijdens uw goedkope vakantie in Zuid Limburg. Om daarna met een voldaan gevoel naar de vakantiewoning terug te keren. Op het Hof van Ulvend staan 4 verschillende groepsaccomodaties, waarvan enkele recentelijk opnieuw gestyled. Een goedkope vakantie Zuid Limburg beleef je in één van onderstaande huisjes:

  • De Carréhoeve voor 11 of van 12-21 personen
  • Landhuis voor 26 of voor 56 personen

De eysersterke locatie De Eyserhof

Net buiten het dorp Eys, In het beekdal liggen luxueuze vakantiewoningen op een groen uitgestrekt veld. Boek uw Zuid Limburg vakantie nu! Op deze locatie is het namelijk heerlijk toeven. U kunt een balletje slaan op het veld, buiten spelen met de kinderen of juist genietend achterover hangen terwijl even verderop de barbecue gereed wordt gemaakt voor het avondeten. Op de Eyserhof staan vakantiewoningen voor 10 tot maar liefst 36 personen voor een welverdiende Zuid Limburg vakantie. Voor gasten die op zoek zijn naar iets sfeervols en knus, hebben wij het vakantiehuisje ’t Bakkes. Een huisje met een historie die teruggaat naar het jaar 1400! Op het uitgestrekte veld op de Eyserhof staan de volgende groepsverblijven voor een Zuid Limburg vakantie:

  • ’t Bakkes voor 4-6 personen
  • ’t Höfke voor 10-14 personen
  • ’t Groepshuis voor 18-22 personen
  • ’t Sjop voor 19 personen
  • D’r Hingerum 25 personen
  • Schuur 7 voor 30 personen
  • De Hoeve voor 36 personen

De omgeving van beide locaties is één en al natuurgebied. Ervaar dit door te wandelen of te fietsen door het indrukwekkende landschap en kom na een dag ‘thuis’ in één van onze vakantiewoningen tijdens uw goedkope vakantie in Zuid Limburg. Zo kunt u de volgende dag opnieuw genieten.