Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.

Vakantie in Zuid-Limburg: nu met 20% korting!

Hoeve Vakanties biedt aan vele mensen binnen en ver buiten de grenzen van Nederland authentieke vakantiewoningen aan met weidse vergezichten. Het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg leent zich uitstekend voor natuurwandelingen waarbij u de wereld even een moment voor uzelf lijkt te hebben. Een vakantie in Zuid-Limburg is bij uitstek de kans om ultiem te genieten van de prachtige Nederlandse natuur en heerlijk op te laden tijdens de Zuid-Limburg vakantie.

Niet voor niets streek ons familiebedrijf 20 jaar geleden neer in deze regio. Met maar liefst 25 vakantiehuisjes in Zuid-Limburg bieden wij gastvrijheid en onderdak aan onze gasten tijdens hun vakantie Zuid-Limburg. Gasten die meer van Zuid-Limburg willen weten, horen en proeven en daarom in zijn voor een vakantie Zuid-Limburg. Of dit nu gezinnen, families of grote gezelschappen zijn, voor een vakantie Zuid-Limburg kan elk gezelschap bij ons terecht. Wij verhuren zowel groepshuizen als kleinere huisjes.

4-6 personen
2 slaapkamers
1 badkamer
10-14 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
11 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
Gerestyled
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
18-22 personen
10 slaapkamers
12 badkamers
19 personen
8 slaapkamers
3 badkamers
25 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Nieuw
30 personen
14 slaapkamers
14 badkamers
36 personen
16 slaapkamers
16 badkamers
56 personen
18 slaapkamers
18 badkamers

Thuiskomen in het Hof van Ulvend

Tijdens de vakantie Zuid-Limburg logeren in het Hof van Ulvend is echt thuiskomen. Een vakantie in Zuid-Limburg, het zuidelijkste puntje van Nederland waar de vlaaien als zoete broodjes over de toonbank vliegen en de inwoners echte bourgondiërs zijn. Bij ons bent u aan het goede adres voor een heerlijke vakantie Zuid-Limburg. Boek een vakantie Zuid-Limburg bij Hoeve Vakanties en u bent op een steenworp afstand van de steden met een rijke historie, zoals Luik, Maastricht en Valkenburg. Tijdens uw vakantie Zuid-Limburg kunt u in omliggende schilderachtige dorpjes vele terrasjes bezoeken en u tegoed doen aan streekgerechten. Om daarna met een voldaan gevoel naar de vakantiewoning terug te keren. Dat klinkt toch als dé ultieme Zuid-Limburg vakantie? Op het Hof van Ulvend staan 4 verschillende groepsaccomodaties voor een goedkope vakantie in Zuid-Limburg, waarvan enkele recentelijk opnieuw gestyled:

  • De Carréhoeve voor 11 of van 12-21 personen
  • Landhuis voor 26 of voor 56 personen

De eysersterke locatie De Eyserhof

Net buiten het dorp Eys, in het beekdal liggen luxueuze vakantiewoningen op een groen uitgestrekt veld. Wanneer u toe bent aan een vakantie Zuid-Limburg, is het op deze locatie heerlijk toeven. Tijdens uw vakantie in Zuid-Limburg kunt u bij onze huisjes een balletje slaan op het veld, buiten spelen met de kinderen of juist genietend achterover hangen terwijl even verderop de barbecue gereed wordt gemaakt voor het avondeten. Tijdens de Zuid-Limburg vakantie kunt u genieten van de heerlijke streekgerechten, de prachtige natuur, onze mooie vakantiewoningen en natuurlijk genieten van het gezellige gezelschap.

Op de Eyserhof staan vakantiewoningen voor 10 tot maar liefst 36 personen. Voor gasten die op zoek zijn naar iets sfeervols en knus, hebben wij het vakantiehuisje ’t Bakkes. Een huisje met een historie die teruggaat naar het jaar 1400! Op het uitgestrekte veld op de Eyserhof staan de volgende groepsverblijven

  • ’t Bakkes voor 4-6 personen
  • ’t Höfke voor 10-14 personen
  • ’t Groepshuis voor 18-22 personen
  • ’t Sjop voor 19 personen
  • D’r Hingerum 25 personen
  • Schuur 7 voor 30 personen
  • De Hoeve voor 36 personen

Zin om in Zuid-Limburg op vakantie te gaan en dan het liefst vlakbij een prachtig natuurgebied? De omgeving van beide locaties is één en al natuurgebied. Ervaar dit door te wandelen of te fietsen door het indrukwekkende landschap en kom na een dag ‘thuis’ in één van onze vakantiewoningen. Zo kunt u de volgende dag opnieuw genieten van uw vakantie Zuid-Limburg. Op zoek naar een goedkope vakantie in Zuid-Limburg? Dan bent u bij Hoeve Vakanties aan het juiste adres: boek nu met 20% korting een heerlijke vakantie Zuid-Limburg: