Vakantie in Zuid-Limburg: nu met 20% korting!

Hoeve Vakanties biedt aan vele mensen binnen en ver buiten de grenzen van Nederland authentieke vakantiewoningen aan met weidse vergezichten. Het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg leent zich uitstekend voor natuurwandelingen waarbij u de wereld even een moment voor uzelf lijkt te hebben.

Niet voor niets streek ons familiebedrijf 20 jaar geleden neer in deze regio. Met maar liefst 25 vakantiehuisjes bieden wij gastvrijheid en onderdak aan onze gasten. Gasten die meer van Zuid-Limburg willen weten, horen en proeven. Of dit nu gezinnen, families of grote gezelschappen zijn.

4-6 personen
2 slaapkamers
1 badkamer
10-14 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
11 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
Gerestyled
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
18-22 personen
10 slaapkamers
12 badkamers
19 personen
8 slaapkamers
3 badkamers
25 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Nieuw
30 personen
14 slaapkamers
14 badkamers
36 personen
16 slaapkamers
16 badkamers
56 personen
18 slaapkamers
18 badkamers

Thuiskomen in het Hof van Ulvend

Logeren in het Hof van Ulvend is thuiskomen in Zuid-Limburg. Het zuidelijkste puntje van Nederland waar de vlaaien als zoete broodjes over de toonbank vliegen en de inwoners echte bourgondiërs zijn. Bij ons bent u aan het goede adres. Op een steenworp afstand van de steden met een rijke historie, zoals Luik, Maastricht en Valkenburg en in omliggende schilderachtige dorpjes kunt u vele terrasjes bezoeken en u tegoed doen aan streekgerechten. Om daarna met een voldaan gevoel naar de vakantiewoning terug te keren. Op het Hof van Ulvend staan 4 verschillende groepsaccomodaties, waarvan enkele recentelijk opnieuw gestyled:

  • De Carréhoeve voor 11 of van 12-21 personen
  • Landhuis voor 26 of voor 56 personen

De eysersterke locatie De Eyserhof

Net buiten het dorp Eys, In het beekdal liggen luxueuze vakantiewoningen op een groen uitgestrekt veld. Op deze locatie is het heerlijk toeven. U kunt een balletje slaan op het veld, buiten spelen met de kinderen of juist genietend achterover hangen terwijl even verderop de barbecue gereed wordt gemaakt voor het avondeten. Op de Eyserhof staan vakantiewoningen voor 10 tot maar liefst 36 personen. Voor gasten die op zoek zijn naar iets sfeervols en knus, hebben wij het vakantiehuisje ’t Bakkes. Een huisje met een historie die teruggaat naar het jaar 1400! Op het uitgestrekte veld op de Eyserhof staan de volgende groepsverblijven

  • ’t Bakkes voor 4-6 personen
  • ’t Höfke voor 10-14 personen
  • ’t Groepshuis voor 18-22 personen
  • ’t Sjop voor 19 personen
  • D’r Hingerum 25 personen
  • Schuur 7 voor 30 personen
  • De Hoeve voor 36 personen

De omgeving van beide locaties is één en al natuurgebied. Ervaar dit door te wandelen of te fietsen door het indrukwekkende landschap en kom na een dag ‘thuis’ in één van onze vakantiewoningen. Zo kunt u de volgende dag opnieuw genieten. Boek nu met 20% korting!