Vakantie in Zuid-Limburg: gastenbeoordeling 8,7!

Hoeve Vakanties biedt aan vele mensen binnen en ver buiten de grenzen van Nederland authentieke vakantiewoningen aan met weidse vergezichten. En dit allemaal voor de ervaring van een Zuid-Limburg vakantie! Het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg leent zich uitstekend voor natuurwandelingen waarbij u de wereld even een moment voor uzelf lijkt te hebben. Bent u klaar om de genieten?

 
 

Op vakantie in Zuid-Limburg: onze huisjes

Niet voor niets streek ons familiebedrijf 20 jaar geleden neer in deze regio. Met maar liefst 25 vakantiehuisjes in Zuid-Limburg bieden wij gastvrijheid en onderdak aan onze gasten voor een goedkope in vakantie Zuid-Limburg. Gasten die meer van Zuid-Limburg willen weten, horen en proeven en daarom in zijn voor een vakantie Zuid-Limburg. Of dit nu gezinnen, families of grote gezelschappen zijn, voor een vakantie Zuid-Limburg kan elk gezelschap bij ons terecht. Wij verhuren zowel groepshuizen als kleinere huisjes.

Thuiskomen in het Hof van Ulvend

Ga op vakantie in Zuid-Limburg! Het Hof van Ulvend voelt als thuiskomen. Deze locatie ligt in Noorbeek: Het zuidelijkste puntje van Nederland waar de vlaaien als zoete broodjes over de toonbank vliegen en de inwoners echte Bourgondiërs zijn.

Het ligt op een steenworp afstand van steden met een rijke historie, zoals Luik, Maastricht en Valkenburg. In omliggende schilderachtige dorpjes kunt u vele terrasjes bezoeken en u tegoed doen aan streekgerechten tijdens uw goedkope vakantie in Zuid-Limburg. Om daarna met een voldaan gevoel naar de vakantiewoning terug te keren.

Op het Hof van Ulvend staan 4 verschillende groepsaccommodaties, waarvan enkele recentelijk opnieuw ingericht zijn. Een goedkope vakantie Zuid-Limburg beleef je in één van onderstaande huisjes:

  • De Carréhoeve voor 11 of van 12-21 personen
  • Landhuis voor 26 of voor 56 personen

Zuid-Limburg vakantie: De Eyserhof

Net buiten het dorp Eys, in het beekdal, liggen luxueuze vakantiewoningen op een groen uitgestrekt veld. Op deze locatie is het heerlijk vertoeven. Sla een balletje op de shortgolfbaan, speel buiten met de kinderen of geniet van een BBQ die voor u wordt klaargemaakt.

Op de Eyserhof staan vakantiewoningen voor 10 tot maar liefst 36 personen voor een welverdiende Zuid-Limburg vakantie. Voor gasten die op zoek zijn naar iets sfeervols en knus, hebben wij het vakantiehuisje ’t Bakkes. Een huisje met een historie die teruggaat naar het jaar 1400. Op het uitgestrekte veld op de Eyserhof staan de volgende groepsverblijven voor een fijne Zuid-Limburg vakantie:

  • ’t Bakkes voor 4-6 personen
  • ’t Höfke voor 10-14 personen
  • ’t Groepshuis voor 18-22 personen
  • ’t Sjop voor 19 personen
  • D’r Hingerum 25 personen
  • Schuur 7 voor 30 personen
  • De Hoeve voor 36 personen

De natuur in met je vakantie in Limburg

De omgeving van beide locaties is één en al natuurgebied. Ervaar dit door te wandelen of te fietsen door het indrukwekkende landschap en kom na een dag ‘thuis’ in één van onze vakantiewoningen tijdens uw goedkope vakantie in Zuid-Limburg. Populaire vakantiehuizen in ons aanbod zijn:

Veelgestelde vragen over onze vakantiehuizen

Wij helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen. Hier zijn een aantal veelgestelde vragen:
“Wat is er te doen in de omgeving?”
Er zijn heel wat bezienswaardigheden in de Voerstreek die je niet mag missen. Bezoek steden, zoals Maastricht, Valkenburg en Heerlen met histories die teruggaan naar de tijd van de Romeinen. Ruïnes uit deze tijd, maar ook prachtige kathedralen en kloosters zijn in grote veelzijdigheid te vinden in deze omgeving.

En het Drielandenpunt mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw verblijf. Het Drielandenpunt staat op de bucketlist van de meeste vakantiegangers. Nederland, België en Duitsland grenzen aan elkaar op dit beroemde stukje land.
“Hoeveel vakantiehuisjes bieden jullie in totaal?”
Kies uit een totaal van 25 vakantiewoningen verdeeld over 5 van onze locaties. We bieden plek vanaf 2 personen tot groepen van maar liefst 66 personen, allemaal gelegen in de Voerstreek en in Zuid-Limburg.

“Waar liggen de groepsverblijven van Hoeve Vakanties?”
Onze groepsverblijven liggen in meerdere dorpjes in Zuid-Limburg:

Noorbeek
Hombourg
Teuven
Eys