Boek een vakantiehuis voor 49 personen in Limburg

Het landgoed van Hoeve Vakanties is uitermate geschikt voor grote gezelschappen. Vakantieverblijf de Residentie is geschikt voor maximaal 64 personen. Met 24 slaapkamers en 18 badkamers is dit verblijf voorzien van alle hedendaagse comfort en gemakken. Beleef authentiek Zuid-Limburg in een vakantiehuis voor 49 personen!

 
 

Voordelen van een groepsverblijf bij Hoeve Vakanties

Het Landgoed van Hoeve Vakanties is gespecialiseerd in het verblijven voor zowel kleine als grote groepen. Regelmatig worden onze vakantieverblijven voor grote groepen geboekt door families, vrienden of bedrijven die met een grote groep in een prachtige omgeving willen verblijven. Dit zijn de voordelen van een verblijf bij Hoeve Vakanties:

1. Comfort & luxe in een authentieke omgeving

Al onze vakantiehuizen voldoen aan de hedendaagse wensen op het gebied van comfort. Zo zijn er compleet ingerichte keukens, gratis draadloos internet, grote speelweide en speeltoestellen voor kinderen en zijn de huisjes tevens kindvriendelijk ingericht. Gezellig voor een grote groep koken? Geen probleem! Er zijn drie keukens met elke drie ovens, drie magnetrons, zes koelkasten, en nog veel meer.

2. Activiteiten in de omgeving

In de omgeving zijn er meerdere mogelijkheden op het gebied van een excursie of activiteit. Denk aan:

  • Wandelingen door natuurrijke omgeving
  • Fietsroutes door idyllische Limburgse dorpen, zoals Teuven, Hombourg en Voeren
  • Gemeentegrotten in Valkenburg
  • Drielandenpunt in Vaals

3. Voorloper op groen ondernemen

Ons bedrijfsmotto is “Liefde voor het leven en de natuur”. Hoe doen we dit? Door o.a. op milieuvriendelijke wijze de houtgestookte CV-ketel te verwarmen. De verbranding is hierdoor absoluut schoon. Lees meer over onze visie op het gebied van groen en duurzaam ondernemen.

Boek een verblijf op het landgoed van Hoeve Vakanties. Onze vakantiewoning 60 personen, de residentie is ideaal, geniet van de prachtige natuur en heerlijke Limburgse streekgerechten. Bekijk ook eens onze andere vakantiewoningen voor 50 personen!