Vakantiehuis groep huren: gastenbeoordeling 8,7

Slaapt u het liefst uren uit, wilt u graag ontbijt op bed en af en toe eropuit met uw partner? Dit is een wens van velen tijdens hun vakantie. De oplossing? Ga op vakantie met de een vakantiehuis voor groepen van Hoeve Vakanties. Hoe dat eruitziet? Gewoon, met twee of meer gezinnen van uw vriendengroep een weekend of midweek weg. We hebben voor groepen een vakantiewoning in België, maar ook een vakantiehuis voor een grote groep in Nederland in Noorbeek & Eys.

 
 

Spelletjes spelen op het terras van uw vakantiehuis voor groepen

Genoeg tijd voor u en uw partner om samen iets te ondernemen terwijl u weet dat uw kinderen in veilige handen zijn. Wellicht een droom, maar bij Hoeve Vakanties is dit mogelijk. Boek een vakantiehuis voor een groep en de rest gaat vanzelf. Wat voor weer het ook is. Vermaken doen kinderen zich toch wel. Zowel binnen als buiten de vakantiewoning zijn genoeg activiteiten te bedenken. Op het terras van uw groepsvakantiehuis speelt u gezinsspelletjes tot de avond zijn intrede doet en overdag spelen de kinderen op het landgoed dat uitgerust is met speelveld en speeltoestellen.

Bij Hoeve Vakanties kunt u kiezen uit verschillende vakantiehuizen voor groepen in de Voerstreek en Zuid-Limburg op vijf prachtige locaties:

 • Vakantiehuis groep bij Eyserhof, Eys, Zuid-Limburg
 • Vakantiehuis groep in België bij Ten Hof, Hombourg, bij de Voerstreek
 • Vakantiehuis grote groep in België bij Begijnhof, Teuven, Voerstreek
 • Vakantiehuis voor groepen bij Molen van Medael, Hombourg, bij de Voerstreek
 • Vakantiehuis voor grote groepen in Limburg bij Landgoed Hof van Ulvend, Noorbeek, Zuid-Limburg

Groepsactiviteiten op vakantie

Wilt u zich bourgondisch tegemoet doen met uw partner? Zoek een nabijgelegen dorpje op en geniet van de authentieke streekgerechten die het gebied rijk zijn of rijd een stukje naar een wat grotere stad als Maastricht of Luik voor de beste en fijnste terrassen. Nemen jullie de kinderen mee of besluiten jullie er met de andere gezinnen op uit te gaan? Er is genoeg te doen. Verlaat uw vakantiehuis voor groepen en kies een activiteit uit de vele mogelijkheden:

 • Schattentochten met GPS-coördinaten
 • Picknicken op de heuvels
 • Huifkartochten
 • Dichtbijgelegen stad bezoeken
 • Naar het klimbos
 • Wandel- en fietstochten
 • Onthaasten tussen glooiend groen

Zo snel bent u op locatie

Het voordeel van in Nederland of nét over de grens op vakantie gaan, is dat de reistijd aanzienlijk korter duurt. Geen ruim 14 uur reizen naar Kroatië of 13 uur naar het Franse Nice. Een vakantiehuis grote groep in Nederland of België staat daarom al met 1-0 voor.

Hoe lang duurt de rit naar de Ulvend vakantiehuis groep dan wél? We nemen het centrale Utrecht als vertrekpunt, zo geven we u een indicatie van de reistijd. Onderstaand vindt u de reistijd naar het vakantiehuis grote groepen Limburg:

 • Van Utrecht naar Maastricht met de auto: 2 uur en 5 minuten
 • Van Utrecht Centraal naar Maastricht met het OV: 1 uur en 57 minuten

Wat is de reistijd naar het vakantiehuis grote groep België?

 • Van Utrecht naar Maastricht met de auto: 2 uur en 26 minuten
 • Van Utrecht Centraal naar Maastricht met het OV: 3 uur en 48 minuten

Het weer bij het vakantiehuis voor groepen

Het weer in Limburg en België verschilt natuurlijk door het jaar heen. Maar toch kan gezegd worden dat het in Limburg bijvoorbeeld al zo’n 5 graden Celsius warmer kan zijn dan in de rest van Nederland.

De hele dag in het vakantiehuis grote groep zitten is natuurlijk niet de bedoeling. Alhoewel het goed vertoeven is in onze vakantiehuizen voor grote groepen, is de omgeving het meer dan waard om ontdekt te worden. In zowel België als Limburg bevindt u zich in een prachtig heuvelachtig landschap. Riviertjes, beekjes en groene velden zijn de vergezichten. Geniet van het Zuid-Limburgse en Bourgondische leven. Het heerlijke eten, de geschiedenis en het landschap nodigt meer dan uit.

Vakantiehuis grote groepen Limburg & België: Vrijheid in de natuur

Wat u ook besluit te doen in de omgeving, voor kinderen is een vakantie in een vakantiehuis voor een grote groep sowieso een beleving. Of dit nu in het binnen- of buitenland is, en of uw kiest voor een activiteit op het vakantieterrein of in de natuur. Hetgeen wat een kind bijblijft is de vrijheid die zij ervaren. Ze voelen zich kind.

Bekijk ook eens onze populaire vakantiehuizen voor de volgende groepsgroottes: