Vakantiehuis groep huren: gastenbeoordeling 8,7

Van luieren op eigen terras, struinen over dorpse marktjes en cultuurhistorische gebouwen bekijken tot flinke wandelingen maken door glooiend groen. Boek een vakantiehuis voor een groep. Wie zegt dat je alles samen moet doen? Voor iedereen is er iets leuks te beleven in de groene omgeving van onze landgoederen. We hebben voor groepen een vakantiewoning in België, maar ook een vakantiehuis voor een grote groep in Nederland in Noorbeek & Eys.

 
 

Vermaak bij een vakantiehuis voor groepen in Belgisch en Nederlands Limburg

Genoeg tijd voor u en uw partner om samen iets te ondernemen terwijl u weet dat uw kinderen in veilige handen zijn bij goede vrienden in uw groepsvakantiehuis. De volgende dag is het jullie oppasdag. In een vakantiehuis met een groep vrienden is iedereen wat losser en zijn de ‘regels’ wellicht iets soepeler. De kinderen spelen tot ‘s avond laat op het landgoed dat is uitgerust met een speelveld en speeltoestellen en u zit met uw vrienden op het terras van uw eigen vakantiehuis voor een groep in België of Nederland fijn bij te praten. Een heerlijk vooruitzicht!

Vakantiehuis grote groepen Limburg: keuze uit 5 prachtige locaties

Bij Hoeve Vakanties kunt u kiezen uit verschillende vakantiehuizen voor groepen in de Voerstreek en Zuid-Limburg op 5 prachtige locaties:

 • Vakantiehuis voor een groep bij Eyserhof, Eys, Zuid-Limburg
 • Vakantiehuis groep in België bij Ten Hof, Hombourg, bij de Voerstreek
 • Vakantiehuis grote groep in België bij Begijnhof, Teuven, Voerstreek
 • Vakantiehuis voor groepen bij Molen van Medael, Hombourg, bij de Voerstreek
 • Vakantiehuis voor grote groepen in Limburg bij Landgoed Hof van Ulvend, Noorbeek, Zuid-Limburg

Groepsactiviteiten op vakantie

Zoek een nabijgelegen dorpje op en geniet van de authentieke streekgerechten rondom uw vakantiehuis voor een groep in Limburg. Of rijd een stukje naar een wat grotere stad als Maastricht of Luik voor de beste en fijnste terrassen. Nemen jullie de kinderen mee of besluiten jullie er met de andere gezinnen op uit te gaan? Er is genoeg te doen in de nabije omgeving van uw vakantiehuis voor een groep in België en Nederland. Verlaat uw vakantiehuis voor groepen en kies een activiteit uit de vele mogelijkheden:

 • Schattentochten met GPS-coördinaten
 • Picknicken op de heuvels
 • Huifkartochten
 • Dichtbijgelegen stad bezoeken
 • Naar het klimbos
 • Wandel- en fietstochten

Vakantie in eigen land: korte reistijd

Het voordeel van in Nederland of nét over de grens op vakantie gaan, is dat de reistijd aanzienlijk korter is. Niet langer ruim 14 uur reizen naar Kroatië of 13 uur naar het Franse Nice per auto. Maar slechts 2 uur onderweg naar uw vakantiehuis voor een grote groep in Nederland of België.

Hoelang duurt de rit naar de Ulvend vakantiehuis groep dan wél? We nemen het centrale Utrecht als vertrekpunt, zo geven we u een indicatie van de reistijd. Onderstaand vindt u de reistijd naar een vakantiehuis voor grote groepen in Limburg:

 • Van Utrecht naar Maastricht met de auto: 2 uur en 5 minuten
 • Van Utrecht Centraal naar Maastricht met het OV: 1 uur en 57 minuten

Wat is de reistijd naar het vakantiehuis grote groep België?

 • Van Utrecht naar Maastricht met de auto: 2 uur en 26 minuten
 • Van Utrecht Centraal naar Maastricht met het OV: 3 uur en 48 minuten

Vakantiehuis grote groepen Limburg & België: Vrijheid in de natuur

De hele dag in het vakantiehuis voor een grote groep zitten is niets iets wat u voor ogen had bij de boeking. Alhoewel het goed vertoeven is in onze vakantiehuizen voor grote groepen, is de omgeving het meer dan waard om ontdekt te worden. In zowel België als Limburg bevindt u zich in een prachtig heuvelachtig landschap. Geniet van het Zuid-Limburgse heerlijke eten, de geschiedenis en het prachtige landschap met riviertjes, beekjes en grote groene velden.

Wat u ook besluit te doen in de omgeving van uw vakantiehuis voor een groep in België, voor kinderen is een vakantie in een vakantiehuis voor een grote groep sowieso een beleving. Of dit nu in het binnen- of buitenland is, en of uw kiest voor een activiteit op het vakantieterrein of in de natuur. Hetgeen wat een kind bijblijft is de vrijheid die zij ervaren. Ze voelen zich kind.

Bekijk ook eens onze populaire vakantiehuizen voor de volgende groepsgroottes:

Veelgestelde vragen over onze vakantiehuizen

Wij helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen. Hier zijn een aantal veelgestelde vragen:
”Wat moeten wij zelf meenemen?”
Alle vakantiewoningen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken en voldoen aan alle eisen voor modern comfort. De luxe keuken is voorzien van alle keukenspullen. De moderne badkamer heeft douchegel en shampoo. De woonkamer is modern en de slaapkamers is van alles voorzien. U moet alleen zelf bedlinnen en handdoeken meenemen. Het is echter ook een mogelijkheid om dit te huren.

“Is er WiFi aanwezig?”
Bij alle vakantiehuizen beschikt u over gratis WiFi.

“Wat is er te doen in de omgeving?”
Er zijn heel wat bezienswaardigheden in de Voerstreek die je niet mag missen. Bezoek steden, zoals Maastricht, Valkenburg en Heerlen met histories die teruggaan naar de tijd van de Romeinen. Ruïnes uit deze tijd, maar ook prachtige kathedralen en kloosters zijn in grote veelzijdigheid te vinden in deze omgeving.

En het Drielandenpunt mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw verblijf. Het Drielandenpunt staat op de bucketlist van de meeste vakantiegangers. Nederland, België en Duitsland grenzen aan elkaar op dit beroemde stukje land.