Vakantiewoning in de Ardennen: Authentiek overnachten!

Weg van de massa geniet u van de heilzame werking van kruidige stoombaden, snuift u cultuur in karakteristieke steden en verliest u zichzelf in het groen. In de Ardennen vindt het allemaal. Breng u vakantie door in een vakantiewoning Ardennen en laat dit schilderachtige gebied op je inwerken. Wedden dat u helemaal ontspannen en uitgerust weer huiswaarts keert?

De Ardennen is met zijn glooiende heuvels en rivierdalen nog relatief ongerept. Dit prachtige natuurgebied is een trekpleister voor natuurminnend reiziger. Gelukkig hoeft u niet ver te rijden vanuit Nederland. Binnen enkele uren bevindt u zich in het hart van de Ardennen. Huur een vakantiewoning Ardennen als uitvalsbasis en breng uw vakantie door midden in de natuur. Helemaal weg van de massa en vrij om een eigen plan te trekken.

 
 

Ontspannen bij uw vakantiewoning Ardennen

Kiest u ervoor om een vakantiewoning Ardennen te huren dan weet u zeker dat u zich heerlijk kunt ontspannen. Verlaat uw vakantiewoning Ardennen voor een dagje en proef van de beboste en bergachtige omgeving. Een omgeving waar je zowel kunt ontspannen als tal van activiteiten ondernemen. Niets voor niets dat wielrenners het liefst uitwijken naar de Ardennen o hier te fietsen tussen de bomen. Neem uw eigen fiets mee of huur een fiets bij uw vakantiewoning Ardennen en verken de omgeving van de Ardennen. Het zal u niet tegenvallen.

Boek een vakantiewoning Ardennen en beleef, proef en geniet van het prachtige natuurgebied. Het heuvelachtiger landschap is magisch op elk moment van het jaar. In de lente en zomer geniet u van prachtige groene natuurtinten en in de herfst geniet u van de meest uiteenlopende kleurschakeringen. Puur geluk, vinden wij.

Aanrader: bekijk eens een vakantiehuis Voerstreek. Prachtige omgeving, op rijafstand van de Ardennen.

Activiteiten in de Ardennen

Verblijft u in een vakantiewoning Ardennen, dan zijn er tal van activiteiten die u kunt ondernemen:

 • Ontspan in één van de vele thermische baden in spa’s
  Voel je als herboren na een dag vol selfcare. Poedel in een bad met een mix van geneeskrachtige kruiden en algen uit de Ardennen. Voldaan en ontspannen keer je aan het eind van de dag weer terug naar uw vakantiewoning Ardennen.
 • Volg een biketrail
  De Ardennen is een meer dan geschikte omgeving voor klimtochten. En dan hebben we het niet over hiken in dit geval, maar over heuvelopwaarts fietsen. De bosrijke omgeving is een ideale plek voor de meest mooie fietsroutes. Huur een fiets bij uw vakantiewoning Ardennen en verken de omgeving niet ver van uw huisje vandaan.
 • Bezoek La Roche
  Of u zich nu bevindt aan de voet van de Ardennen of boven in dit prachtige natuurgebied, La Roche mag u niet overslaan tijdens uw verblijf in een vakantiewoning Ardennen. Deze plaatst is wat je noemt een toeristische trekpleister. Dit karakteristieke dorp staat bekend om zijn Middeleeuwse burcht die hoog boven de heuvels uittorent. La Roche is een ideale plek voor de start van diverse wandelroutes. Heeft u even genoeg van inspannende activiteiten? Strijk dan neer op één van de vele terrasjes in het dorp voor een speciaalbiertje of een ander lekker drankje voordat uw weer terugkeert in uw vakantiewoning Ardennen.

Het is duidelijk. De Ardennen biedt alles wat u nodig heeft: inspanning, ontspanning, prachtige vergezichten en een verblijf vlakbij. Bekijk eens al onze vakantiehuizen België, in een mum van tijd bent u in de Ardennen.

Vakantiewoning Ardennen op diverse landgoederen

Op een steenworp afstand van de Ardennen staan diverse landgoederen van Hoeve Vakanties. Voor een verblijf dicht bij de sprankelende natuur van de Ardennen blijft u in één van onze huisjes op:

 • Het landgoed van Meadal, Hombourg bij de Voerstreek
 • Begijnhof, Teuven in de Voerstreek
 • Oudenhof, Teuven in de Voerstreek
 • Ten Hof, Hombourg bij de Voerstreek

Steekt u de Vlaams- Waalse grens over, dan is het eerste dorpje dat u bereikt Hombourg. Hier staan onze heerlijke authentieke vakantiewoningen op het landgoed van Meadal en Ten Hof. De naaste omgeving van de vakantiewoning Hombourg met haar vele heuvelruggen wordt ook wel het begin van de Belgische Ardennen genoemd. Dit is heel goed voor te stellen wanneer u hier wandelt, fietst of het gebied verkent te paard. Bovendien loopt deze omgeving vloeiend over in de Noordelijke delen van de donkere Ardennen aan de oostkant. U bent vanaf uw vakantiewoning Ardennen dus zo in het wondermooie natuurgebied.