achtergrond

Molen van Medael

De luxe vakantiewoningen van de Molen van Medael zijn geschikt voor gezinnen, groepen en gezelschappen nabij de Voerstreek en Zuid Limburg. In het land der drie grenzen zijn er nog van die bijzondere plekjes die zo mooi zijn dat ze nauwelijks opvallen in het overweldigende landschap. De Molen van Medael is er een van, en als je dit pronkstuk gevonden hebt, wil je er niet meer weg. De luxe vakantiewoningen op het domein Molen van Medael zijn allemaal voorzien van de hedendaagse comfort en gemakken. Als u op zoek bent naar een luxe vakantiewoning met een rustieke ligging? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Luxe Vakantiewoningen huren voor groepen Voerstreek en Zuid-Limburg

Je vindt er de zalige rust en een ongerepte natuur, naast het lieflijk riviertje dat zich bruisend een weg baant door bos en dal, ook verantwoordelijk voor de schitterende vallei, die om de haverklap prachtige panorama’s biedt en de verraste toerist op de rem doet trappen. De unieke ligging in een overweldigend landschap zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw verblijven in een van de luxe vakantiewoningen.

Langs een ongeplaveide laan opent zich een Bourgondisch tafereel. De luxe vakantiewoning: Molen van Medael, gelegen nabij de Voerstreek en Zuid-Limburg. Deze typische Ardense watermolenhoeve is in het jaar 1993 gerestaureerd  met veel respect voor de traditie in luxe vakantiewoningen voor familiereünies of met vrienden. De inrichting is met smaak en comfort gebeurd en is de charmante eenvoud zelf. Zoekt u een vakantiehuis voor 4-6 personen neem dan een kijkje bij het Melkhuisje. Voor meer dan 6 personen hebben we vakantiehuis Koetsiershof, dit is een vakantiehuis voor 10 personen. Bent u op zoek naar een huis voor een veel grotere groep? Bekijk dan eens een groepsaccommodatie 50 personen!

Op deze site van de Molen van Medael kunt u een luxe vakantiewoning vinden in het prachtige landschap voor een ontspannende en boeiende vakantie. Kijk snel bij de afbeeldingen voor een korte sfeerimpressie.

Molen van Medael gelegen nabij de Voerstreek

De Voerstreek is gelegen op een steenworp afstand van de Belgische Ardennen en de Hoge Venen. De streek is geschikt om te wandelen en fietsen op de vele wandelpaden en fietspaden. Daguitstapjes kunnen gemaakt worden naar de diverse oude steden in de buurt. Maastricht is een uitstapje waard, net zoals Aken (Aachen), de stad van Karel de Grote. Ook het oude centrum van Luik oftewel Liege is een bezoekje waard.

Luxe vakantiewoning huren: Molen van Medael

Als u een vakantiewoning wilt huren, drukt u bovenaan de pagina op de groene knop met ‘Reserveren’. Vervolgens kunt u de vakantiewoning kiezen die u op het oog heeft. Bedenk van tevoren de datum waarop u de vakantiewoning wilt huren, zodat u de vakantiewoning direct kunt huren. Heeft u vragen en/of opmerkingen omtrent het bestelproces van een vakantiehuisje Limburg? Bel dan gerust 043 457 12 50. De luxe vakantiewoningen van Molen van Medael zijn zeker een aanrader!

> Bekijk hier het overzicht met groepsaccommodaties 20 personen.