achtergrond

Faciliteiten

De Molen van Medael is gelegen in een natuurreservaat van circa 10 hectare groot in Hombourg. Kinderen kunnen heerlijk spelen in de speeltuin en het beachvolleybalveld. De Molen van Medael is één van de vier locaties van Landgoed van Ulvend.

Tennis

Tijdens uw verblijf in onze groepsaccommodaties kunt u heerlijk tennissen midden tussen de bossen van de Voerstreek. Het net kan terzijde geschoven worden en het tennisveld kan dan eveneens dienst doen als voetbalveldje. Na een dag wandelen, fietsen of vergaderen is het erg ontspannend om even te tennissen. Hierna kunt u heerlijk ontspannen in onze Wellness ruimte. Het tennisveld is voor al onze gasten gratis te gebruiken. Wenst u het tennisveld te reserveren, dan vragen wij hier een kleine vergoeding voor. Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen hiervoor.

Speelveld

Tijdens een verblijf in onze groepsaccommodaties hoeft u zich geen zorgen te maken over activiteiten voor de kinderen. Op ons grote natuurgebied van ca. 10 hectare, zijn diverse speeltoestellen geplaatst. Zo zijn er zandbakken, een beachvolleybalveld, het hierboven genoemde tennis-/voetbalveld, schommels, glijbanen, klimrekken en is er ook een tafeltennis tafel.  De Landerijen van De Tenhof liggen ver van de grote weg

Huisdieren

Huisdieren zijn toegestaan, behalve bij het Herenhuis. In verband met extra schoonmaakkosten kost het verblijf van uw huisdier € 35,- per huisdier. U dient bij de reservering aan te geven of u huisdieren wilt meenemen.

Arrangementen Molen van Medael en Hombourgeois

Als u logeert in één van de vakantiewoningen op het domein van de Molen van Medael dan kunt u tevens gebruik maken van complete arrangementen, activiteiten en maaltijden die georganiseerd worden door “Hombourgeois”. Voor meer informatie: www.hombourgeois.eu.