achtergrond

Ten Hof

Ver van de grote weg en met haar grote landerijen ligt het domein Ten Hof in Hombourg met 7 verschillende karakteristieke en grote vakantiehuizen nabij de Voerstreek en Zuid-Limburg. Uitermate geschikt voor een midweek, weekend of hele week vakantie in het unieke landschap van het Land van Herve. Bij deze grote vakantiehuizen in Limburg bent u niet alleen voorzien van alle gemakken en comfort, maar kunt u ook heerlijk genieten van de ongerepte natuur. De grote vakantiehuizen in Limburg bevinden zich midden in het natuur. Geniet van de bijzondere indrukken van de natuur in Hombourg. Kies voor een van de 7 vakantiehuizen op het domein Ten Hof.

Luxe grote vakantiehuizen bij de Voerstreek

De luxueuze grote vakantiewoningen op Ten Hof zijn karakteristiek ingericht, maar voorzien van alle gemakken en comfort. Geniet optimaal van de grote vakantiehuizen van Ulvend midden in de voerstreek. In de omgeving zijn er genoeg activiteiten. Lekker fietsen of wandelen of liever genieten aan een van de vele terrassen in Hombourg. Bij Ulvend kunt u met uw familie een vakantiehuis huren in de buurt van Maastricht zodat u heerlijk kunt ontspannen. Geniet van het Bourgondische leven en de Zuid-Limburgse natuur. Boek een verblijf in een van de grote vakantiehuizen in het prachtige landgoed Ten Hof!

Bekijk hier meer foto’s

Karakteristieke grote vakantiewoningen huren

Onze karakteristieke grote vakantiewoningen en groepsaccommodaties zijn zeer geschikt voor groepen, bedrijven, families en grote gezinnen. Tevens is er toegang tot sauna en jacuzzi. Op het domein Ten Hof ligt het Schippershuisje, een van onze vakantiehuisjes geschikt voor acht tot tien personen. de Vakwerkschuur (vakantiehuis 12-16 personen), de Residentie (een vakantiewoning 40 personen) en het Rentmeestershuis (vakantieaccommodatie 26-30 personen). De grote vakantiehuizen zijn geschikt voor 8 tot 60 personen, de residentie kan namelijk ook worden gebruikt als bijvoorbeeld vakantiewoning 50 personen of zelf wel 66 personen. In het zuiden van Limburg vindt u tal van grote vakantiehuisjes. Druk op de groene reserveerknop bovenaan de website om de beschikbaarheid te berekenen. Meer informatie over de verschillende vakantiehuizen vindt u bij de desbetreffende vakantiewoningen.

Grote groepsaccommodaties huren voor familieweekend, reünie of bruiloft

Wilt u iets vieren met uw familie, zoals een verjaardag of bruiloft of andere bijzondere feestdagen? Of wilt u liever een reünie organiseren en gewoon lekker ontspannen zitten bij de open haard en gezellig met elkaar bijkletsen? Dan zijn deze luxe grote vakantiehuizen zeer geschikt en precies wat u zoekt! De grote vakantiehuizen zijn ook geschikt voor bedrijfsfeesten.

Uw grote groepsaccommodatie of vakantiewoning in Limburg is de perfecte uitvalsbasis voor fiets- en scootertochten door het Zuid-Limburgse Heuvellandschap, wandelen door de Belgische Voerstreek of een huifkartocht naar de plaatselijke Bierbrouwerij. Dit is slechts een handvol mogelijkheden die deze prachtige omgeving u biedt. Domein Ten Hof beschikt over circa 10 hectare aan landerijen en natuurgebied, waar zowel jong en oud heerlijk van kan genieten, een heerlijk groot landgoed om te huren. In de directe omgeving zijn er schilderachtige dorpjes zoals Hombourg, Slenaken, Teuven, Noorbeek, Voeren, Epen. Kijk bij de arrangementen voor de mogelijkheden. Kortom: grote groepsaccommodaties met een karakteristiek en luxe karakter!

Heeft u niet het gewenste vakantiehuisje gevonden? Geen nood, bekijk dan eens onze andere huisjes zoals ons 10 persoons vakantiehuis of als u met een grotere groep komt ons vakantiehuis 20 personen.