achtergrond

Faciliteiten

De luxe en karakteristieke vakantiehuizen van Ten Hof in Hombourg zijn gelegen in een natuurgebied ter grootte van circa 10 hectare. Kinderen kunnen heerlijk spelen op de grote weiden en bossen van het natuurgebied. Ook zijn er in dit natuurgebied veel verschillende diersoorten aanwezig.

Bekijk meer foto’s

Tennis op Ten Hof

Tijdens uw verblijf in onze groepsaccommodaties kunt u heerlijk tennissen midden tussen de bossen van de Voerstreek. Het net kan terzijde geschoven worden en het tennisveld kan dan eveneens dienst doen als voetbalveldje. Na een dag wandelen, fietsen of vergaderen is het erg ontspannend om even te tennissen. Hierna kunt u heerlijk ontspannen in onze wellness ruimte. Het tennisveld is voor al onze gasten gratis te gebruiken. Wenst u het tennisveld te reserveren, dan vragen wij hier een kleine vergoeding voor. Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen hiervoor.

Speelveld op Ten Hof

Tijdens een verblijf in onze vakantiehuizen hoeft u zich geen zorgen te maken over activiteiten voor de kinderen. Op ons grote natuurgebied van ca. 10 hectare zijn namelijk diverse speeltoestellen geplaatst. Zo zijn er zandbakken, een beachvolleybalveld, schommels, glijbanen, klimrekken en is er ook een tafeltennis tafel. De landerijen van Ten Hof liggen ver van de grote weg.

Huisdieren

Huisdieren zijn toegestaan. In verband met extra schoonmaakkosten kost het verblijf van uw huisdier € 35,- per huisdier. U dient bij de reservering aan te geven of u huisdieren wilt meenemen.