Vriendenweekend in Limburg: Gastenreview 8,7!

Gezellig met uw vriendengroep op een prachtige locatie een vriendenweekend organiseren, bij Hoeve Vakanties kan het. De vakantiehuizen op ons landgoed zijn een uiterst geschikte locatie voor een weekend weg met vrienden om nooit meer te vergeten. De verschillende sfeervolle huisjes zijn van alle gemakken voorzien voor elke groepsomvang. Of u nu met een groepje van 4 vrienden komt of met 15, onze vakantiehuizen bieden plaats voor groepen tot wel 60 personen. Een ideale locatie voor een weekendje weg met een groep vrienden.

 
 

Onze vriendenweekend accommodaties bieden veel privacy en zijn allemaal van alle luxe voorzien. Toch verblijft u op een van de meest prachtige plekken van Zuid Limburg of de Voerstreek.
Verspreid over diverse unieke locaties in de Voerstreek in Zuid-Limburg verhuren wij meerdere vakantiehuizen waar u heerlijk kunt ontspannen tijdens uw vriendenweekend. Geniet van de serene rust, de prachtige omgeving en de bourgondische smaak van Limburg tijdens uw weekendje weg met vrienden.

vriendenweekend zuid limburg

De vier locaties waar Hoeve Vakanties zit gevestigd zijn stuk voor stuk uniek en blinken uit in authenticiteit, perfect voor uw weekendje weg met vrienden:

  • Het Hof van Ulvend is gelegen in Noorbeek in Zuid Limburg
  • Net over de grens in België liggen Begijnhof, Ten Hof en de Molen van Medael
  • Eyserhof ligt in het idyllische Eys

Vriendenweekend tips

Een veel gestelde vraag is: wat kan je allemaal kunt organiseren voor een vriendenweekend? Er zijn meerdere vriendenweekend ideeën en tips die hartstikke leuk zijn om hier in de regio te doen. Onze bezoekers kunnen de volgende vriendenweekend activiteiten organiseren bij Hoeve Vakanties:

  • Een wandelarrangement door de prachtige natuur van Limburg
  • Een fietsarrangement door het heuvelachtige gebied
  • Een ritje op de huifkar
  • Een workshop vlaaien bakken
  • Een rondleiding door de ambachtelijke stroopstokerij

Er valt genoeg te organiseren tijdens uw vriendenweekend. Daarnaast kunt u de grotere steden zoals Maastricht en Valkenburg bezoeken als u verblijft in een vakantiehuisje van Hoeve Vakanties voor uw weekendje weg Zuid Limburg. Gaat de voorkeur van de vriendengroep uit naar het buitenland? Bezoek het prachtige België, ga voor een vakantie Voerstreek.

Vriendenweekend in Zuid-Limburg: welke activiteiten kunnen we doen?

Ook een bezoek aan een bierbrouwerij of een dagtrip naar Maastricht, Aken of Luik valt vanaf onze locaties goed te organiseren. Voor wie heerlijk wil relaxen tijdens het vriendenweekend is er het domein Ten Hof met een eigen wellness centre. Op welke manier u ook invulling wilt geven aan uw vriendenweekend, bij ons wordt het gegarandeerd een groot succes.

Een weekend weg met een groep? Kijk voor leuke tips en alle mogelijkheden verder op onze website. Hier vindt u een overzicht van al onze locaties en activiteiten, compleet met foto’s, prijzen en alle faciliteiten. Maak een keuze uit onze bijzondere vriendenweekend accommodaties en reserveer direct uw vakantiewoning in Zuid-Limburg online.