Vriendenweekend in Limburg: Gastenreview 8,7!

Organiseer een weekend weg met vrienden op een prachtige locatie, overigens ook ideaal voor de familie die als vrienden voelen. De vakantiehuizen op ons landgoed zijn een uiterst geschikte locatie voor een weekend weg met vrienden om nooit meer te vergeten. De verschillende sfeervolle huisjes zijn van alle gemakken voorzien voor elke groepsomvang. Of u nu een weekendje weg met een groep vrienden van 5 of 15 man komt, onze vakantiehuizen bieden plaats voor groepen tot wel 60 personen. Een ideale locatie voor een weekendje weg met een groep vrienden.

 
 

Uniek verblijf tijdens het vriendenweekend in Zuid-Limburg

Onze vriendenweekend accommodaties bieden veel privacy en zijn allemaal van alle luxe voorzien. Verblijf op het weekend met vrienden in een van de meest prachtige plekken van Zuid Limburg of de Voerstreek. Verspreid over diverse unieke locaties in de Voerstreek in Zuid-Limburg verhuren wij meerdere vakantiehuizen waar u heerlijk kunt ontspannen tijdens uw vriendenweekend. Geniet van de serene rust, de prachtige omgeving en de bourgondische smaak van Limburg tijdens uw weekendje weg met vrienden.

vriendenweekend zuid limburg

De vier locaties waar Hoeve Vakanties zit gevestigd zijn stuk voor stuk uniek en blinken uit in authenticiteit, perfect voor uw weekendje weg met vrienden:

  • Het Hof van Ulvend is gelegen in Noorbeek in Zuid Limburg
  • Net over de grens in België liggen Begijnhof, Ten Hof en de Molen van Medael
  • Eyserhof ligt in het idyllische Eys

Wilt u met een grote groep een weekend weg? Wij hebben diverse opties van een weekend weg met grote groep of een weekend weg met een wat kleiner gezelschap. Hoe groot uw groep ook is. Met een groep een weekend weg is bij ons zo geboekt. Zelfs een weekend weg met een groep van 20 personen.

Een geschikte accommodatie vinden voor een weekend weg met een groep vrienden, gaat heel eenvoudig met ons handige zoek- en boeksysteem. U vult gewoon in met hoeveel personen u een weekend weg wil en ons systeem doet de rest. Een weekend weg met een grote groep boeken, wordt u zo wel heel gemakkelijk gemaakt. U zult zien dat er heel wat luxe vakantiewoningen beschikbaar zijn voor een weekend weg met een groep.

Vriendenweekend tips

Een veel gestelde vraag is: Wat kan je allemaal voor een vriendenweekend organiseren? Er zijn meerdere vriendenweekend ideeën en tips die hartstikke leuk zijn om hier in de regio te doen. Onze bezoekers kunnen de volgende activiteiten voor het vriendenweekend organiseren:

  • Een wandelarrangement door de prachtige natuur van Limburg
  • Een fietsarrangement door het heuvelachtige gebied
  • Een ritje op de huifkar
  • Een workshop vlaaien bakken
  • Een rondleiding door de ambachtelijke stroopstokerij

Activiteiten in Zuid-Limburg

Organiseer een bezoek aan een bierbrouwerij of een dagtrip naar Maastricht, Aken of Luik. Voor wie heerlijk wil relaxen tijdens het vriendenweekend is er het domein Ten Hof met een eigen wellness center. Op welke manier u ook invulling wilt geven aan uw vriendenweekend, bij ons wordt het gegarandeerd een groot succes.