Flexibel omboeken vanaf 15-12-2020: Indien de overnachting(en) geen doorgang kan vinden i.v.m. overheidsmaatregelen ontvangt u een voucher. > contactloze verblijven voor 2/4/6/8 personen (voldoen aan Covid-19 richtlijnen).

Waar mag ik op vakantie?

In deze onzekere tijden raakt het hoofd snel vol, terwijl de verwachtingen vanuit ons werk onveranderd blijven. Soms is het dan heel prettig om even te ontsnappen aan de online teamgesprekken, informatiemassa, verplichtingen en onze eigen bekende muren. Doorbeek het patroon van het loopje van de eetkamertafel naar het aanrecht voor een kopje koffie en stap in de wereld van de groene lappendeken: huur een huisje in Zuid-Limburg of Limburgs België en snuif panoramische vergezichten alsof het een lieve lust is. Dat kan nu ook vanuit onze groepsvakantiehuizen!

Op vakantie gaan is een luxe. En soms. Heel soms is het noodzakelijk om de werkspanning even niet meer te voelen tijdens Coronatijd en volledig op te kunnen gaan in de rust van een groene vakantie. Wij beschikken over huisjes waar u even niet aan de dagelijkse beslommeringen en opgelegde verplichtingen hoeft te denken. In ons vakantiewoningen geldt het hier en nu. Ontdek onze prachtige omgeving vanuit:

Boek een vakantiewoning in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg staat bekend om haar rijke cultuur, liefde voor de heerlijkste bourgondische streekgerechten en vele ambachtelijke tradities. Savoir vivre pur sang dus. Ontdek het zelf en boek een huisje in Zuid-Limburg. Reis af naar het meest markantste stukje van Nederland. Ook wel klein Oostenrijk genoemd. En niets voor niets. Eenmaal begonnen aan een wandeling of fietstocht in de omgeving van uw vakantiehuisje en u raakt betovert door het unieke landschap waar het langgerekte plateaulandschap wordt onderbroken door groene glooiende heuvels, typische vakwerkboerderijen, prachtige boomgaarden met appels en peren, holle wegen, heide graslanden en oerbos. Uw ogen weten niet waar ze kijken moeten. Zoveel informatie. Maar dit keer informatie waardoor u van binnen een soort welkome kalmte voelt. Heerlijk.

Speelweide en eigen terras bij vakantiehuis Zuid-Limburg

En dan na zo’n fijne wandeldag? Dan komt u weer uitgerust in het vakantiehuisje. Tijd voor een glaasje wijn op eigen terras, terwijl de kinderen zich vermaken op de speelweide. Deze vindt u op de volgende domeinen in Zuid-Limburg:

  • Eyserhof
  • Hof van Ulvend

Toe aan een stukje ontspanning? Ontspan dan in een vakantiehuis in Zuid- Limburg of België met uw partner of uw gezin. Haast al onze vakantiewoningen lenen zich momenteel voor een weekend, midweek of week weg. Hoe groot of klein uw gezin ook is. Op onze domeinen staat vakantiehuisjes geschikt voor 2 personen, een klein gezin of een groot (samengesteld)gezin. Logeert u in een groot vakantiehuis met uw gezin? Dan zorgen wij ervoor dat dit toch knus aanvoelt door enkele slaapkamers af te sluiten.

Vakantie in de Voerstreek

Zowel in Zuid-Limburg als in de omgeving van onze Belgische vakantiewoningen in de Voerstreek lenen zich als een uitstekende basis voor de mooiste wandelingen en fietstochten. U vindt een uitgebreid fietsroutenetwerk in de Voerstreek nabij de domeinen:

  • Begijnhof
  • Molen van Medeal
  • Oudenhof
  • Ten Hof