Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.

Weekend weg met een groep: Bourgondisch genieten!

Organiseert u het jaarlijkse weekend weg met de familie? Of wilt u er gewoon even tussenuit en met een groep een weekend weg. Denk aan een weekend weg met een groep vrienden. Een groepsaccommodatie vinden die precies past bij u en uw gezelschap voor een weekend weg met een groep kan soms nogal eens een uitdaging zijn. Laat staan het boeken van een weekend weg met een grote groep. Gelukkig kunt u bij Hoeve Vakanties echt vakantie vieren en zelfs een weekend weg met een groep van 20 personen.

Gerenoveerd
2 personen
1 slaapkamer
1 badkamer
gerenoveerd
2 - 4 v + 2 k personen
3 slaapkamers
2 badkamers
Gerenoveerd
4 personen
2 slaapkamers
1 badkamer
4-6 personen
2 slaapkamers
1 badkamer
10-14 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
10 personen
4 slaapkamers
3 badkamers
Gerestyled
11 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
11 personen
4 slaapkamers
1 badkamer
Gerenoveerd
12-16 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
gerenoveerd
12 personen
6 slaapkamers
4 badkamers
Gerestyled
16 personen
8 slaapkamers
8 badkamers
18-22 personen
10 slaapkamers
12 badkamers
19 personen
8 slaapkamers
3 badkamers
Gerestyled
22 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
25 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
26 personen
11 slaapkamers
8 badkamers
26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Gerestyled
26 personen
9 slaapkamers
3 badkamers
Nieuw
30 personen
14 slaapkamers
14 badkamers
gerenoveerd
30 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
gerenoveerd
33 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
36 personen
16 slaapkamers
16 badkamers
Gerestyled
44 personen
16 slaapkamers
12 badkamers
56 personen
18 slaapkamers
18 badkamers
Gerestyled
66 personen
24 slaapkamers
18 badkamers

Een weekend weg met grote groep

Wilt u met een groep een weekend weg? Wij hebben diverse opties van een weekend weg met grote groep of een weekend weg met een wat kleiner gezelschap. Hoe groot uw groep ook is. Met een groep een weekend weg is bij ons zo geboekt. Zelfs een weekend weg met een groep van 20 personen.

Waar u bij vele vakantieaanbieders binnen Nederland en België al vroeg in het jaar niet meer terecht kunt voor een vakantie in de laatste maanden van het jaar, kunt u bij ons uw hart ophalen. Wij hebben zoveel huisjes tot onze beschikking dat een weekend weg met een groep van 20 personen zelfs een mogelijkheid is. Evenals een weekend weg met een groep van 12 personen. Een weekend weg met een groep vrienden is mogelijk, hoeveel personen uw vriendengroep ook telt.

Een geschikte accommodatie vinden voor een weekend weg met een groep vrienden, gaat heel eenvoudig met ons handige zoek- en boeksysteem. U vult gewoon in met hoeveel personen u een weekend weg wil en ons systeem doet de rest. Een weekend weg met een grote groep boeken, wordt u zo wel heel gemakkelijk gemaakt. U zult zien dat er heel wat luxe vakantiewoningen beschikbaar zijn voor een weekend weg met een groep.

Een groepsvakantie is pas succesvol wanneer de groepssamenstelling optimaal is en er genoeg in de omgeving te doen is. De locaties van Vakantie Hoeve zijn ideaal voor een weekend weg met een groep vrienden. Maar ook wanneer u een weekend weg gaat met een groep van 12 personen of wanneer u een weekend weggaat met een groep van 20 personen die voornamelijk uit collega’s bestaat, kunt u zich prima in de omgeving vermaken.

Activiteiten rondom de huisjes van Hoeve Vakanties

Organiseer bijvoorbeeld eens voor het weekend weg met een groep vrienden een wandeltocht door de authentieke Voerstreek. Verscholen tussen dit landschap liggen enkele vakantiewoningen van Hoeve Vakanties. Ontdek de groene enclave waarin bossen, akkers, holle wegen, dorpjes en weilanden elkaar afwisselen. Natuurlijk kunt u deze activiteiten ook organiseren wanneer u een weekend weg gaat met een groep van 20 personen. Tijdens het wandelen is het met grote groepen wel extra opletten om niet de rust te verstoren van de dieren.

Een weekend weg met een groep vrienden, wordt alleen maar leuker met de activiteiten die passen bij uw vriendengroep. Ga tijdens uw weekend met weg met uw groep vrienden eens een stuk hiken of doe een ommetje Ulvend. Een 6 kilometer wandeling waar uw weekend weg groep wordt getrakteerd op de mooiste vergezichten. Een weekend weg met een groep wordt nog leuker wanneer u een streekgerecht nuttigt op één van de vele nostalgische boerderijen.

Ontdek tijdens een weekend weg met een groep de magische streek rondom de huisjes van Hoeve Vakanties. Genieten doet u tijdens een weekend weg met een groep ook door het in u opnemen van de authentieke sfeer van de omliggende dorpjes en de bourgondische maaltijden in de vele streekrestaurantjes. Dit kan zelfs tijdens een weekend weg met een groep van 20 personen.

Bekijk hieronder onze populaire vakantiehuizen voor vakantiehuis grote groep:

Tip: ga eens lekker een weekendje naar Valkenburg. Ook voor een weekend weg met een groep is dit een prachtige omgeving, waar altijd wel wat te doen is.