Op zomervakantie in Limburg. Gastenbeoordeling 8,7!

Wilt u deze zomervakantie in eigen land doorbrengen? Dan raden wij u aan om een vakantiehuis te huren in het prachtige Limburg. Deze provincie ligt gewoon in eigen land, maar voelt toch als een regio in het buitenland. Een zomervakantie Limburg is een heel goed idee. Niet alleen omdat Limburg zo heuvelachtig is in vergelijking met de andere provincies in ons land, maar ook omdat er met een ander dialect gesproken wordt, de steden er sprookjesachtig mooi zijn en de natuur zo veel te bieden heeft.

Trekt u deze zomervakantie naar Limburg voor een ontspannen vakantie? Boek uw vakantiehuisje dan vandaag nog bij Hoeve Vakanties. Zo weet u zeker dat u in de zomervakantie naar Limburg op vakantie kunt gaan.

 
 

Limburgse zomervakantie: een veelzijdige provincie

Limburg is een zeer veelzijdige provincie. U kunt hier tijdens de zomervakantie Limburg heerlijk tot rust komen in een heuvelachtig en groen landschap, maar in de regio vindt u ook diverse grotere steden. Bezoek tijdens uw zomervakantie Limburg deze prachtige steden, met een eeuwenoud verleden. Denk hierbij aan Maastricht, Roermond en Heerlen: steden die u zeker een keer bezocht moet hebben.

Bovendien heeft Limburg op cultureel vlak veel te bieden. In de provincie vindt u vele musea voor jong en oud. Ook als u met de kinderen richting Limburg trekt in de zomervakantie, kunt u hier geweldige musea bezoeken. De kinderen zullen zich hier niet snel vervelen!

Groot aanbod vakantiewoningen voor zomervakantie Limburg

Hoeve Vakanties heeft maar liefst 26 verschillende vakantiehuisjes klaar staan voor uw zomervakantie in Limburg. Wilt u een van onze vakantiehuizen huren in het prachtige Limburg, dan heeft u dus meer dan voldoende keuze. Op onze website kunt u al onze vakantiewoningen bekijken, waaronder de vakantiehuizen 10 personen en onze 40 persoons groepsaccommodatie. Door onze vakantiehuisjes met elkaar te vergelijken, vindt u vanzelf de accommodatie die het beste bij u en uw gezin past.

Tips om het perfecte vakantiehuis te vinden

Bent u overtuigd en wilt u de zomervakantie in Limburg doorbrengen? Dan geven wij u graag enkele tips om hier de perfecte woning te huren tijdens uw zomervakantie Limburg.

  • Bepaal voor uzelf waar u ergens wil verblijven in Limburg. Dit kan in de buurt zijn van een grote stad als Maastricht of Roermond, maar ook in een landelijk gebied. Als u weet waar u wil verblijven, is het gemakkelijker om het juiste vakantiehuis te vinden.
  • Vergelijk vakantiehuisjes met elkaar. Kijk hierbij niet alleen naar de prijs, maar ook naar de ligging, de faciliteiten en ga zo maar door. Zo vindt u het beste vakantiehuis al snel.
  • Met de kinderen op reis? Controleer dan welke faciliteiten er zijn voor de kids. Met voldoende faciliteiten voor kinderen weet u zeker dat zij zich niet zullen vervelen tijdens de zomervakantie in Zuid Limburg.

Helemaal fan van Limburg? Dat begrijpen wij volledig. Kijk ook eens voor de huisjes meivakantie Limburg en herfstvakantie Limburg. In elk seizoen in Limburg een prachtige verschijning.

Toch op zoek naar een andere bestemming dan een Limburgse zomervakantie? Het is ook mogelijk om een vakantiewoning in België te huren.