Activiteiten

Bent u op zoek naar (ont)spannende activiteiten tijdens uw verblijf? Dan bent u bij Hombourgeois en Eyserhof op het juiste adres!

Domein Eyserhof biedt meer dan alleen overnachten in een sfeervolle Carréhoeve midden in het prachtige Heuvelland. Op het domein vindt u onder meer een prachtig gesitueerde shortgolfbaan met 9 kwalitatief hoogwaardige holes. Na afloop kunt u tot rust komen in Brasserie Eyserhof. Kinderen kunnen zich ondertussen perfect vermaken bij de koeien op de boerderij of in het speeltuintje. Wilt u de omgeving verder verkennen, maak dan gebruik van het wandel- of fietsarrangement of maak een huifkartocht door het Heuvelland. Neem een kijkje op de website www.eyserhof.nl of bel naar 0031 651889950 voor meer informatie en mogelijkheden.

 

Hombourgeois, gelegen op het domein van de Molen van Medael in Hombourg, verzorgt een breed scala aan activiteiten geschikt voor uw reisgezelschap.

Voor de sportievelingen hebben wij een professioneel survival- & outdoor parcours (bestaande uit speleobox, hoogteparcours, tokkelbaan en boogschieten) en de clinic handboog- & kruisboogschieten. De tabletspeurtocht “Ligne” 38 is geschikt voor het gezin en verteld het spannende, waargebeurde verhaal dat zich afspeelt tijdens de 2e Wereldoorlog in Hombourg rondom de Molen van Medael.

Voor de Bourgondiërs verzorgen wij de rondleiding door onze ambachtelijke stroopstokerij of leert u van onze bakker de kneepjes tijdens een workshop Limburgse vlaai bakken in onze hout gestookte oven.

Kom volledig tot rust tijdens een ontspannen rondrit met onze huifkar. Geniet van de prachtige vergezichten, kerken, kastelen en boerderijen.

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een compleet verzorgd dag-arrangement. Neem een kijkje op onze website www.hombourgeois.eu of bel naar 0032 8778 4350 voor meer informatie en mogelijkheden.