Activiteiten

Bent u op zoek naar (ont)spannende activiteiten tijdens uw verblijf? Dan bent u bij Hombourgeois op het juiste adres! Hombourgeois, gelegen op het domein van de Molen van Medael in Hombourg, verzorgt een breed scala aan activiteiten geschikt voor uw reisgezelschap.

Voor de sportievelingen hebben wij een professioneel survival- & outdoor parcours (bestaande uit speleobox, hoogteparcours, tokkelbaan en boogschieten) en de clinic handboog- & kruisboogschieten. De tabletspeurtocht “Ligne” 38 is geschikt voor het gezin en verteld het spannende, waargebeurde verhaal dat zich afspeelt tijdens de 2e Wereldoorlog in Hombourg rondom de Molen van Medael.

Voor de Bourgondiërs verzorgen wij de rondleiding door onze ambachtelijke stroopstokerij of leert u van onze bakker de kneepjes tijdens een workshop Limburgse vlaai bakken in onze hout gestookte oven.

Kom volledig tot rust tijdens een ontspannen rondrit met onze huifkar. Geniet van de prachtige vergezichten, kerken, kastelen en boerderijen.

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een compleet verzorgd dag-arrangement. Neem een kijkje op onze website www.hombourgeois.eu of bel naar 0032 8778 4350 voor meer informatie en mogelijkheden.