Vakantiehuis België: authentiek overnachten!

Er even lekker tussenuit? Kom eens naar de voerstreek. U bent van harte welkom met uw partner, gezin, vrienden of collega’s. Onze vakantiehuisjes zijn geschikt voor kleine groepen tot grotere gezelschappen. Tot 66 personen hebben een slaapplek in ons grootste vakantiehuis in België. Waar wacht u nog op? Bekijk ons aanbod en boek direct online.

 
 

Groepsaccommodatie België huren met familie, vrienden en collega’s

Bent u op zoek naar een vakantiewoning in België voor een kleine of grote groep? Dan bent u hier aan het juiste adres. Of u nu met uw familie, vrienden of collega’s komt, wij hebben een geschikte vakantiewoning België voor u. Van een bruiloftsfeest tot een vergadering, u kunt bij ons terecht. Wij kunnen ook verschillende activiteiten organiseren tijdens uw verblijf in een vakantiewoning in België. Denk aan:

 • ‘De omliggende dorpjes bezoeken met een fietsarrangement
 • ‘Het heuvelachtige landschap ontdekken met onze wandelroutes
 • ‘Een huifkartocht om ontspannen te genieten van het uitzicht
 • ‘De nabijgelegen dorpen bezoeken en de bourgondische streekgerechten proberen

Activiteiten in de voerstreek

Tijdens het verblijf in een van onze vakantiehuizen in België bevindt u zich in de prachtige Voerstreek. In deze bijzondere streek zijn er meerdere bezienswaardigheden die u niet mag missen. Hieronder hebben wij een paar leuke tips die de moeite waard zijn voor een bezoekje:

 • Commanderij van Sint-Pieters-Voeren
  In Sint-Pieters-Voeren vindt u dit kasteel in een Maaslandse renaissancestijl
 • Abdij van Sinnich
  Nabij Teuven aan de voet van plateau van Crapoel vindt u de Adbij van Sinnich
 • Kasteel Altenbroek
  Ten noordoosten van ’s-Gravenvoeren vindt u Kasteel Altenbroek dat stamt uit de 18e eeuw
 • Steenboskapel
  In Voeren vindt u deze bidkapel die is gebouwd op de plek van een opgegraven Romeinse villa

Er zijn natuurlijk nog veel meer prachtige plekken en bezienswaardigheden die u kunt bezoeken tijdens uw verblijf in een van onze vakantiewoningen in België. Vraag ons gerust naar onze tips en favoriete plekjes.

Actief verblijf in vakantiewoning in België

In België vindt u een fijne en wisselend natuurlandschap. Hierdoor is uw verblijf in een van onze vakantiehuisjes in België goed te combineren met actieve bezigheden. Het heuvelachtige landschap is perfect voor lange wandelingen, mountainbike tochten of een route langs de dorpen op de elektrische fiets. Genoeg te doen denken wij zo! Enkele dorpjes die u zeker niet over mag slaan tijdens het wandelen of fietsen zijn:

 • Ulvend
 • Teuven
 • Voeren
 • Sint-Pieters-Voeren
 • Sint-Martens-Voeren

Reserveer nu een groepsaccommodatie België

Wij hebben verschillende groepsaccommodaties in België. Zo kunt u overnachten in onze vakantiehuizen in de Voerstreek. Zoekt u in de mooie plaatsen Teuven, Noorbeek en Hombourg een vakantiehuis? Op de grens met Nederland hebben wij een aantal prachtige Belgische locaties met vakantiehuisjes.

 • ‘Begijnhof’ Groepsaccommodatie België, Teuven
 • ‘Molen van Medael’ Groepsaccommodatie België, Hombourg
 • ‘Ten Hof’ Groepsaccommodatie België, Hombourg
 • ‘Hof van Ulvend’ Groepsaccommodatie België Limburg, Noorbeek

Neem online een optie op een van onze vakantiehuizen of boek de groepsaccommodatie direct via de website. Toch liever een vakantiehuisje in Nederland? U kunt bij ons bijvoorbeeld ook een vakantiehuis 12 personen of vakantiehuis 35 personen in Nederland boeken!

Veelgestelde vragen over onze vakantiehuizen

Wij helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen. Hier zijn een aantal veelgestelde vragen:
“Hoeveel vakantiehuisjes bieden jullie in totaal?”
Kies uit een totaal van 25 vakantiewoningen verdeeld over 5 van onze locaties. We bieden plek vanaf 2 personen tot groepen van maar liefst 66 personen, allemaal gelegen in de Voerstreek en in Zuid-Limburg.
”Wat moeten wij zelf meenemen?”
Alle vakantiewoningen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken en voldoen aan alle eisen voor modern comfort. De luxe keuken is voorzien van alle keukenspullen. De moderne badkamer heeft douchegel en shampoo. De woonkamer is modern en de slaapkamers is van alles voorzien. U moet alleen zelf bedlinnen en handdoeken meenemen. Het is echter ook een mogelijkheid om dit te huren.

“Is er WiFi aanwezig?”
Bij alle vakantiehuizen beschikt u over gratis WiFi.