Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.

Vakantiehuis in Zuid-Limburg: heerlijk genieten!

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in het prachtige Zuid-Limburg? Een Zuid-Limburgse vakantie is een van de beste keuzes die u kunt maken. U ervaart hier een landschap dat uniek is in Nederland en u kunt vanuit uw vakantiehuisje Zuid-Limburg zo een uitstapje maken naar België of Duitsland. Boek nu een vakantie Zuid-Limburg bij Hoeve Vakanties!

4-6 personen
2 slaapkamers
1 badkamer
10-14 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
11 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
Gerestyled
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
18-22 personen
10 slaapkamers
12 badkamers
19 personen
8 slaapkamers
3 badkamers
25 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Nieuw
30 personen
14 slaapkamers
14 badkamers
36 personen
16 slaapkamers
16 badkamers
56 personen
18 slaapkamers
18 badkamers

Natuurrijke omgeving bij uw vakantiehuisje Zuid-Limburg

Al onze vakantiewoningen Zuid-Limburg liggen in een prachtige natuurrijke omgeving. De omgeving is een perfecte setting voor een overheerlijke ontspannen vakantie in uw vakantiehuisje Zuid-Limburg. De natuurrijke omgeving is uniek in het Nederlandse landschap en u beschikt dan ook over een idyllische verblijfplaats. Bij ons ervaart u de echte bourgondische smaak van Zuid-Limburg. Gebruik onze tips tijdens uw verblijf in een vakantiehuisje Zuid-Limburg:

 • In de nabijgelegen dorpjes kunt u genieten van echte Limburgse streekgerechten
 • Maak gebruik van onze prachtige wandel- en fietsarrangementen vanuit onze vakantiehuisjes Zuid-Limburg
 • Kom tot ontspanning en vergeet de dagelijks stress op de heerlijke terrasjes met uitzicht op het prachtige heuvellandschap
 • Ontdek Zuid-Limburg door de omgeving te verkennen. Denk aan een bezoekje aan de steenkolenmijn of een tripje naar Gulpen waar u naast de bierbrouwerij, ook het subtropische zwembad!

De faciliteiten van een vakantiewoning Zuid-Limburg

Als u een vakantiewoning Zuid-Limburg wilt huren, dan wilt u natuurlijk wel weten welke faciliteiten u tot uw beschikking heeft.

 1. Sfeervolle woonkamers
 2. Eigen slaapkamers
 3. Luxe keukens met moderne apparatuur
 4. Een prachtige ruime badkamer
 5. Goede en gratis wifi

U kunt een vakantiehuis Zuid-Limburg reserveren via het formulier of direct contact met ons opnemen via de telefoon. Wij helpen u graag met een huisje huren in Zuid-Limburg!

Kindvriendelijke vakantie Zuid-Limburg

Als u met uw kinderen op vakantie gaat, dan is het natuurlijk belangrijk dat u een kindvriendelijk Zuid-Limburgs vakantiehuis huurt. Bij ons zijn alle huizen kindvriendelijk ingericht. Bij onze vakantiehuizen Zuid-Limburg heeft u altijd de beschikking over hedendaags comfort en gemakken, een luxueus verblijf met uw kinderen is dan ook gegarandeerd. Bekijk onze huizen, zoals de vakantiehuizen 8 personen of de groepsaccommodatie 20 personen en laat de foto’s u overtuigen voor een verblijf!

Onze voordelen

Een luxe verblijf in onze Zuid-Limburgse vakantiehuisjes heeft niet alleen ontspanning als grote voordeel. Hier zijn drie redenen om te kiezen voor een vakantie in Zuid-Limburg.

  • Unieke natuurrijke omgeving

Onze Zuid-Limburgse vakantiehuisjes liggen in een prachtige en unieke omgeving midden in de natuur. Hier komt u tot rust terwijl u geniet van de prachtige vergezichten samen met uw gezin, vrienden, familie of collega’s. We hebben vakantiehuizen in Zuid-Limburg, maar een vakantiehuis België behoort ook tot de mogelijkheden!

  • Bourgondisch Limburg

Ontdek waarom de Limburgers de echte Bourgondiërs zijn en geniet van de authentieke streekgerechten en heerlijke dranken. Een smaakvolle keuze voor een topvakantie in een vakantiehuis Zuid-Limburg!

  • Limburgse gastvrijheid

U zult ook kennis maken met de echte Limburgse gastvrijheid. U zult overal welkom zijn zodat u goed kunt genieten van uw vakantie. Wij willen u daar graag van laten meegenieten, daarom denken wij zelf graag mee met uw verblijf in uw vakantiehuisje Zuid-Limburg. Zo kunt u kiezen voor een groepshuis of juist voor kleine, knusse huisjes. Wij denken niet alleen mee over welk vakantiehuis het meest geschikt is voor uw gezelschap, maar ook over de leuke activiteiten in de regio. Neem nu contact met ons op om een groepsverblijf te boeken!