Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.

Profiteer van 20% korting voor een last minute in Limburg!

Tijdens verschillende periodes bieden wij last minute vakanties aan in Zuid-Limburg, tegen scherpe prijzen. Wanneer u nu een verblijf boekt in één van onze vakantiehuizen in het weekend, de midweek en de week van oktober en november 2017 ontvangt u 20% korting op de prijs van uw last minute in Limburg! Deze actie geldt voor alle vakantiehuizen op alle locaties. U krijgt dus 20% korting bij de last minutes bij:

  • Hof van Ulvend
  • Molen van Medael
  • Ten hof
  • Begijnhof
  • Eyserhof
Gerenoveerd
2 personen
1 slaapkamer
1 badkamer
gerenoveerd
2 - 4 v + 2 k personen
3 slaapkamers
2 badkamers
Gerenoveerd
4 personen
2 slaapkamers
1 badkamer
4-6 personen
2 slaapkamers
1 badkamer
10-14 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
10 personen
4 slaapkamers
3 badkamers
Gerestyled
11 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
11 personen
4 slaapkamers
1 badkamer
Gerenoveerd
12-16 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
gerenoveerd
12 personen
6 slaapkamers
4 badkamers
Gerestyled
16 personen
8 slaapkamers
8 badkamers
18-22 personen
10 slaapkamers
12 badkamers
19 personen
8 slaapkamers
3 badkamers
Gerestyled
22 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
25 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
26 personen
11 slaapkamers
8 badkamers
26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Gerestyled
26 personen
9 slaapkamers
3 badkamers
Nieuw
30 personen
14 slaapkamers
14 badkamers
gerenoveerd
30 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
gerenoveerd
33 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
36 personen
16 slaapkamers
16 badkamers
Gerestyled
44 personen
16 slaapkamers
12 badkamers
56 personen
18 slaapkamers
18 badkamers
Gerestyled
66 personen
24 slaapkamers
18 badkamers

Last minute vakantie in het prachtige Limburg

Groepsverblijf LimburgLast minute toch naar Zuid Limburg op vakantie? Als u een last minute vakantie boekt in Limburg komt u terecht in een prachtige omgeving. Er zijn verschillende gebieden in de regio die het bezoeken zeker waard zijn. Zo vindt u ten zuiden van Maastricht en Margraten één van de hoogtepunten van de befaamde Mergelland route; Noorbeek.

Tegen de Belgische grens gelegen, is Noorbeek een heerlijk rustig en gezellig dorpje dat u de perfecte gelegenheid biedt om te ontspannen en te genieten van uw vakantie. Het is dan ook geen toeval dat de ANWB in haar blad De Kampioen (September 2000) de schoonheid van Noorbeek beloonde met een plek bij de 8 Mooiste Dorpjes van Nederland. Door de lezers vergeleken met de heerlijke Franse sfeer in het dorp en de heuvelrijke omgeving die zelfs doet denken aan Oostenrijk. Een perfect locatie dus voor uw last minute vakantie in Limburg!

Voor de wandelaar en fietser is het Heuvelland in het algemeen al een paradijs, maar Noorbeek mag niet ontbreken in uw tocht. Gelegen in het Noordal, bevindt Noorbeek zich tussen schitterende heuvelruggen vol bossen, akkers met vee en de vele wandelpaden die door de omgeving lopen. De omgeving is een prachtige locatie voor uw vakantie last minute in Zuid-Limburg.

Last minute vakantie Zuid-Limburg

Wees er snel bij en vergelijk onze vakantiewoningen, familie- en groepsverblijven. Dit zijn de meest populaire groepsaantallen voor een last minute in Zuid-Limburg:

Naast de prachtige omgeving is het ook leuk om verschillende activiteiten te ondernemen in de regio tijdens uw verblijf in een vakantiehuisje Zuid-Limburg die u last minute heeft geboekt. Denk hierbij aan fietstochten ondernemen of wandelroutes verkennen door het prachtige heuvellandschap. Onze last minute vakantiehuisjes in Zuid-Limburg zijn daarom de ideale uitvalbasis om heerlijk te ontspannen. Kijk bijvoorbeeld eens naar een vakantiehuis in Noorbeek. Een idyllische omgeving waar u heerlijk tot rust kunt komen.

Een last minute vakantie in Limburg?

U heeft het al maanden hartstikke druk. Niet alleen op uw werk, maar ook met uw huishouden, de kinderen, uw sociale leven en ga zo maar door. Vindt u het lastig om thuis te ontspannen, simpelweg omdat er thuis altijd wel iets te doen is? Ga er dan even tussenuit. Boek een last minute vakantie in Limburg en u kunt voor een lage prijs even een paar dagen aan de drukte ontsnappen. Boekt u uw vakantiehuisje last minute in Limburg vandaag nog, dan krijgt u tot 20% korting op uw welverdiende vakantie.

De vakantiehuizen van Hoeve Vakanties

Hoeve Vakanties heeft veel vakantiehuizen voor een last minute in Nederland. Een groot deel van onze vakantiewoningen ligt in Limburg, onder andere in de streek Zuid Limburg. Wilt u een paar dagen tot rust komen door de (Zuid) Limburgse natuur in te trekken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor uw vakantie in Limburg last minute. Zoek het perfecte vakantiehuis in ons grote aanbod, boek deze woning direct en u kunt al snel richting het prachtige Limburg voor een ontspannen vakantie last minute.

U kunt een last minute Limburg vakantiehuis boeken voor twee personen, maar ook voor vier personen, zes personen, acht personen of tien personen. En heeft u besloten om het jaar af te sluiten met een familieweekend of een bedrijfsuitje? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk ook vakantiewoningen voor grote groepen. Ons grootste vakantiehuis in Limburg is geschikt voor 66 personen. Ook voor een last minute Zuid-Limburg met een grote groep zit u goed bij Hoeve Vakanties.

Waarom een last minute boeken?

Boekt u een last minute voor een vakantiehuis Zuid Limburg, dan profiteert u van diverse voordelen. De belangrijkste voordelen van een last minute vakantie, zijn de volgende:

  • U kunt er geheel onverwacht een paar dagen tussenuit. Tijdens uw korte vakantie komt u helemaal tot rust.
  • U bespaart veel geld. Een last minute vakantie is namelijk altijd goedkoper dan een vakantie die u al eerder boekt. Bovendien krijgt u bij Hoeve Vakanties 20 procent extra korting op uw last minute vakantiehuis in Zuid Limburg.
  • U kunt het jaar afsluiten met een geweldig uitje. Met uw partner, met het gezin, met uw familie of met uw collega’s.

Wilt u een last minute in Limburg boeken? Bekijk dan ons aanbod vakantiewoningen. Geef aan wanneer u precies op vakantie wil gaan en wij laten u zien welke vakantiehuizen er in deze periode nog beschikbaar zijn. Nu hoeft u deze vakantiehuizen alleen nog met elkaar te vergelijken. Op deze manier vindt u vanzelf de perfecte vakantiewoning voor uw last minute. Deze vakantiewoning last minute in Limburg kunt u direct boeken. Hulp nodig? Neem gerust contact op.