Profiteer van 20% korting voor een last minute in Limburg!

Tijdens verschillende periodes bieden wij last minute vakanties aan in Zuid-Limburg, tegen scherpe prijzen. Wanneer u nu een verblijf boekt in één van onze vakantiehuizen in het weekend, de midweek en de week van oktober en november 2017 ontvangt u 20% korting op de prijs van uw last minute in Limburg! Deze actie geldt voor alle vakantiehuizen op alle locaties. U krijgt dus 20% korting bij de last minutes bij:

  • Hof van Ulvend
  • Molen van Medael
  • Ten hof
  • Begijnhof
  • Eyserhof
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
18-22 personen
10 slaapkamers
12 badkamers
Gerestyled
22 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
25 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Gerestyled
26 personen
9 slaapkamers
3 badkamers
26 personen
11 slaapkamers
8 badkamers
28 personen
13 slaapkamers
4 badkamers
Nieuw
30 personen
14 slaapkamers
14 badkamers
gerenoveerd
33 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
36 personen
16 slaapkamers
16 badkamers

Last minute vakantie in het prachtige Limburg

Groepsverblijf LimburgAls u een last minute vakantie boekt in Limburg komt u terecht in een prachtige omgeving. Er zijn verschillende gebieden in de regio die het bezoeken zeker waard zijn. Zo vindt u ten zuiden van Maastricht en Margraten één van de hoogtepunten van de befaamde Mergelland route; Noorbeek.

Tegen de Belgische grens gelegen, is Noorbeek een heerlijk rustig en gezellig dorpje dat u de perfecte gelegenheid biedt om te ontspannen en te genieten van uw vakantie. Het is dan ook geen toeval dat de ANWB in haar blad De Kampioen (September 2000) de schoonheid van Noorbeek beloonde met een plek bij de 8 Mooiste Dorpjes van Nederland. Door de lezers vergeleken met de heerlijke Franse sfeer in het dorp en de heuvelrijke omgeving die zelfs doet denken aan Oostenrijk. Een perfect locatie dus voor uw last minute vakantie in Limburg!

Voor de wandelaar en fietser is het Heuvelland in het algemeen al een paradijs, maar Noorbeek mag niet ontbreken in uw tocht. Gelegen in het Noordal, bevindt Noorbeek zich tussen schitterende heuvelruggen vol bossen, akkers met vee en de vele wandelpaden die door de omgeving lopen.

Last minute vakantie Zuid-Limburg

Wees er snel bij en vergelijk onze vakantiewoningen, familie- en groepsverblijven. Dit zijn de meest populaire groepsaantallen voor een last minute in Zuid-Limburg:

Naast de prachtige omgeving is het ook leuk om verschillende activiteiten te ondernemen in de regio. Denk hierbij aan fietstochten ondernemen of wandelroutes verkennen door het prachtige heuvellandschap. De vakantiehuisjes zijn daarom de ideale uitvalbasis om heerlijk te ontspannen!