Last minute in Limburg: beoordeeld met een 8,7!

Tijdens verschillende periodes bieden wij last minute vakanties aan in Zuid-Limburg, tegen scherpe prijzen. Wanneer u een verblijf boekt in één van onze vakantiehuizen, zijn er regelmatig scherpe kortingen te verkrijgen. Zo kunt u extra goedkoop genieten van uw last minute in Limburg! Deze actie geldt voor alle vakantiehuizen, zowel in Nederland als in België.

 

 
 

Last minute vakantie in het prachtige Limburg

Groepsverblijf Limburg Zuid-Limburg is een populair vakantieoord waar je heerlijk tot rust kunt komen. Stel niet langer uit, maar boek snel de last minute naar Zuid-Limburg. Wij zorgen ervoor dat uw accommodatie helemaal spic en span eruit ziet

Als je een van onze vakantiehuizen reserveert, kun je vaak profiteren van aantrekkelijke last minute kortingen. Zo kunt u extra goedkoop genieten van uw last minute in Limburg! Deze actie geldt voor alle vakantiehuizen op onze locaties:

   • Hof van Ulvend
   • Molen van Medael
   • Ten hof
   • Begijnhof
   • Eyserhof

 

Voordelen van een last minute in Limburg

Boekt u een last minute voor een vakantiehuis Zuid Limburg, dan profiteert u van diverse voordelen. De belangrijkste voordelen van een last minute Zuid- Limburg vakantie, zijn de volgende:

    • U kunt er geheel onverwacht een paar dagen tussenuit. Tijdens uw korte vakantie komt u helemaal tot rust
    • U bespaart veel geld. Een last minute vakantie is namelijk altijd goedkoper dan een vakantie die u al eerder boekt
    • U kunt het jaar afsluiten met een geweldig uitje. Met uw partner, met het gezin, met uw familie of met uw collega’s

Wees er snel bij en vergelijk onze vakantiewoningen, familie- en groepsverblijven. Dit zijn de meest populaire groepsaantallen voor een last minute in Zuid-Limburg:

Activiteiten tijdens uw last minute vakantie in Limburg

Naast de prachtige omgeving is het ook leuk om verschillende activiteiten te ondernemen in de regio tijdens uw verblijf in een vakantiehuisje Zuid-Limburg die u last minute heeft geboekt. Denk hierbij aan fietstochten ondernemen of wandelroutes verkennen door het prachtige heuvellandschap. Onze last minute vakantiehuisjes in Zuid-Limburg zijn daarom de ideale uitvalbasis om heerlijk te ontspannen. Kijk bijvoorbeeld eens naar een vakantiehuis in Noorbeek. Een idyllische omgeving waar u heerlijk tot rust kunt komen.

Limburgse temperaturen

In Limburg is het altijd nét iets warmer dan in de andere provincies van Nederland. Gemiddeld genomen is het 5°C warmer dan op de koudste plekken van Nederland. Boekt u een last minute Limburg in de zomer, dan is er een heel grote kans dat de temperatuur heerlijk is.

Limburg heeft de meeste zonuren van het land. Genoeg zonlicht zorgt voor een goede aanmaak van vitamine D. Dus boekt u een last minute Limburg, dan is er grote kans dat u een gezonde dosis vitamine D aanmaakt.

Ontdek de Limburgse natuur & cultuur

Het Limburgse landschap met haar heuvels en prachtige natuur zorgt ervoor dat elke vakantieganger zich in Duitsland of België waant. Maar niets is minder waar.

Limburg heeft een prachtige natuur én een hele intrigerende cultuur en geschiedenis. Allereerst valt het prachtige Limburgse dialect op. Een andere tongval, dat komt het vakantie gevoel van de last minute Limburg altijd ten goede.

Van 50 voor tot ongeveer 450 na Christus behoorde Zuid-Limburg tot het Romeinse Rijk. Ontdek de vele Romeinse wegen, ruïnes en andere sporen. Er zijn allerlei musea die de overblijfsels van de Romeinse tijden laten zien.

Ontdek de Limburgse cultuur en geschiedenis in musea. Er zijn ontzettend veel musea in Limburg, dus kleine kans dat u zich gaat vervelend tijdens de last minute vakantie Limburg. Wij laten een kleine greep uit de vele mogelijkheden zien:

    • Het Cuypershuis – architectuur
    • Het Limburgs museum – geschiedenis
    • Bonnefantenmuseum – kunst
    • Oorlogsmuseum Overloon – geschiedenis
    • Continium – wetenschap voor jong en oud
    • Thermenmuseum – Romeins Zuid-Limburg
    • Openluchtmuseum Eynderhoof – oude ambachten
    • Museum Romeinse Katakomben – geschiedenis

Fiets en wandel. Zuid-Limburg biedt ontzettend diverse routes aan. Dwars door het Heuvelland, langs pittoreske dorpjes. Geniet van de stilte of juist van de reuring in de steden Valkenburg en Maastricht. Voor ieder wat wils. Geniet van uw vakantie, met als uitvalbasis het Limburgs last minute vakantiehuis.

Last minute vakantie in Limburg boeken

Benieuwd naar de beschikbaarheid van de last minute vakantiehuizen? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Heeft u al een huis op het oog en wilt u direct boeken? Kies het vakantiehuisje en boek deze via de Zoek & Boek pagina.

We hebben vakantiehuizen beschikbaar voor verblijf tijdens verschillende vakantieperiodes, zoals:

Veelgestelde vragen over onze vakantiehuizen

Wij helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen. Hier zijn een aantal veelgestelde vragen:

“Hoeveel vakantiehuisjes bieden jullie in totaal?”
Kies uit een totaal van 25 vakantiewoningen verdeeld over 5 van onze locaties. We bieden plek vanaf 2 personen tot groepen van maar liefst 66 personen, allemaal gelegen in de Voerstreek en in Zuid-Limburg.
“Waar liggen de groepsverblijven van Hoeve Vakanties?”
Onze groepsverblijven liggen in meerdere dorpjes in Zuid-Limburg:

 • Noorbeek
 • Ulvend
 • Eys

Verder hebben we ook nog huisjes in België, in de Voerstreek.

”Wat moeten wij zelf meenemen?”
Alle vakantiewoningen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken en voldoen aan alle eisen voor modern comfort. De luxe keuken is voorzien van alle keukenspullen. De moderne badkamer heeft douchegel en shampoo. De woonkamer is modern en de slaapkamers is van alles voorzien. U moet alleen zelf bedlinnen en handdoeken meenemen. Het is echter ook een mogelijkheid om dit te huren.