Flexibel omboeken vanaf 15-12-2020: Indien de overnachting(en) geen doorgang kan vinden i.v.m. overheidsmaatregelen ontvangt u een voucher. > contactloze verblijven voor 2/4/6/8 personen (voldoen aan richtlijnen RIVM).

Molen van Medael

Monumentale sferen

Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Jeu de boules baan
loopafstand bos
Openhaard
Rolstoeltoegankelijk
Speeltoestellen
Speelweide
Tennisbaan
Voetbalveld
Volleybalveld
WiFi
Toon Alles Toon Minder
gerenoveerd
2-6 personen
3 slaapkamers
2 badkamers
gerenoveerd
8-12 personen
6 slaapkamers
4 badkamers
8-11 personen
4 slaapkamers
1 badkamer
gerenoveerd
20-33 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
gerenoveerd
20-30 personen
12 slaapkamers
12 badkamers

Beschikbaarheid

Locatie

Hombourg ligt bij de Voerstreek, gelegen op een steenworp afstand van de Belgische Ardennen en de Hoge Venen. De streek is geschikt om te wandelen en fietsen op de vele wandelpaden en fietspaden. Daguitstapjes kunnen gemaakt worden naar de diverse oude steden in de buurt. Maastricht is een uitstapje waard, net zoals Aken (Aachen), de stad van Karel de Grote. Ook het oude centrum van Luik oftewel Liege is een bezoekje waard.

Molen van Medael

De luxe vakantiewoningen van de Molen van Medael zijn geschikt voor gezinnen, groepen en gezelschappen nabij de Voerstreek en Zuid Limburg. In het land der drie grenzen zijn er nog van die bijzondere plekjes die zo mooi zijn dat ze nauwelijks opvallen in het overweldigende landschap. De Molen van Medael is er een van, en als je dit pronkstuk gevonden hebt, wil je er niet meer weg. De luxe vakantiewoningen op het domein Molen van Medael zijn allemaal voorzien van de hedendaagse comfort en gemakken. Als u op zoek bent naar een luxe vakantiewoning met een rustieke ligging? Dan bent u hier aan het juiste adres, we hebben verschillende vakantiewoningen waar u uit kunt kiezen, waaronder:

Je vindt er de zalige rust en een ongerepte natuur, naast het lieflijk riviertje dat zich bruisend een weg baant door bos en dal, ook verantwoordelijk voor de schitterende vallei, die om de haverklap prachtige panorama’s biedt en de verraste toerist op de rem doet trappen. De unieke ligging in een overweldigend landschap zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw verblijven in een van de luxe vakantiewoningen.