Luxe vakantiehuis Limburg: meerdere badkamers mogelijk!

Hoeve Vakanties heeft luxe vakantiehuizen in het prachtige Zuid-Limburg te bieden. Alle onze woningen zijn voorzien van luxe faciliteiten. En ze stralen het echte Limburgse karakter en authenticiteit uit. Zo kunt u genieten van comfort op niveau, maar ook van authentieke en historische gebouwen. Bekijk ons aanbod, boek uw luxe vakantiehuis in Limburg en geniet.

 
 

Luxe vakantiehuisjes: om deze redenen

Op vakantie gaat u om uit te rusten. Eén van uw eisen: een luxe vakantiehuisje in het prachtige Limburg. Dan hebben wij goed nieuws: luxe kunt u hier zeker verwachten. Wat maakt onze vakantiewoningen zo luxe en comfortabel?

 • Unieke locaties in een unieke omgeving
 • Meerdere badkamers
 • Meerdere toiletten
 • Slaapkamer met badkamer + toilet mogelijk
 • Sportgelegenheden naast het huisje
 • Ruime keuken met veel keukengerei
 • Mogelijkheid tot huren badhanddoeken

Unieke locaties met luxe vakantiehuisjes in Zuid-Limburg. Bekijk onze huisjes, vergelijk. Heeft u vragen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder met het vinden van het luxe vakantiehuisje in Limburg.

Luxe vakantiehuis in Zuid-Limburg: Duurzaam ondernemen

Hoeve Vakanties draagt met haar luxe vakantiehuizen in Zuid-Limburg haar steentje bij aan een beter milieu. In de Carréhoeve en het Landhuis op Hof van Ulvend wordt er gebruik gemaakt van een uniek verwarmingssysteem. Het water van de douches en de radiatoren op de slaapkamers wordt verwarmd middels een op houtsnippers gestookte verwarmingsinstallatie. Zo hebben wij een maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen gevonden.

Reviews Hoeve Vakanties

Wij zijn enthousiast over onze comfortabele huisjes. Maar nog meer belangrijk is de mening van alle gasten die u voor zijn gegaan. Gemiddeld genomen krijgen wij een reviewscore van een 9. Dat is natuurlijk een prachtig compliment voor ons. Wordt u één van de volgende tevreden klanten?

Wandelen nabij uw luxe vakantiehuis in Zuid-Limburg

Tijdens uw verblijf in een luxe vakantiehuis Limburg op één van onze vier locaties wordt u omringd door prachtige natuur. Neem nu onze luxe groepsaccommodatie in Zuid-Limburg in het domein van Hof van Ulvend, gelegen in Noorbeek.

Nu u dit weet zult u de omgeving van uw luxe vakantiehuis in Limburg vast met andere ogen bekijken. U kunt onder andere een keuze maken uit een luxe groepsaccommodatie Zuid-Limburg op één van de volgende locaties:

 • Hof van Ulvend
 • Eyserhof

Zoekt u een luxe vakantiewoning Zuid-Limburg voor een bepaald aantal personen? Dit zijn de meest populaire categorieën:

Cultuur en historie in Zuid-Limburg

Het unieke aan Limburg is dat u de invloeden van vele eeuwen terug ziet terugkomen in de omgeving. Van de tijd van de Romeinen tot nu. Daarom is een museumtocht langs deze musea een must-do tijdens u verblijf in ons luxe vakantiehuis Zuid-Limburg:

 • Het Romeinse Katakomben museum
 • Het Nederlandse Mijnmuseum
 • Het Limburgs museum
 • Het Oorlogsmuseum Eyewitness

Eet & drink tip: de Limburgse wijnen & bieren in combinatie met een ambachtelijk kaasplankje moet u zeker een keer ervaren. In de regio is het ook mogelijk om een wijn- en bierproeverij te doen. Wij geven u graag een aantal leuke tips, vraag gerust! Het is ook mogelijk een arrangement te bestellen voor in uw luxe vakantiehuis Limburg. Ga op zoek naar een restaurant of bistro die dit aanbiedt en geniet op eigen terras van de heerlijkste bieren en wijnen uit de regio.

Graag vertellen we u meer!

Wilt u meer weten over een luxe vakantiehuis Zuid Limburg van Hoeve Vakanties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden. Wilt u liever een goedkoop huisje huren in Limburg? Dat kan! Voor scherpe prijzen kunt u een huisje huren in Limburg.

Veelgestelde vragen over onze luxe vakantiehuizen

Wij helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen. Hier zijn een aantal veelgestelde vragen:
”Wat moeten wij zelf meenemen?”
Alle vakantiewoningen zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken en voldoen aan alle eisen voor modern comfort. De luxe keuken is voorzien van alle keukenspullen. De moderne badkamer heeft douchegel en shampoo. De woonkamer is modern en de slaapkamers is van alles voorzien. U moet alleen zelf bedlinnen en handdoeken meenemen. Het is echter ook een mogelijkheid om dit te huren.

“Is er WiFi aanwezig?”
Bij alle vakantiehuizen beschikt u over gratis WiFi.

“Wat is er te doen in de omgeving?”
Er zijn heel wat bezienswaardigheden in de Voerstreek die je niet mag missen. Bezoek steden, zoals Maastricht, Valkenburg en Heerlen met histories die teruggaan naar de tijd van de Romeinen. Ruïnes uit deze tijd, maar ook prachtige kathedralen en kloosters zijn in grote veelzijdigheid te vinden in deze omgeving.

Tijdens je verblijf is een bezoek aan het Drielandenpunt een must. Dit iconische punt, waar Nederland, België en Duitsland samenkomen, staat op de wenslijst van veel reizigers.