Luxe vakantiehuizen met comfort en karakter in Limburg

Landgoed van Ulvend heeft luxe vakantiehuizen in het prachtige Zuid-Limburg te bieden. Alle woningen van Landgoed van Ulvend zijn voorzien van veel luxe, maar stralen ook veel karakter uit. Zo kunt u genieten van alle comfort, maar ook van authentieke en historische gebouwen. Wij zorgen ervoor dat het tijdens uw vakantie met familie of vrienden aan niets zal ontbreken.

4-6 personen
2 slaapkamers
1 badkamer
10-14 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
11 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
Gerestyled
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
18-22 personen
10 slaapkamers
12 badkamers
19 personen
8 slaapkamers
3 badkamers
25 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Nieuw
30 personen
14 slaapkamers
14 badkamers
36 personen
16 slaapkamers
16 badkamers
56 personen
18 slaapkamers
18 badkamers

Duurzaam ondernemen in Limburg

Landgoed van Ulvend draagt met haar luxe vakantiehuizen in Zuid-Limburg haar steentje bij aan een beter milieu. In de Carréhoeve en het Landhuis op Hof van Ulvend wordt er gebruik gemaakt van een uniek verwarmingssysteem. Het water van de douches en de radiatoren op de slaapkamers wordt verwarmd middels een op houtsnippers gestookte verwarmingsinstallatie. Zo hebben wij een maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen gevonden.

Wandelen in Zuid-Limburg

Wanneer u verblijft op één van de vier locaties van Landgoed van Ulvend dan wordt u omringd door prachtige natuur. Hof van Ulvend, gelegen in Noorbeek in Zuid-Limburg ligt midden in het Limburgse heuvelland. De Begijnhof in Teuven is gelegen in de Voerstreek in Belgie, een prachtig natuurgebied omgeven door heuvels en bossen. De locaties Ten Hof en de Molen van Medael liggen beiden in Hombourg net over de grens van Zuid-Limburg met België. Je waant je hier in Frankrijk omringd door prachtige kerken en kastelen, bossen en weilanden.

Alle vier de locaties zijn een perfecte uitvalsbasis om heerlijk te gaan wandelen. Wij beschikken tevens over verschillende routes. Vraag ernaar en we helpen je graag op weg.

Na een heerlijke wandeling is niets lekkerder dan een drankje op een terrasje. Ook daarin komt de omgeving niets te kort. Het wemelt in Nederlands en Belgisch Limburg van de mooie terrassen om lekker even bij te komen met een hapje en een drankje.

Zoekt u een vakantiehuisje voor een bepaald aantal personen?  Dit zijn de meest populaire categorieën:

Graag vertellen we u meer!

Wilt u meer weten over de luxe vakantiehuizen in Limburg van Landgoed van Ulvend? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden.