Luxe vakantiehuis Limburg: Comfortabel overnachten!

Hoeve Vakanties heeft luxe vakantiehuizen in het prachtige Zuid-Limburg te bieden. Alle woningen van Hoeve Vakanties zijn voorzien van veel luxe, maar stralen ook veel karakter uit. Zo kunt u genieten van alle comfort, maar ook van authentieke en historische gebouwen. Wij zorgen ervoor dat het tijdens uw verblijf in een luxe vakantiehuis Limburg met familie of vrienden aan niets zal ontbreken.

 
 

Luxe groepsaccommodatie Zuid Limburg: Wandelen

Wanneer u verblijft op één van de vier locaties van Hoeve Vakanties dan wordt u omringd door prachtige natuur tijdens uw verblijf in een luxe vakantiehuis Limburg. Bij Hof van Ulvend, gelegen in Noorbeek in Zuid-Limburg heeft u een luxe groepsaccommodatie Zuid Limburg midden in het Limburgse heuvelland. Bij De Begijnhof in Teuven heeft u een Luxe vakantiehuis Limburg gelegen in de Voerstreek in België, een prachtig natuurgebied omgeven door heuvels en bossen. De locaties Ten Hof en de Molen van Medael liggen beiden in Hombourg net over de grens van Zuid-Limburg met België. Je waant je hier in Frankrijk omringd door prachtige kerken en kastelen, bossen en weilanden.

Alle vier de locaties zijn een perfecte uitvalsbasis om heerlijk te gaan wandelen. Wij beschikken tevens over verschillende routes. Vraag ernaar en we helpen je graag op weg tijdens uw verblijf in een luxe vakantiehuis Limburg.

Na een heerlijke wandeling is niets lekkerder dan een drankje op een terrasje. Ook daarin komt de omgeving van uw luxe groepsaccommodatie Limburg niets te kort. Het wemelt in Nederlands en Belgisch Limburg van de mooie terrassen om lekker even bij te komen met een hapje en een drankje.

Zoekt u een Luxe vakantiewoning Zuid Limburg voor een bepaald aantal personen?  Dit zijn de meest populaire categorieën:

Cultuur en historie

Limburg is een historierijke omgeving waardoor er ook veel culture pareltjes aanwezig zijn. Het leuke is dat u met een fietstocht alle bezienswaardigheden vanuit uw luxe vakantiehuis in Limburg kunt bereiken.

Het unieke aan Limburg is dat u de invloeden van vele eeuwen terug ziet terugkomen in de omgeving. Van de tijd van de Romeinen tot nu. Daarom is een museumtocht langs deze musea een must-do:

  • Het Romeinse Katakomben museum
  • Het Nederlandse Mijnmuseum
  • Het Limburgs museum
  • Het Oorlogsmuseum Eyewitness

Luxe vakantie in Limburg: Bourgondisch genieten!

Tijdens een luxe vakantie in Limburg wilt u natuurlijk ook bourgondisch genieten zoals de Limburgers zelf. Limburgers staan erom bekend dat zij levensgenieters zijn. Echte streekgerechten zorgen er ook voor dat u de unieke smaak van Limburg kunt ervaren. Wat u zeker moet proberen:

  • Echter Limburgse vlaai
  • Heerlijke asperges uit de regio
  • Een stoofpotje met zuurvlees
  • Zelfgemaakt Limburgse stroop

Daarnaast zijn er natuurlijk ook de Limburgse dorpjes die u kunt ontdekken. In elk dorpje kunt u genieten van een heerlijke streekgerechten en drankjes. De Limburgse wijnen & bieren in combinatie met een ambachtelijk kaasplankje moet u zeker een keer ervaren. In de regio is het ook mogelijk om een wijn- en bierproeverij te doen. Wij geven u graag een aantal leuke tips, vraag gerust!

Ook eens Bourgondisch genieten? Boek een Ardennen vakantiewoning in België of ga voor een vakantie Voerstreek!

Luxe vakantiehuis in Limburg: Duurzaam ondernemen

Hoeve Vakanties draagt met haar luxe vakantiehuizen in Zuid-Limburg haar steentje bij aan een beter milieu. In de Carréhoeve en het Landhuis op Hof van Ulvend wordt er gebruik gemaakt van een uniek verwarmingssysteem. Het water van de douches en de radiatoren op de slaapkamers wordt verwarmd middels een op houtsnippers gestookte verwarmingsinstallatie. Zo hebben wij een maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen gevonden.

Graag vertellen we u meer!

Wilt u meer weten over een luxe vakantiehuis Zuid Limburg van Hoeve Vakanties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden. Wilt u liever een goedkoop huisje huren in Limburg? Dat kan! Voor scherpe prijzen kunt u een huisje huren in Limburg.