Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.

Luxe vakantiehuis Limburg met comfort en karakter!

Hoeve Vakanties heeft luxe vakantiehuizen in het prachtige Zuid-Limburg te bieden. Alle woningen van Hoeve Vakanties zijn voorzien van veel luxe, maar stralen ook veel karakter uit. Zo kunt u genieten van alle comfort, maar ook van authentieke en historische gebouwen. Wij zorgen ervoor dat het tijdens uw verblijf in een luxe vakantiehuis Limburg met familie of vrienden aan niets zal ontbreken.

4-6 personen
2 slaapkamers
1 badkamer
10-14 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
11 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
Gerestyled
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
18-22 personen
10 slaapkamers
12 badkamers
19 personen
8 slaapkamers
3 badkamers
25 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Nieuw
30 personen
14 slaapkamers
14 badkamers
36 personen
16 slaapkamers
16 badkamers
56 personen
18 slaapkamers
18 badkamers

Luxe vakantiehuis in Limburg: Duurzaam ondernemen

Hoeve Vakanties draagt met haar luxe vakantiehuizen in Zuid-Limburg haar steentje bij aan een beter milieu. In de Carréhoeve en het Landhuis op Hof van Ulvend wordt er gebruik gemaakt van een uniek verwarmingssysteem. Het water van de douches en de radiatoren op de slaapkamers wordt verwarmd middels een op houtsnippers gestookte verwarmingsinstallatie. Zo hebben wij een maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen gevonden.

Luxe groepsaccommodatie Zuid Limburg: Wandelen

Wanneer u verblijft op één van de vier locaties van Hoeve Vakanties dan wordt u omringd door prachtige natuur tijdens uw verblijf in een luxe vakantiehuis Limburg. Bij Hof van Ulvend, gelegen in Noorbeek in Zuid-Limburg heeft u een luxe groepsaccommodatie Zuid Limburg midden in het Limburgse heuvelland. Bij De Begijnhof in Teuven heeft u een Luxe vakantiehuis Limburg gelegen in de Voerstreek in België, een prachtig natuurgebied omgeven door heuvels en bossen. De locaties Ten Hof en de Molen van Medael liggen beiden in Hombourg net over de grens van Zuid-Limburg met België. Je waant je hier in Frankrijk omringd door prachtige kerken en kastelen, bossen en weilanden.

Alle vier de locaties zijn een perfecte uitvalsbasis om heerlijk te gaan wandelen. Wij beschikken tevens over verschillende routes. Vraag ernaar en we helpen je graag op weg tijdens uw verblijf in een luxe vakantiehuis Limburg.

Na een heerlijke wandeling is niets lekkerder dan een drankje op een terrasje. Ook daarin komt de omgeving van uw luxe groepsaccommodatie Limburg niets te kort. Het wemelt in Nederlands en Belgisch Limburg van de mooie terrassen om lekker even bij te komen met een hapje en een drankje.

Zoekt u een Luxe vakantiewoning Zuid Limburg voor een bepaald aantal personen?  Dit zijn de meest populaire categorieën:

Graag vertellen we u meer!

Wilt u meer weten over een luxe vakantiehuis Zuid Limburg van Hoeve Vakanties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden. Wilt u liever een goedkoop huisje huren in Limburg? Dat kan! Voor scherpe prijzen kunt u een huisje huren in Limburg.