Vakantiehuis Limburg 20 personen: beoordeling 8,7

Even eropuit? Doe dat in eigen land. In Limburg welteverstaan. Reis af met een groep vrienden, familie of zelfs met collega’s naar een vakantiewoning voor 20 personen in Limburg. In huisjes vindt u een keuken voorzien van alle comfort. De moderne slaapkamers zijn ideaal om heerlijk tot rust te komen. Geniet van het uitzicht op de tuin en het prachtige natuurreservaat tijdens uw verblijf in een 20 persoons vakantiehuis.

 
 

Groepsaccommodatie Limburg 20 personen: voor elke groepssamenstelling

Dus bent u op zoek naar een prachtig locatie waar u heerlijk en ontspannen kunt genieten van een uniek natuurgebied? Dan is onze groepsaccommodatie voor 20 personen in Nederland misschien wat voor u. In onze groepsaccommodatie in Limburg kunt u 20 personen met gemak kwijt. Op ons vakantiedomein vindt u zelfs huisjes die plaatst bieden aan 66 man. Wist u dat het zelfs mogelijk is om meerdere huisjes te huren? Prettig wanneer u een onderkomen zoekt voor vrienden en familieleden tijdens een trouwfeest. Voor het boeken van een vakantiewoning voor 20 personen in Limburg kunt u denken aan de volgende invullingen:

 • Bedrijfsfeesten met overnachting
 • Trouwfeesten en bruiloften met overnachting
 • Vakantie met familie, vakantie of vrienden
 • Vergaderen in een authentiek vakantiehuis Zuid-Limburg 20 personen

Naast onze vakantiehuizen 20 personen zijn dit onze andere populaire vakantiehuisjes bij Hoeve Vakanties:

Vergaderen in het groen

Een ander populair doeleinde van onze vakantiehuizen 20 personen zijn overnachtingen tijdens kantooruitjes. Onze vergaderlocaties zijn ideaal voor brainstormsessies. Hierbij speelt de inspiratievolle omgeving een cruciale rol. Het is mogelijk om voor deze vergaderruimtes een dag- of avondarrangement aan te vragen. Hierbij ontvangt u van ons:

 • koffie, diverse theesoorten & echte Limburgse vlaai bij aankomst;
 • de gehele dag koffie, thee, spa rood, spa blauw, jus d’orange en fruit;
 • een verrassend uitgebreide lunch;
 • een flip-over stiften en projectiescherm;
 • eventueel een overnachting.

Bij te boeken zijn excursies en teambuildingactiviteiten, zoals een survival outdoor parcours of een rondrit langs kastelen, kerken en boerderijen.

Wat moet u allemaal meenemen naar uw vakantiewoning 20 personen?

Als u bij ons komt overnachten in uw eigen vakantiewoning 20 personen, dan heeft u de beschikking over een luxe keuken, badkamers, woonkamer, eetkamer en slaapkamers. U hoeft zelf niet veel mee te nemen. Want de keuken van de groepsaccommodatie in Limburg voor 20 personen is voorzien van alle kookgemakken.

Om en nabij de vakantiehuizen zijn een aantal faciliteiten te gebruiken:

 • Gratis gebruik maken van diverse faciliteiten, zoals tennisvelden en speeltuinen
 • Een wellness centre huren, waaronder een infrarood sauna met radio

Bereikbaarheid van de groepsaccommodaties in Limburg voor 20 personen

Onze vakantiehuizen voor 20 personen zijn goed bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. We zitten op korte afstand van steden zoals Maastricht, Valkenburg, Aken en Luik. Het trein- en busnetwerk is dan ook zeer goed geregeld én betaalbaar.

Echt Limburgs genieten

Tijdens uw verblijf in uw 20 persoons vakantiehuis kunt u genieten van een prachtige omgeving. Maar u kunt Limburg niet echt ontdekken zonder de echte Limburgse streekproducten te nuttigen. Hieronder een aantal tips die u zeker niet mag overslaan tijdens uw verblijf in een groepsaccommodatie in Limburg voor 20 personen.

 • De Limburgse vlaai
  Limburg is natuurlijk beroemd om de overheerlijke vlaaien. Deze Limburgse delicatesse worden met passie gemaakt door de lokale bakkers
 • Stoofpotje met zuurvlees
  Het beste stoofpotje uit Limburg: stoofpotje zuurvlees. Dit heerlijke gerecht is een combinatie van lekker rundvlees met zure en zoete smaken
 • Ambachtelijke kazen
  Limburg heeft een fijne selectie lokaal geproduceerde kazen waar u uit kunt kiezen. Misschien leuk om te organiseren. Een kaasproeverij tijdens uw verblijf in een 20 persoons vakantiehuis in het mooie Limburg. Koop verschillende Limburgse kazen in zoals Rommedoe/Hervekaas, Val Dieu & Grottenkaas en start met proeven
 • Heerlijke wijnen
  Limburgse wijnen mogen zeker niet op het lijstje ontbreken. Het is zeker een keertje leuk om de wijngaard in het Heuvelland te bezoeken. Daar kunt u een heerlijk wijntje halen

Vakantiehuis Limburg 20 personen: neem contact op voor vragen

Als u bij ons gaat overnachten in een van onze groepsverblijven Zuid-Limburg, dan komt u terecht in een prachtige natuurrijke omgeving. Meer weten over de omgeving en over uw vakantiehuis voor 20 personen? Neem dan snel contact met ons op!

Benieuwd wanneer onze vakantiehuizen voor 20 personen in Limburg beschikbaar zijn? Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Gelijk boeken? Doe dit direct via de zoek & boek pagina.

Bekijk ook:

G

Goedkoop huisje huren Limburg

Groepsvakanties

L

Luxe vakantiehuis Limburg

 

V

Vakantiehuis Limburg