Huisdier in overleg
Jeu de boules baan
Speeltoestellen
Tafeltennis
Tennisbaan
Voetbalveld
Volleybalveld
Wasmachine en droger
WiFi
Toon Alles Toon Minder
 

Locatie

Hombourg ligt bij de Voerstreek, gelegen op een steenworp afstand van de Belgische Ardennen en de Hoge Venen. De streek is geschikt om te wandelen en fietsen op de vele wandelpaden en fietspaden. Daguitstapjes kunnen gemaakt worden naar de diverse oude steden in de buurt. Maastricht is een uitstapje waard, net zoals Aken (Aachen), de stad van Karel de Grote. Ook het oude centrum van Luik oftewel Liege is een bezoekje waard.

Ten Hof: contactloos overnachten

Ver van de grote weg en met haar grote landerijen ligt het domein Ten Hof in Hombourg met 7 verschillende karakteristieke en grote vakantiehuizen nabij de Voerstreek en Zuid-Limburg. Uitermate geschikt voor een midweek, weekend of hele week vakantie in het unieke landschap van het Land van Herve. Bij deze grote vakantiehuizen in Limburg bent u niet alleen voorzien van alle gemakken en comfort, maar kunt u ook heerlijk genieten van de ongerepte natuur. De grote vakantiehuizen in Limburg bevinden zich midden in het natuur. Geniet van de bijzondere indrukken van de natuur in Hombourg. Kies voor een van de 7 vakantiehuizen op het domein Ten Hof. Zo hebben wij een prachtige groepsaccommodatie 10 personen en vakantiehuis 12 personen waar u heerlijk kunt overnachten. Maar wij hebben ook grotere groepshuizen voor grote groepen tot wel 66 personen.

De luxueuze grote vakantiewoningen op Ten Hof zijn karakteristiek ingericht, maar voorzien van alle gemakken en comfort. Geniet optimaal van de grote vakantiehuizen van Ulvend midden in de voerstreek. In de omgeving zijn er genoeg activiteiten. Lekker fietsen of wandelen of liever genieten aan een van de vele terrassen in Hombourg. Bij Ulvend kunt u met uw familie een vakantiehuis huren in de buurt van Maastricht zodat u heerlijk kunt ontspannen. Geniet van het Bourgondische leven en de Zuid-Limburgse natuur. Boek een verblijf in een van de grote vakantiehuizen in het prachtige landgoed Ten Hof!

Wat voor activiteiten zijn kun je nu ondernemen?

Check altijd de huidig geldende maatregelen voordat je eropuit gaat. Zo voorkom je onaangename verrassingen. Afhankelijk daarvan kun je heerlijk wandelen in natuurgebieden, fietsen en misschien zelfs andere activiteiten ondernemen. Houd je wel altijd aan de COVID-19 richtlijnen

Is het mogelijk om op vakantie te gaan?

Jazeker, bij ons kunt u terecht om heerlijk te overnachten en te ontspannen. Uiteraard wel met handhaving van de huidige geldende coronamaatregelen.

Wat als mijn vakantie door aangescherpte maatregelen niet door kan gaan?

Bij ons profiteert u nu van de flexibele omboekgarantie. Nieuwe boekingen vanaf 15-12-2020 kunnen verplaatst worden naar een ander moment. U ontvangt dan een voucher, zo blijft de waarde van de boeking intact.