Groepsactiviteiten nabij de Voerstreek en Zuid-Limburg

Wanneer u verblijft op Landgoed van Ulvend dan kunt u gebruik maken van ons ruime aanbod aan zowel spannende als ontspannende groepsactiviteiten. Roy en Jocelyne Eussen – Schreurs van Hombourgeois staan voor u klaar. Hombourgeois is gevestigd op het domein van de Molen van Medael in Hombourg.

Hombourgeois heeft voor iedereen iets te bieden. Van een ontspannende en oriënterende huifkartocht door de Voerstreek en het Limburgse heuvelland tot een Bourgondisch bezoek aan de eigen authentieke stroopstokerij. Of wat dacht u van het uitdagende outdoor programma of een workshop vlaai bakken?

Roy en Jocelyne Schreurs - Hombourgeois

Hier vind u een overzicht van de verschillende activiteiten. U kunt uiteraard naar eigen wens uw programma samen stellen en aanpassen aan uw voorkeuren.

Neem vrijblijvend contact op met Hombourgeois voor een arrangement op maat.

Groepsarrangementen

Speciaal voor grote groepen hebben Roy en Jocelyne al twee arrangementen samengesteld. Deze zijn natuurlijk nog op maat te maken maar vaak past een van de twee groepsarrangementen wel. Lekker sportief samen bezig zijn of juist heerlijk Bourgondisch genieten.

Sportief arrangement

Het sportief arrangement is geschikt voor families met of zonder kinderen en uitermate geschikt voor groepen in een van de vakantiewoningen van Landgoed van Ulvend. Wanneer u vakantie viert en op zoek bent naar een beetje pit dan is het sportief arrangement iets voor u.

Groepsactiviteiten Voerstreek Zuid-LimburgInbegrepen bij het sportief arrangement:

  • speurtocht – Ligne 38
  • picknick
  • outdoor parcours
  • BBQ- of pizza-avond

Lees meer

Bourgondisch arrangement

Het Bourgondisch arrangement is een groepsarrangement om je vingers bij af te likken. U kunt kiezen uit twee arrangementen maar u kunt een groepsactiviteit natuurlijk ook naar eigen wens samenstellen. Samen Bourgondisch genieten van de heerlijke streekproducten, zelf een Limburgse vlaai bakken en/ of een rondleiding door de authentieke stroopstokerij of de bierbrouwerij. Daarna tijdens de huifkartocht lekker uitbuiken of u maakt sportief een wandeling door de prachtige bossen met een uitzicht over het heuvellandschap.

groepsactiviteiten Voerstreek zuid-Limburg

Inbegrepen bij het Bourgondisch arrangement:

  • workshop vlaai bakken of rondleiding bierbrouwerij
  • rondleiding stroopstokerij
  • Bourgondische middagmaaltijd
  • huifkartocht
  • BBQ- of pizza-avond

Lees meer

Groepsactiviteiten

Natuurlijk is het ook mogelijk om losse groepsactiviteiten bij Hombourgeois te boeken. Voor de sportievelingen hebben we een uitdagend outdoor parcours met o.a. een klimwand, een hoogteparcours en een tokkelbaan.

Het is ook leuk om met een groep deel te nemen aan de speurtocht Ligne 38, je loopt langs de oude spoorlijn en probeert samen een spannend raadsel op te lossen.

Je kunt de prachtige natuurlijke omgeving te voet, op de fiets en te paard verkennen maar met de huifkar wordt het pas echt leuk. Gezellig samen zijn en de gids kan veel over de omgeving vertellen.

Hombourgeois staat bekend om zijn Bourgondische streekgerechten. U wilt natuurlijk de ambachtelijke zelfgemaakte stroop proeven. Een rondleiding om te zien hoe de stroop gemaakt wordt is ook mogelijk. En in de traditionele bakoven bakken we zelf Limburgse vlaaien. Onweerstaanbaar lekker. Maak ze zelf tijdens de workshop vlaai bakken!

Activiteiten nabij de Voerstreek en Zuid-Limburg

De regio Voerstreek en Zuid-Limburg kennen veel bekende evenementen zoals de wereldberoemde kunstmanifestatie TEFAF in het MECC in Maastricht. In april is het druk in Zuid-Limburg in verband met de Amstel Gold Race. Gezellig tijdens bijvoorbeeld een vriendenweekend samen naar het wielrennen kijken en ’s avonds genieten van het goede leven.