Vergaderen

Wilt u met uw hele kantoor of met zakenrelaties vergaderen in een vergaderruimte op een prachtige locatie. Dan zijn de landhuizen op het Landgoed van Ulvend een uitstekende optie. De vergaderruimtes zijn perfect voor vergaderingen, seminars en cursussen. Veel bedrijven hebben reeds gebruik gemaakt van onze woningen voor bedrijfstrainingen, interne cursussen en teambuilding activiteiten.
Even heerlijk in alle rust op een prachtige vergaderlocatie met elkaar vergaderen. De omgeving is een inspiratie voor de aanwezige en brengt het beste bij iedereen naar boven. Tijdens uw vergadering zal er niets ontbreken, daar zijn zorgen wij persoonlijk voor. Midden in de groene natuur, maar toch voorzien van alle gemakken, zal het voor iedereen een verademing zijn om het verplichte een keer te combineren met het aangename in dit prachtige decor.

Vergaderlocatie in Zuid-Limburg en de Voerstreek

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Laat u dan inspireren door de natuurlijke omgeving van Hombourgeois. Gelegen in Hombourg, aan de bosrand en het kabbelende riviertje de Gulp, verzorgen wij tot in de puntjes uw meeting voor 4 tot circa 50 personen.

Wij voorzien in alle details, of het nu gaat om wifi, flip-over, beamer, schrijfblokken en pennen. Uiteraard vergeten wij de innerlijke mens niet. Van uitgebreid ontbijt, stevige lunch of uitgebreid buffet of bbq. Ook gedurende de meeting is er altijd drank en versnaperingen aanwezig.

Wij verzorgen vergaderingen van een dagdeel, tot een hele dag en zelfs meerdaagse met overnachting. Kies een van onze (ont)spannende activiteiten om de meetings af te wisselen met een leuke teambuildingsactiviteit. Uiteraard stellen wij de vergaderarrangementen volledig samen naar uw specifieke wens. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op:

www.hombourgeois.eu | info@hombourgeois.eu | +31 651 60 89 79

Enkele voorbeelden van vergaderarrangementen

Dagarrangement vergaderen vanaf € 59,- p.p.

Van 8.30 uur tot 17.00 uur

– koffie, diverse theesoorten & echte Limburgse vlaai bij aankomst;
– gehele dag koffie, thee, spa rood, spa blauw, jus d’orange en de gehele dag versnapering met vers fruit;
– een verrassend uitgebreide lunch;
–  inclusief flip-over stiften en projectiescherm.*

Dag/avond arrangement vergaderen prijs op aanvraag

in een culinair restaurant, vanaf € 80,- p.p. indien u gebruik maakt van onze overheerlijk streek-buffetten.

Van 8.30 uur tot 21.00 uur

– Koffie, diverse theesoorten & echte Limburgse vlaai bij aankomst;
– gehele dag koffie, thee, spa rood, spa blauw, jus d’orange en de gehele dag versnapering met vers fruit;
– een verrassend uitgebreide lunch;
– diner naar keuze;
–  inclusief flip-over stiften en projectiescherm.*

* De bovenstaande prijzen zijn exclusief vergaderruimte vanaf € 150,– per dag en minimaal 10 personen in de midweek (zonder overnachting).

Vergadering met overnachting prijs op aanvraag

2 pers. in een tweepersoons-slaapkamer,

vanaf € 190,– p.p. 1 pers. in een tweepersoons-slaapkamer.

Van 8.30 uur tot de dag erna 17.00 uur

– koffie, diverse theesoorten & echte Limburgse vlaai bij aankomst;
– gehele dag koffie, thee, spa rood, spa blauw, jus d’orange en de gehele dag versnapering met vers fruit;
– een verrassend uitgebreide lunch;
– diner naar keuze;
– ’s avonds: borrel met bijbehorende garnituur;
– luxe ontbijt;
– een verrassende lunch;
– inclusief flip-over stiften en projectiescherm.

* De bovenstaande prijzen zijn exclusief vergaderruimte vanaf € 150,– per dag en minimaal 10 personen in de midweek en buiten de schoolvakanties.

Voor het aanbod en de inhoud van de verschillende arrangementen kunt u contact opnemen met Roy en Jocelyne Schreurs van Hombourgeois.

www.hombourgeois.eu | info@hombourgeois.eu | +31 651 60 89 79

Vergaderlocaties op het Hof van Ulvend

U kunt de dag(en) op de prachtige vergaderlocaties van Ulvend naar uw eigen wens invullen en bepalen hoe de dag wordt opgebouwd. Wilt u bijvoorbeeld ontbijt en/of lunch? Dat wordt voor u geregeld. Tussendoor een buitenactiviteit ter inspiratie? Dat is mogelijk. Een afsluitende borrel met hapjes uit de streek? Geen probleem!
Naast de prachtige vergaderlocaties kunt u er ook voor kiezen om te overnachten in een vakantiehuis in Limburg. Wij hebben verschillende vakantiehuizen voor verschillende groepen. Zo hebben wij een prachtige vakantiewoning 10 personen, maar ook een vakantiewoning voor 60 personen.

[search results]