Natuurlijk vergaderen bij Hoeve Vakanties

Voor veel mensen is het verplichte kost: vergaderen. Ofwel, uren kletsen zonder bevredigend resultaat. Soms lijkt dat eerder regel dan uitzondering. Zorg daarom af en toe voor een welkome break. Een interventie dat zorgt voor een heldere blik van uw collega’s zodat er weer écht besluiten gemaakt kunnen worden. Kies voor een vergadering in de natuur. Kies voor bijzondere vergaderlocaties.

Wilt u met uw hele kantoor of met zakenrelaties vergaderen in een vergaderruimte op een prachtige locatie. Dan zijn de landhuizen op het Landgoed Hof van Ulvend een uitstekende optie. De woonkamer is perfect voor vergaderingen en cursussen. Veel bedrijven hebben reeds gebruik gemaakt van onze woningen voor bedrijfstrainingen, interne cursussen en teambuilding activiteiten.
Even heerlijk in alle rust op een prachtige vergaderlocatie met elkaar vergaderen. De omgeving is een inspiratie voor de aanwezige en brengt het beste bij iedereen naar boven. Tijdens uw vergadering zal er niets ontbreken, daar zijn zorgen wij persoonlijk voor. Midden in de groene natuur, maar toch voorzien van alle gemakken, zal het voor iedereen een verademing zijn om het verplichte een keer te combineren met het aangename in dit prachtige decor.

Effectief vergaderen in de natuur

Vergaderruimtes te midden van het groen. Het zal voor velen een verademing zijn het verplichte te combineren met het aangename. Spijkers met koppen slaan in een prachtig decor. U zult zich verbazen over de heldere inzichten en besluiten die de vergaderdag leveren. Een verandering van vergaderlocatie kan soms wonderen doen voor werknemers. Ze worden alerter, energieker en voelen zich meer gewaardeerd.

De voordelen spreken voor zich. Er staat u niets in de weg om eens extern te vergaderen. De landhuizen van Hoeve Vakanties zijn een perfecte uitvalsbasis voor effectieve wandelingen in de natuur, goede zakelijke gesprekken en teambuilding activiteiten. De woonkamer van de woningen zijn uitermate geschikt voor vergaderingen en cursussen. Dit blijkt uit de vele bedrijven die gebruik hebben gemaakt van onze woningen als vergaderruimtes voor bedrijfstrainingen, interne cursussen en teambuilding.

Spijkers met koppen slaan in de Voerstreek

Aan de bosrand en het kabbelende riviertje de Gulp ligt Hombourgeois. Een unieke vergaderlocatie dat garant staat voor een inspiratievolle meeting. De prachtige omgeving zorgt voor een deken van rust. Rust die uw team van 4 tot circa 50 personen nodig heeft voor innovatieve ideeën en probleemoplossende besluiten. De unieke vergaderlocaties van Hoeve Vakanties kunt u reserveren voor een dagdeel, maar zijn ook te boeken voor een hele dag of meerdaagse vergaderingen met overnachting.

Wij verzorgen uw meeting tot in detail. U heeft geen omkijken naar wifi, flips-overs, beamers, schrijfblokken en pennen en ook over de innerlijke mens hebben wij nagedacht. Voor, tijdens en na de vergadering zorgen wij dat u op het gebied van eten en drinken aan niets ontbreekt. Een stevig ontbijt, dito lunch en uitgebreid buffet of barbecue behoren tot de keuzes op onze inspirerende vergaderlocaties.

Wij verzorgen vergaderingen van een dagdeel, tot een hele dag en zelfs meerdaagse met overnachting. Kies een van onze (ont)spannende activiteiten om de meetings af te wisselen met een leuke teambuildingsactiviteit. Uiteraard stellen wij de vergaderarrangementen volledig samen naar uw specifieke wens. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op:

info@hoevevakanties.eu | +31 (0)43 457 1250

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie midden in het Heuvelland dan is D’r Zölder op domein Eyserhof en De Franse Salon op het domein van De Molen van Medael een goede optie. U vergadert hier met panoramisch uitzicht in een authentieke gerestaureerde carré-boerderij. Maak uw meeting of teambuilding compleet met een golfclinic op de 9 holes shortgolfbaan of bezoek Brasserie Eyserhof voor een lunch, diner of afsluitende borrel.

info@hoevevakanties.eu | +31 (0)43 457 1250

Enkele voorbeelden van vergaderarrangementen

Dagarrangement vergaderen vanaf € 59,- p.p.

Van 8.30 uur tot 17.00 uur

– koffie, diverse theesoorten & echte Limburgse vlaai bij aankomst;
– gehele dag koffie, thee, spa rood, spa blauw, jus d’orange en de gehele dag versnapering met vers fruit;
– een verrassend uitgebreide lunch;
–  inclusief flip-over stiften en projectiescherm.*

Dag/avond arrangement vergaderen prijs op aanvraag

in een culinair restaurant, vanaf € 80,- p.p. indien u gebruik maakt van onze overheerlijk streek-buffetten.

Van 8.30 uur tot 21.00 uur

– Koffie, diverse theesoorten & echte Limburgse vlaai bij aankomst;
– gehele dag koffie, thee, spa rood, spa blauw, jus d’orange en de gehele dag versnapering met vers fruit;
– een verrassend uitgebreide lunch;
– diner naar keuze;
–  inclusief flip-over stiften en projectiescherm.*

* De bovenstaande prijzen zijn exclusief vergaderruimte vanaf € 150,– per dag en minimaal 10 personen in de midweek (zonder overnachting).

Vergadering met overnachting prijs op aanvraag

2 pers. in een tweepersoons-slaapkamer,

vanaf € 190,– p.p. 1 pers. in een tweepersoons-slaapkamer.

Van 8.30 uur tot de dag erna 17.00 uur

– koffie, diverse theesoorten & echte Limburgse vlaai bij aankomst;
– gehele dag koffie, thee, spa rood, spa blauw, jus d’orange en de gehele dag versnapering met vers fruit;
– een verrassend uitgebreide lunch;
– diner naar keuze;
– ’s avonds: borrel met bijbehorende garnituur;
– luxe ontbijt;
– een verrassende lunch;
– inclusief flip-over stiften en projectiescherm.

* De bovenstaande prijzen zijn exclusief vergaderruimte vanaf € 150,– per dag en minimaal 10 personen in de midweek en buiten de schoolvakanties.

Voor het aanbod en de inhoud van de verschillende arrangementen kunt u contact opnemen met Roy en Jocelyne Schreurs van Hombourgeois.

info@hoevevakanties.eu | +31 (0)43 457 1250

Vergaderlocaties bij Hoeve Vakanties

U kunt de dag(en) op de prachtige vergaderlocaties van Hoeve Vakanties naar uw eigen wens invullen en bepalen hoe de dag wordt opgebouwd. Wilt u bijvoorbeeld ontbijt en/of lunch? Dat wordt voor u geregeld. Tussendoor een buitenactiviteit ter inspiratie? Dat is mogelijk. Een afsluitende borrel met hapjes uit de streek? Geen probleem!
Naast de prachtige vergaderlocaties kunt u er ook voor kiezen om te overnachten in een vakantiehuis in Limburg. Wij hebben verschillende vakantiehuizen voor verschillende groepen. Zo hebben wij een prachtige vakantiewoning 10 personen, maar ook een vakantiewoning voor 60 personen.

Bent u op zoek naar goedkope vakantiehuizen? Na een drukke en enerverende werkweek is het heerlijk om eens ertussenuit te gaan met het gezin of met vrienden. Ook dan bent u bij van Hoeve vakanties aan het juiste adres.

Combideal: vergaderen en overnachten

Vergaderen op de ene locatie en slapen op de andere? Dat is mogelijk. Onze groepsaccommodaties zijn – afhankelijk van welke woning u kiest – geschikt voor een groep tot 60 man. Zo hebben wij een prachtige vakantiewoning 10 personen maar ook een optie voor een woning voor 60 personen.

Vergaderingen kunnen vermoeiend zijn. Daarom kunt u voor, tussen en na deze praatsessies activiteiten ondernemen die u en uw collega’s weer op scherp zetten. Een golfclinic behoort tot de mogelijkheden, maar ook kunt u kiezen voor een ‘inspiratiewalk’: een wandeltocht door de inspirerende omgeving van kabbelende beekjes en glooiende heuvels.

De domeinen van Hoeve Vakanties behoren tot één van de meest bijzondere vergaderlocaties van Limburg. Allereerst bevindt u zich in een inspirerende omgeving van kabbelende beekjes en glooiende heuvels. De accommodaties zijn voorzien u van alle luxe die u nodig heeft voor een prettig verblijf. Bovendien combineert u werk met welverdiende ontspanning.

Frisse neus
Wat is er lekkerder dan in de pauze van een vergadering even een frisse neus te halen met een wandeling door de prachtige Voerstreek? De landhuizen van Landgoed Hof van Ulvend worden bovendien verwarmd met duurzame energie. Het water van de douches en de radiatoren op de slaapkamers wordt verwarmd door middel van een op houtsnippers gestookte verwarmingsinstallatie. Op deze manier dragen wij graag ons steentje bij aan een beter milieu. En dat maakt Landgoed Hof van Ulvend één van de meest bijzondere vergaderlocaties van ons land.

Nieuwsgierig?
Bent u benieuwd naar deze bijzondere vergaderlocaties? Wilt u meer informatie over onze vergaderopties en de inhoud van onze arrangementen? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Neem contact op of vul een contactformulier in Neem contact op met Hoeve Vakanties

info@hoevevakanties.eu | +31 (0)43 457 1250 | Graag tot ziens bij Hoeve Vakanties!

Bekijk ook:

I

Inspirerende vergaderlocaties met overnachting

Z

Zomervakantie in Limburg