Vergaderen

Wilt u met uw hele kantoor of met zakenrelaties vergaderen in een vergaderruimte op een prachtige locatie. Dan zijn de landhuizen op het Landgoed Hof van Ulvend een uitstekende optie. De woonkamer is perfect voor vergaderingen en cursussen. Veel bedrijven hebben reeds gebruik gemaakt van onze woningen voor bedrijfstrainingen, interne cursussen en teambuilding activiteiten.
Even heerlijk in alle rust op een prachtige vergaderlocatie met elkaar vergaderen. De omgeving is een inspiratie voor de aanwezige en brengt het beste bij iedereen naar boven. Tijdens uw vergadering zal er niets ontbreken, daar zijn zorgen wij persoonlijk voor. Midden in de groene natuur, maar toch voorzien van alle gemakken, zal het voor iedereen een verademing zijn om het verplichte een keer te combineren met het aangename in dit prachtige decor.

Vergaderlocatie in Zuid-Limburg en de Voerstreek

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Laat u dan inspireren door de natuurlijke omgeving van Hombourgeois. Gelegen in Hombourg, aan de bosrand en het kabbelende riviertje de Gulp, verzorgen wij tot in de puntjes uw meeting voor 4 tot circa 50 personen.

Wij voorzien in alle details, of het nu gaat om wifi, flip-over, beamer, schrijfblokken en pennen. Uiteraard vergeten wij de innerlijke mens niet. Van uitgebreid ontbijt, stevige lunch of uitgebreid buffet of bbq. Ook gedurende de meeting is er altijd drank en versnaperingen aanwezig.

Wij verzorgen vergaderingen van een dagdeel, tot een hele dag en zelfs meerdaagse met overnachting. Kies een van onze (ont)spannende activiteiten om de meetings af te wisselen met een leuke teambuildingsactiviteit. Uiteraard stellen wij de vergaderarrangementen volledig samen naar uw specifieke wens. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op:

info@ulvend.eu | +31 (0)43 457 1250

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie midden in het Limburgse Heuvelland dan is D’r Zölder op domein Eyserhof een goede optie. U vergadert hier met panoramisch uitzicht in een authentieke gerestaureerde carré-boerderij. Maak uw meeting of teambuilding compleet met een golfclinic op de 9 holes shortgolfbaan of bezoek Brasserie Eyserhof voor een lunch, diner of afsluitende borrel.

info@ulvend.eu | +31 (0)43 457 1250

Enkele voorbeelden van vergaderarrangementen

Dagarrangement vergaderen vanaf € 59,- p.p.

Van 8.30 uur tot 17.00 uur

– koffie, diverse theesoorten & echte Limburgse vlaai bij aankomst;
– gehele dag koffie, thee, spa rood, spa blauw, jus d’orange en de gehele dag versnapering met vers fruit;
– een verrassend uitgebreide lunch;
–  inclusief flip-over stiften en projectiescherm.*

Dag/avond arrangement vergaderen prijs op aanvraag

in een culinair restaurant, vanaf € 80,- p.p. indien u gebruik maakt van onze overheerlijk streek-buffetten.

Van 8.30 uur tot 21.00 uur

– Koffie, diverse theesoorten & echte Limburgse vlaai bij aankomst;
– gehele dag koffie, thee, spa rood, spa blauw, jus d’orange en de gehele dag versnapering met vers fruit;
– een verrassend uitgebreide lunch;
– diner naar keuze;
–  inclusief flip-over stiften en projectiescherm.*

* De bovenstaande prijzen zijn exclusief vergaderruimte vanaf € 150,– per dag en minimaal 10 personen in de midweek (zonder overnachting).

Vergadering met overnachting prijs op aanvraag

2 pers. in een tweepersoons-slaapkamer,

vanaf € 190,– p.p. 1 pers. in een tweepersoons-slaapkamer.

Van 8.30 uur tot de dag erna 17.00 uur

– koffie, diverse theesoorten & echte Limburgse vlaai bij aankomst;
– gehele dag koffie, thee, spa rood, spa blauw, jus d’orange en de gehele dag versnapering met vers fruit;
– een verrassend uitgebreide lunch;
– diner naar keuze;
– ’s avonds: borrel met bijbehorende garnituur;
– luxe ontbijt;
– een verrassende lunch;
– inclusief flip-over stiften en projectiescherm.

* De bovenstaande prijzen zijn exclusief vergaderruimte vanaf € 150,– per dag en minimaal 10 personen in de midweek en buiten de schoolvakanties.

Voor het aanbod en de inhoud van de verschillende arrangementen kunt u contact opnemen met Roy en Jocelyne Schreurs van Hombourgeois.

info@ulvend.eu | +31 (0)43 457 1250

Vergaderlocaties bij Hoeve Vakanties

U kunt de dag(en) op de prachtige vergaderlocaties van Hoeve Vakanties naar uw eigen wens invullen en bepalen hoe de dag wordt opgebouwd. Wilt u bijvoorbeeld ontbijt en/of lunch? Dat wordt voor u geregeld. Tussendoor een buitenactiviteit ter inspiratie? Dat is mogelijk. Een afsluitende borrel met hapjes uit de streek? Geen probleem!
Naast de prachtige vergaderlocaties kunt u er ook voor kiezen om te overnachten in een vakantiehuis in Limburg. Wij hebben verschillende vakantiehuizen voor verschillende groepen. Zo hebben wij een prachtige vakantiewoning 10 personen, maar ook een vakantiewoning voor 60 personen.

Bijzondere vergaderlocaties

De domeinen van Hoeve Vakanties behoren tot één van de meest bijzondere vergaderlocaties van Limburg. Allereerst bevindt u zich in een inspirerende omgeving van kabbelende beekjes en glooiende heuvels. De accommodaties zijn voorzien u van alle luxe die u nodig heeft voor een prettig verblijf. Bovendien combineert u werk met welverdiende ontspanning.

Frisse neus
Wat is er lekkerder dan in de pauze van een vergadering even een frisse neus te halen met een wandeling door de prachtige Voerstreek? De landhuizen van Landgoed Hof van Ulvend worden bovendien verwarmd met duurzame energie. Het water van de douches en de radiatoren op de slaapkamers wordt verwarmd door middel van een op houtsnippers gestookte verwarmingsinstallatie. Op deze manier dragen wij graag ons steentje bij aan een beter milieu. En dat maakt Landgoed Hof van Ulvend één van de meest bijzondere vergaderlocaties van ons land.

Nieuwsgierig?
Bent u benieuwd naar deze bijzondere vergaderlocaties? Neem dan eens een kijkje verder op deze website. Wij bespreken graag  met u de mogelijkheden. Vul daarvoor ons contactformulier in. Graag tot ziens bij Hoeve Vakanties!

gerenoveerd
2 - 4 v + 2 k personen
3 slaapkamers
2 badkamers
Gerestyled
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
18-22 personen
10 slaapkamers
12 badkamers
Gerestyled
22 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
25 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Gerestyled
26 personen
9 slaapkamers
3 badkamers
26 personen
11 slaapkamers
8 badkamers
gerenoveerd
30 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
Nieuw
30 personen
14 slaapkamers
14 badkamers
gerenoveerd
33 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
36 personen
16 slaapkamers
16 badkamers