Gastronomie

U verblijft op de Ten Hof of op de Molen van Medael en wilt op en top genieten van het vakantiegevoel. Even helemaal niets. Hombourgeois kan uw ontbijt, lunch, middagmaaltijd, buffet of BBQ verzorgen in Hombourg. Indien u verblijft op de Begijnhof of Landgoed Hof van Ulvend staat Hombourgeois ook voor u klaar met diverse culinaire arrangementen die zelf afgehaald kunnen worden in Hombourg. Vraag bij Hombourgeois naar de mogelijkheden.

Roy en Jocelyne Eussen- Schreurs van Hombourgeois zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Hombourgeois is gelegen op het domein van de Molen van Medael in Hombourg, één van de locaties van Hoeve Vakanties. Indien u op tijd uw wensen kenbaar maakt, zullen Roy en Jocelyne u verwennen met allerlei Limburgse heerlijkheden. Neem een kijkje op de site van Hombourgeois voor de uitgebreide mogelijkheden: www.hombourgeois.eu of bel naar 0032 8778 4350. Wilt u liever gastronomie geleverd bij uw vakantieverblijf? Neem dan contact op met de verhuurder.

Verblijft u op domein Eyserhof, reserveer dan uw tafel bij Brasserie Eyserhof en laat u verrassen door de heerlijke Limburgse keuken.

Limburgse vlaai bakken

Op het domein van de Molen van Medael bevindt zich een traditionele bakoven. Hierin worden onder andere vers brood en verse Limburgse vlaaien gebakken. Het is zelfs mogelijk om deel te nemen aan een workshop vlaai bakken. Bekijk daarom eens de mogelijkheden voor een vakantiehuis 10 personen!

Lees meer

Rondleiding stroopstokerij

Hombourgeois maakt ook eigen stroop, een typisch Limburgs streekproduct. Roy Eussen heeft sinds jaar en dag de familietraditie van het stroopstoken voortgezet. Elk najaar is hij dag en nacht in de weer om de vers geoogste appels en peren te verwerken tot stroop. Dit gebeurt op ambachtelijke wijze met een koperen ketel en houten pers. Wilt u meer weten over hoe deze ambachtelijke stroop gemaakt wordt, neem dan eens deel aan een rondleiding in de stroopstokerij.

Lees meer

Bourgondisch arrangement

Heerlijk een dagje weg, helemaal verzorgt en alles tot in de puntjes geregeld. Ontspannen en genieten met vrienden of familie van al het goede dat Limburg te bieden heeft

Inbegrepen bij het Bourgondisch arrangement:

  • workshop vlaai bakken of rondleiding bierbrouwerij
  • rondleiding stroopstokerij
  • Bourgondische middagmaaltijd
  • huifkartocht
  • BBQ- of pizza-avond

Lees meer

 
Naast de gastronomische activiteiten organiseert Hombourgeois ook allerlei sportieve activiteiten voor groepen.