Last minutes

Op een midweek, weekend en week, 10% tot 20% last minute korting op de nog beschikbare verblijven in de maand april t/m augustus en 10% last minute korting op diverse verblijven in de maand november en december 2024.

We hebben nog verschillende mogelijkheden, neem contact met ons op via mail of via telefoon, dan kunnen wij u de mogelijkheden doorgeven.

 

Wees er snel bij en vergelijk onze vakantiewoningen, familie- en groepsverblijven.

Dit zijn de meeste populaire vakantiehuisjes:

Bezoek Zuid-Limburg en de Voerstreek

groepsvakantiehuis zuid-limburgHoud onze website in de gaten. Wij bieden in diverse periodes tegen een scherpe prijs last minute vakantiewoningen aan in de Voerstreek en Zuid-Limburg. Zuid-Limburg en de Voerstreek zijn beiden prachtige natuurgebieden. Dit ervaart u als u gaat wandelen of fietsen. In het heuvelachtige Zuid-Limburg en de Voerstreek kunt u uitstekend genieten van de prachtigste panorama’s. Gun uzelf onderweg een gezellig terrasbezoek in één van die mooie, schilderachtige dorpjes.

Er is een uitstekend fietsroutenetwerk in Zuid-Limburg en van de Voerstreek. Tijdens het fietsen is het puur genieten van het wisselende landschap, de mooie natuur, de gezellige dorpjes en de Bourgondische gastvrijheid. Indien u geen fietser bent maar toch in dit schilderachtig natuurgebied wilt genieten is de elektrische fiets een ideaal, en milieuvriendelijke, alternatief.

Ook wandelend in deze unieke regio waant u zich in een waar paradijs. De combinatie van de rust, het mooie landschap, de panoramische uitzichten en de grote diversiteit aan wandelroutes doen buitenlands aan en maken Zuid-Limburg en de Voerstreek tot een ware belevenis.

Bekijk ook:

U

Unieke vergaderlocatie België

Z

Zomervakantie Zuid Limburg