Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.

Last minutes

Op een midweek, weekend en week, geen last minute korting op de nog beschikbare verblijven.

We hebben nog verschillende mogelijkheden voor 2, 4, 6, 8, 10 en 12 personen, neem contact met ons op via mail of via telefoon, dan kunnen wij u de mogelijkheden doorgeven, dit zijn grotere woningen, waarbij we slaapkamers kunnen afsluiten.

Wanneer u nu een verblijf boekt in één van onze vakantiehuizen in een week, weekend en/of midweek , ontvangt u geen korting op de huurprijs en niet op de overige kosten.

Wees er snel bij en vergelijk onze vakantiewoningen, familie- en groepsverblijven.

Dit zijn de meeste populaire vakantiehuisjes:

gerenoveerd
2 - 4 v + 2 k personen
3 slaapkamers
2 badkamers
Gerestyled
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
18-22 personen
10 slaapkamers
12 badkamers
Nieuw per 1-1-2020
20-30 personen
11 slaapkamers
11 badkamers
Gerestyled
22 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
25 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Gerestyled
26 personen
9 slaapkamers
3 badkamers
26 personen
11 slaapkamers
8 badkamers
gerenoveerd
30 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
Nieuw
30 personen
14 slaapkamers
14 badkamers
gerenoveerd
33 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
36 personen
16 slaapkamers
16 badkamers

Bezoek Zuid-Limburg en de Voerstreek

groepsvakantiehuis zuid-limburgHoud onze website in de gaten. Wij bieden in diverse periodes tegen een scherpe prijs last minute vakantiewoningen aan in de Voerstreek en Zuid-Limburg. Zuid-Limburg en de Voerstreek zijn beiden prachtige natuurgebieden. Dit ervaart u als u gaat wandelen of fietsen. In het heuvelachtige Zuid-Limburg en de Voerstreek kunt u uitstekend genieten van de prachtigste panorama’s. Gun uzelf onderweg een gezellig terrasbezoek in één van die mooie, schilderachtige dorpjes.

Er is een uitstekend fietsroutenetwerk in Zuid-Limburg en van de Voerstreek. Tijdens het fietsen is het puur genieten van het wisselende landschap, de mooie natuur, de gezellige dorpjes en de Bourgondische gastvrijheid. Indien u geen fietser bent maar toch in dit schilderachtig natuurgebied wilt genieten is de elektrische fiets een ideaal, en milieuvriendelijke, alternatief.

Ook wandelend in deze unieke regio waant u zich in een waar paradijs. De combinatie van de rust, het mooie landschap, de panoramische uitzichten en de grote diversiteit aan wandelroutes doen buitenlands aan en maken Zuid-Limburg en de Voerstreek tot een ware belevenis.