Last minutes

Op een midweek, weekend en week, 20% korting op de nog beschikbare verblijven in juni en juli 2019.

Wanneer u nu een verblijf boekt in één van onze vakantiehuizen in een week, weekend en/of midweek van juni en juli 2019, ontvangt u 20% korting op de huurprijs en niet op de overige kosten. Deze actie geldt voor de nog beschikbare vakantiehuizen op alle locaties.

Wees er snel bij en vergelijk onze vakantiewoningen, familie- en groepsverblijven.

Dit zijn de meeste populaire vakantiehuisjes:

gerenoveerd
2 - 4 v + 2 k personen
3 slaapkamers
2 badkamers
Gerestyled
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
18-22 personen
10 slaapkamers
12 badkamers
Gerestyled
22 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
25 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Gerestyled
26 personen
9 slaapkamers
3 badkamers
26 personen
11 slaapkamers
8 badkamers
gerenoveerd
30 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
Nieuw
30 personen
14 slaapkamers
14 badkamers
gerenoveerd
33 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
36 personen
16 slaapkamers
16 badkamers

Bezoek Zuid-Limburg en de Voerstreek

groepsvakantiehuis zuid-limburgHoud onze website in de gaten. Wij bieden in diverse periodes tegen een scherpe prijs last minute vakantiewoningen aan in de Voerstreek en Zuid-Limburg. Zuid-Limburg en de Voerstreek zijn beiden prachtige natuurgebieden. Dit ervaart u als u gaat wandelen of fietsen. In het heuvelachtige Zuid-Limburg en de Voerstreek kunt u uitstekend genieten van de prachtigste panorama’s. Gun uzelf onderweg een gezellig terrasbezoek in één van die mooie, schilderachtige dorpjes.

Er is een uitstekend fietsroutenetwerk in Zuid-Limburg en van de Voerstreek. Tijdens het fietsen is het puur genieten van het wisselende landschap, de mooie natuur, de gezellige dorpjes en de Bourgondische gastvrijheid. Indien u geen fietser bent maar toch in dit schilderachtig natuurgebied wilt genieten is de elektrische fiets een ideaal, en milieuvriendelijke, alternatief.

Ook wandelend in deze unieke regio waant u zich in een waar paradijs. De combinatie van de rust, het mooie landschap, de panoramische uitzichten en de grote diversiteit aan wandelroutes doen buitenlands aan en maken Zuid-Limburg en de Voerstreek tot een ware belevenis.