Brasserie Eyserhof
Gratis parkeren
Jeu de boules baan
Knooppunt wandel- en fietsroutes
Sauna
Speeltoestellen
Speelweide
Tegenover IJssalon en Brasserie 't Bakhuis
Voetbalveld
WiFi
Toon Alles Toon Minder
 

Locatie

Hof van Ulvend is gelegen in Noorbeek in Zuid-Limburg. Dichtbij de Belgische Voerstreek. Zuid-Limburg en de Voerstreek zijn beiden prachtige natuurgebieden. Dit ervaart u als u gaat wandelen of fietsen. In het heuvelachtige Zuid-Limburg en de Voerstreek kunt u uitstekend genieten van de prachtigste panorama’s. Gun uzelf onderweg een gezellig terrasbezoek in één van die mooie, schilderachtige dorpjes.

Hof van Ulvend: contactloos overnachten

Ervaar het authentieke en bourgondische leven in de luxe groepsverblijven in Limburg. U verblijft op het mooiste plekje van Zuid-Limburg, waar u zich waant in Frankrijk. Vakantie vieren op een van de luxe groepsverblijven van Hof van Ulvend is thuiskomen op het Limburgse land. Een stap verwijderd van de Voerstreek, te midden van het fraaie vijf sterren natuurgebied kunt u exclusief en comfortabel op vakantie in een van de drie hoogwaardige groepsverblijven.

De luxe groepsverblijven Limburg onder de naam Landgoed Hof van Ulvend variëren van 10 tot 22 personen en zijn zowel gezamenlijk als apart te huur. Kortom, een toplocatie voor de mooiste wandelingen of fietstochten langs panoramische uitzichten en vergezichten, gelegen net buiten het dorpje Noorbeek, de parel van het heuvelland. Op de luxe groepsverblijven van het Landgoed Hof van Ulvend in Nederland kunt u heerlijk ontspannen met uw familie of vrienden, denk bijvoorbeeld aan een groepsaccommodatie 20 personen. Zoekt u een vakantiehuis voor 11 personen? Ook voor minder dan 12 personen zijn er prachtige vakantiehuisjes. Bekijk eens een vakantiehuis 8 personen of een vakantiehuis 10 personen Zuid Limburg.

De groepsverblijven op het Landgoed Hof van Ulvend hebben allemaal een rustieke ligging en zijn voorzien van alle moderne gemakken. Kom genieten in de luxe vakantiehuizen in het Landgoed Hof van Ulvend!

Wat als mijn vakantie door aangescherpte maatregelen niet door kan gaan?

Bij ons profiteert u nu van de flexibele omboekgarantie. Nieuwe boekingen vanaf 15-12-2020 kunnen verplaatst worden naar een ander moment. U ontvangt dan een voucher, zo blijft de waarde van de boeking intact.

Wat voor activiteiten zijn kun je nu ondernemen?

Check altijd de huidig geldende maatregelen voordat je eropuit gaat. Zo voorkom je onaangename verrassingen. Afhankelijk daarvan kun je heerlijk wandelen in natuurgebieden, fietsen en misschien zelfs andere activiteiten ondernemen. Houd je wel altijd aan de COVID-19 richtlijnen

Is het nu verplicht om zelf beddengoed en handdoeken mee te nemen?

U kunt ervoor kiezen om zelf uw beddengoed en badhanddoeken mee te nemen. Deze zijn echter ook gewoon te huur. Handdoeken, theedoeken en toiletpapier dient u wel zelf mee te nemen.