Gratis parkeren
Jeu de boules baan
Knooppunt wandel- en fietsroutes
Speeltoestellen
Speelweide
Tegenover IJssalon en Brasserie 't Bakhuis
Voetbalveld
WiFi
Toon Alles Toon Minder
 

Locatie

Hof van Ulvend is gelegen in Noorbeek in Zuid-Limburg. Dichtbij de Belgische Voerstreek. Zuid-Limburg en de Voerstreek zijn beiden prachtige natuurgebieden. Dit ervaart u als u gaat wandelen of fietsen. In het heuvelachtige Zuid-Limburg en de Voerstreek kunt u uitstekend genieten van de prachtigste panorama’s. Gun uzelf onderweg een gezellig terrasbezoek in één van die mooie, schilderachtige dorpjes.

Hof van Ulvend: Authentiek overnachten

Ervaar het authentieke en bourgondische leven in de luxe groepsverblijven in Limburg. U verblijft op het mooiste plekje van Zuid-Limburg, waar u zich waant in Frankrijk. Vakantie vieren op een van de luxe groepsverblijven van Hof van Ulvend is thuiskomen op het Limburgse land. Een stap verwijderd van de Voerstreek, te midden van het fraaie vijf sterren natuurgebied kunt u exclusief en comfortabel op vakantie in een van de drie hoogwaardige groepsverblijven.

De luxe groepsverblijven Limburg onder de naam Landgoed Hof van Ulvend variëren van 10 tot 22 personen en zijn zowel gezamenlijk als apart te huur. Kortom, een toplocatie voor de mooiste wandelingen of fietstochten langs panoramische uitzichten en vergezichten, gelegen net buiten het dorpje Noorbeek, de parel van het heuvelland. Op de luxe groepsverblijven van het Landgoed Hof van Ulvend in Nederland kunt u heerlijk ontspannen met uw familie of vrienden, denk bijvoorbeeld aan een groepsaccommodatie 20 personen. Zoekt u een vakantiehuis voor 11 personen? Ook voor minder dan 12 personen zijn er prachtige vakantiehuisjes. Bekijk eens een vakantiehuis 8 personen of een vakantiehuis 10 personen Zuid Limburg.

De groepsverblijven op het Landgoed Hof van Ulvend hebben allemaal een rustieke ligging en zijn voorzien van alle moderne gemakken. Kom genieten in de luxe vakantiehuizen in het Landgoed Hof van Ulvend!

Bekijk ook:

G

Goedkoop huisje huren in Limburg

Groepsaccommodatie Limburg 15 personen

 

 

 

 

 

 

 

 

L

Luxe groepsaccommodatie Zuid-Limburg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V

Vakantiehuis Limburg 23 personen

Vakantiehuis Limburg 25 personen

Vakantiehuis Zuid-Limburg

Vakantiehuis 11 personen Limburg

Vakantiehuis 13 personen Limburg

Vakantiehuis 24 personen Limburg