Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.

Vakantiehuis 12 personen in Zuid-Limburg

Bent u op zoek naar een gezellige groepsaccommodatie 12 personen dan heeft Hoeve Vakanties geschikte en betaalbare vakantiewoningen voor u. Rustig gelegen midden in een prachtig landschap kunt u heerlijk genieten van comfort, luxe en de Limburgse gastvrijheid in uw vakantiehuis 12 personen.

gerenoveerd
2 - 4 v + 2 k personen
3 slaapkamers
2 badkamers
10-14 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
gerenoveerd
12 personen
6 slaapkamers
4 badkamers
Gerenoveerd
12-16 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
16 personen
8 slaapkamers
8 badkamers
18-22 personen
10 slaapkamers
12 badkamers
19 personen
8 slaapkamers
3 badkamers
Nieuw per 1-1-2020
20-30 personen
11 slaapkamers
11 badkamers
Gerestyled
22 personen
8 slaapkamers
6 badkamers

Vakantiehuis 12 personen: Genieten van de Limburgse gastvrijheid

Rond de gerestaureerde boerderijen van Hoeve Vakanties liggen meerdere charmante vakantiehuizen. Het Melkhuisje is bijvoorbeeld een groepsaccommodatie 12 personen en is voorzien van alle denkbare luxe. Verblijven in het Melkhuisje betekent genieten van de rust, een prachtige omgeving en het bijbehorende wellness centre. Of u nu komt om te vergaderen of een plekje zoekt waar u een paar dagen ontspannen kunt genieten met vrienden of familie, de vakantiehuizen 12 personen van Hoeve Vakanties zijn de geschikte locaties voor u. Ook wanneer u op zoek bent naar een groepsaccommodatie voor meer of minder dan 12 personen.

Groepsaccommodatie 12 personen

Vakantiehuizen 12 personen in omgeving Zuid-Limburg, de Voerstreek en Belgische Ardennen

In alle rust genieten van het prachtige landschap de Nederlands en Belgisch Limburg te heeft. Of juist lekker actief wandelen of fietsen door de prachtige natuur. Het kan hier allemaal. Een vakantieplek die voor ieder wat wils te bieden heeft. Met een 12 persoons huisje van Hoeve Vakanties kan het. Zo werken wij ook samen met Hombourgeois.

Hombourgeois organiseert onder andere huikartochten door de prachtige omgeving. Laat je meenemen langs kerken en kastelen, door bossen en langs idyllische riviertjes. Onderweg kan er gestopt worden op een plek met panoramisch uitzicht voor een heerlijke lunch of picknick met Limburgse streekproducten. Mocht u geen zin hebben om tijdens de vakantie in uw vakantiehuisje 12 personen te koken dan kan Hombourgeois tevens uw ontbijt, lunch en diner serveren. Informeer naar de mogelijkheden!

Bent u in een kleiner of groter gezelschap dan 12 personen? Bekijk dat vakantiewoningen voor 10 personen of vakantiewoningen voor 16 personen.

Vrijblijvend meer informatie over vakantiehuizen limburg 12 personen?

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie 12 personen, volledig ingericht voor een comfortabel meerdaags verblijf. De prijzen voor een verblijf van een week, midweek of weekend vindt u op onze website. Spreekt ons aanbod u aan dan kunt u voor meer informatie over een 12 persoons vakantiehuis mailen naar info@hoevevakanties.eu.

Vakantiehuisje 12 personen

Een 12 persoons huisje, geschikt voor kleinere groepen. Zo is bijvoorbeeld het vakantiehuisje 12 personen ‘De Graanschuur’ voorzien van alle moderne gemakken en comfort. Zo is er een luxe ingerichte keuken en heeft u gratis beschikking over internet. Bovendien is een vakantiehuis 12 personen Limburg geschikt voor families met kinderen:

 • Wandel- en fietstochten door de prachtige natuur
 • Rustig bijkomen op uw eigen terras
 • In nabijgelegen dorpjes de authenticiteit van Limburg beleven
 • Geniet van de heerlijke streekgerechten in nabijgelegen restaurantjes
 • Voor de kinderen is een uitgestrekte speelweide met o.a.:
  •  Schommels
  • Klimtoestellen
  • Glijbaan
  • Tennisbaan
  • Volleybalveld

Geniet van de omgeving in een prachtige vakantiehuizen limburg 12 personen!

12 persoons vakantiehuis in het prachtige Zuid-Limburg

Even heerlijk ontspannen in een prachtig vakantiehuis in Zuid-Limburg en ontsnappen van de dagelijkse stress. Een 12 persoons vakantiehuis is ideaal voor grote groepen die komen voor verschillende doeleinden. Dit kan bijvoorbeeld met de gehele familie, maar ook met een grote vriendengroep of met het gehele kantoor. U vindt hier het overzicht van de vakantiehuizen voor 12 personen. Als u verder gaat naar een vakantiehuis voor 12 personen vindt u aanvullende informatie over:

 • De faciliteiten van een huisje 12 personen
 • De regio en alle mogelijkheden
 • Welke activiteiten u kunt ondernemen

Vele mogelijkheden met de vakantiewoning 12 personen

U kunt de vakantiewoningen voor 12 personen voor verschillende doeleinden huren. Denk hierbij aan:

 • Een overnachting voor bij een bruiloft
 • Een familiefeest
 • Bedrijfsuitje voor kleine kantoren

De prachtige locaties midden in Zuid-Limburg zijn een populaire keuze om bruiloft te houden. De omgeving is een romantische locatie waar u uw familie en vrienden kunt ontvangen. Ook als u een familie of vriendenweekend wilt organiseren kunt u een vakantiewoning bij ons huren.

Daarnaast is het ook een mogelijk om met het kantoor een overnachting te boeken bij een huis 12 personen. Heerlijk overnachten en gebruik maken van onze unieke vergaderlocaties. Onze vergaderlocaties zijn zeer populair voor brainstormsessies. De omgeving van een vakantiewoning België in de Voerstreek geeft bijvoorbeeld een inspiratievol decor voor alle aanwezigen. Bekijk ook eens een vakantiewoning 15 personen als u denkt dat een 12 persoons vakantiehuis te krap is voor uw groep.

Overnachten in een historische omgeving

Als u een groepsaccommodatie voor 12 personen huurt bij Hoeve Vakanties, dan is de kans groot dat u verblijft op historische grond. Wist u al het volgende over uw vakantiewoning Zuid-Limubrg:

 • Het hof van Ulvend vroeger een monumentale status had en bestond uit een boerderij en een woonhuis…
 • De Molen van Medael vroeger bestond uit een grote boerderij met een grote watermolen…
 • Het ombouwen van de boerderijen tot vakantiehuizen een lang en intensief proces is geweest, maar de Limburgse authenticiteit wel intact is gebleven…
 • De romeinen de grond in de tweede eeuw bezette, de invloeden hiervan zijn duidelijk zichtbaar zijn in de omgeving…

Waar liggen jullie vakantiehuizen?

Wij hebben vakantiehuizen in Zuid-Limburg (NL) & de Voerstreek (BE). In de dorpjes Noorbeek (NL), Eys (NL), Teuven (BE) en Hombourg (BE) vind je onze vakantiehuizen.

Hebben jullie WiFi?

Ja, wij hebben gratis WiFi in alle verblijven beschikbaar voor onze gasten.

Wat zijn de adresgegevens van de verschillende locaties?

Onze Adresgegevens zijn:

 • Adres Hof van Ulvend: Ulvend 1, 6255 NA Noorbeek, Nederland
 • Adres Eyserhof: Wittemerweg 7a, 6287 AA Eys, Nederland
 • Adres Begijnhof: Sinnich 8, 3793 Voeren, België
 • Adres Molen van Medael: Rue de Rémersdael 88, 4852 Plombières, België
 • Adres Ten Hof: Rue de Rémersdael 118, 4852 Plombières, België
 • Telefoon Nederland: +31 (0)43-45 71 250
 • Telefoon België: +32 (0)4-38 12 189
 • E-mailadres: info@hoevevakanties.eu