Vakantiehuis 12 personen in Zuid-Limburg

Bent u op zoek naar een gezellige groepsaccommodatie 12 personen dan heeft Hoeve Vakanties geschikte en betaalbare vakantiewoningen voor u. Rustig gelegen midden in een prachtig landschap kunt u heerlijk genieten van comfort, luxe en de Limburgse gastvrijheid in uw vakantiehuis 12 personen.

 
 

Vakantiehuis 12 personen: Genieten van de Limburgse gastvrijheid

Rond de gerestaureerde boerderijen van Hoeve Vakanties liggen meerdere charmante vakantiehuizen. Het Melkhuisje is bijvoorbeeld een groepsaccommodatie 12 personen en is voorzien van alle denkbare luxe. Verblijven in het Melkhuisje betekent genieten van de rust, een prachtige omgeving en het bijbehorende wellness centre. Of u nu komt om te vergaderen of een plekje zoekt waar u een paar dagen ontspannen kunt genieten met vrienden of familie, de vakantiehuizen 12 personen van Hoeve Vakanties zijn de geschikte locaties voor u. Ook wanneer u op zoek bent naar een groepsaccommodatie voor meer of minder dan 12 personen.

Groepsaccommodatie 12 personen

Vakantiehuizen 12 personen in omgeving Zuid-Limburg

In alle rust genieten van het prachtige landschap de Nederlands en Belgisch Limburg te heeft. Of juist lekker actief wandelen of fietsen door de prachtige natuur. Het kan hier allemaal. Een vakantieplek die voor ieder wat wils te bieden heeft. Met een 12 persoons huisje van Hoeve Vakanties kan het. Zo werken wij ook samen met Hombourgeois.

Hombourgeois organiseert onder andere huikartochten door de prachtige omgeving. Laat je meenemen langs kerken en kastelen, door bossen en langs idyllische riviertjes. Onderweg kan er gestopt worden op een plek met panoramisch uitzicht voor een heerlijke lunch of picknick met Limburgse streekproducten. Mocht u geen zin hebben om tijdens de vakantie in uw vakantiehuisje 12 personen te koken dan kan Hombourgeois tevens uw ontbijt, lunch en diner serveren. Informeer naar de mogelijkheden!

Bent u in een kleiner of groter gezelschap dan 12 personen? Bekijk dat vakantiewoningen voor 10 personen of vakantiewoningen voor 16 personen.

Bereikbaarheid Limburg

Op reis gaan naar het vakantiehuis Zuid-Limburg 12 personen, dat kan soms best een uitdaging zijn. Zijn er genoeg auto’s en reizen we samen of ieder voor zich? Om de last wat te verminderen, hebben wij de reistijd alvast uitgezocht.
Hoelang is het reizen naar Zuid-Limburg? Voor deze vraag nemen we Utrecht als vertrekpunt:

 • Van Utrecht naar Maastricht met de auto: 2 uur en 5 minuten
 • Van Utrecht Centraal naar Maastricht met OV: ca. 2 uur

Het voordeel van een vakantiehuis Limburg 12 personen boeken, is dat u even heerlijk eruit bent. Limburg zorgt voor een ultiem vakantiegevoel, en dat terwijl we gewoon binnen de Nederlandse grenzen blijven.

Het weer in Zuid-Limburg

Het spannendste onderdeel van op vakantie gaan, is toch wel het weer. Iedereen hoopt op lekker weer zonder regen, maar dit hebben we niet in de hand. Gelukkig zijn er in Limburg genoeg activiteiten voor binnen en buiten. En daarnaast nog meer goed nieuws: in Limburg zit je gemiddeld genomen beter dan in welke provincie dan ook. Limburg is namelijk de warmste provincie van Nederland. Met ruim 5 graden Celsius.
Vanaf het vakantiehuis Zuid-Limburg 12 personen kunt u makkelijk Maastricht of Valkenburg bereiken. Bezoek eens de Mergelgrotten of het Limburg museum. Musea, kerken en kastelen zijn in veelvoud te vinden.
Op zoek naar buitenactiviteiten die snel te bereiken zijn vanaf het vakantiehuis Nederlands Limburg 12 personen? Wandel en fiets eens langs de meest prachtige en idyllische punten:

 • Wandeling tussen de wijngaarden door
 • Volg de prachtige routes om en nabij Noorbeek
 • Fiets eens langs kasteel Vaalsbroek

Vrijblijvend meer informatie over vakantiehuizen Limburg 12 personen?

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie 12 personen, volledig ingericht voor een comfortabel meerdaags verblijf. De prijzen voor een verblijf van een week, midweek of weekend vindt u op onze website. Spreekt ons aanbod u aan dan kunt u voor meer informatie over een 12 persoons vakantiehuis mailen naar info@hoevevakanties.eu.

Vakantiehuisje 12 personen

Een 12 persoons huisje, geschikt voor kleinere groepen. Zo is bijvoorbeeld het vakantiehuisje 12 personen ‘De Graanschuur’ voorzien van alle moderne gemakken en comfort. Zo is er een luxe ingerichte keuken en heeft u gratis beschikking over internet. Bovendien is een vakantiehuis 12 personen Limburg geschikt voor families met kinderen:

 • Wandel- en fietstochten door de prachtige natuur
 • Rustig bijkomen op uw eigen terras
 • In nabijgelegen dorpjes de authenticiteit van Limburg beleven
 • Geniet van de heerlijke streekgerechten in nabijgelegen restaurantjes
 • Voor de kinderen is een uitgestrekte speelweide met o.a.:
  •  Schommels
  • Klimtoestellen
  • Glijbaan
  • Tennisbaan
  • Volleybalveld

Geniet van de omgeving in een prachtige vakantiehuizen limburg 12 personen!

12 persoons vakantiehuis in het prachtige Zuid-Limburg

Even heerlijk ontspannen in een prachtig vakantiehuis in Zuid-Limburg en ontsnappen van de dagelijkse stress. Een 12 persoons vakantiehuis is ideaal voor grote groepen die komen voor verschillende doeleinden. Dit kan bijvoorbeeld met de gehele familie, maar ook met een grote vriendengroep of met het gehele kantoor. U vindt hier het overzicht van de vakantiehuizen voor 12 personen. Als u verder gaat naar een vakantiehuis voor 12 personen vindt u aanvullende informatie over:

 • De faciliteiten van een huisje 12 personen
 • De regio en alle mogelijkheden
 • Welke activiteiten u kunt ondernemen

Vele mogelijkheden met de vakantiewoning 12 personen

U kunt de vakantiewoningen voor 12 personen voor verschillende doeleinden huren. Denk hierbij aan:

 • Een overnachting voor bij een bruiloft
 • Een familiefeest
 • Bedrijfsuitje voor kleine kantoren

De prachtige locaties midden in Zuid-Limburg zijn een populaire keuze om bruiloft te houden. De omgeving is een romantische locatie waar u uw familie en vrienden kunt ontvangen. Ook als u een familie of vriendenweekend wilt organiseren kunt u een vakantiewoning bij ons huren.

Daarnaast is het ook een mogelijk om met het kantoor een overnachting te boeken bij een huis 12 personen. Heerlijk overnachten en gebruik maken van onze unieke vergaderlocaties. Onze vergaderlocaties zijn zeer populair voor brainstormsessies. De omgeving van een vakantiewoning België in de Voerstreek geeft bijvoorbeeld een inspiratievol decor voor alle aanwezigen. Bekijk ook eens een vakantiewoning 15 personen als u denkt dat een 12 persoons vakantiehuis te krap is voor uw groep.

Overnachten in een historische omgeving

Als u een groepsaccommodatie voor 12 personen huurt bij Hoeve Vakanties, dan is de kans groot dat u verblijft op historische grond. Wist u al het volgende over uw vakantiewoning Zuid-Limubrg:

 • Het hof van Ulvend vroeger een monumentale status had en bestond uit een boerderij en een woonhuis…
 • De Molen van Medael vroeger bestond uit een grote boerderij met een grote watermolen…
 • Het ombouwen van de boerderijen tot vakantiehuizen een lang en intensief proces is geweest, maar de Limburgse authenticiteit wel intact is gebleven…
 • De romeinen de grond in de tweede eeuw bezette, de invloeden hiervan zijn duidelijk zichtbaar zijn in de omgeving…

Bekijk ook:

G

Goedkoop huisje huren Zuid-Limburg

Groepshuis Zuid-Limburg

 

 

 

 

 

 

 

L

Luxe vakantiewoning Zuid-Limburg

 

 

 

 

 

 

 

 

V

Vakantiewoning Zuid-Limburg

Vakantiehuis voor 24 personen in Limburg

Vakantiehuis Zuid-Limburg 25 personen

#

11 personen vakantiehuis Limburg

15 personen groepsaccommodatie Limburg

23 personen vakantiewoning Limburg