Fietsenstalling met elektrische oplaadpunt
Jeu de boules baan
Speeltoestellen
Tafeltennis
Voetbalveld
WiFi
Toon Alles Toon Minder
 

Locatie

Het grensdorpje Teuven, waar de groepshuizen zijn gelegen, is een van de zes dorpjes van de Voerstreek. Teuven bereikt u via kronkelende weggetjes tussen de bosrijke heuvels gelegen in een heerlijk rustieke omgeving. Met de groepshuizen van Begijnhof heeft u een perfecte uitvalsbasis tijdens het wandelen en fietsen in de omgeving van Teuven. De rustige natuurrijke routes laten u optimaal genieten van het bourgondische Limburg.

Begijnhof: beleef authentiek Limburg

Wie romantisch met z’n tweeën of met het hele gezin op vakantie wil gaan voor de rust en ontspanning, heeft bij ons zijn bestemming gevonden. Een huis huren voor een groep in de Limburgse Voerstreek is een uitstekende keuze. De huizen zijn gelegen in Teuven, in de Voerstreek in België. De Voerstreek is een prachtig natuurgebied en uitermate geschikt voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten. De huizen kunt u huren voor 2 tot 10 personen. Kom heerlijk tot rust en geniet van het Bourgondische leven. Boek een verblijf bij Begijnhof!

Activiteiten in de omgeving

Tijdens uw verblijf in uw prachtige groepshuis kunt u op verschillende manieren genieten van de authentieke Limburgse omgeving. Dit zijn de meest populaire activiteiten:

  • Een wandeltocht door de prachtige omgeving
  • Een fietstocht door het heuvelachtige landschap
  • Genieten van de bourgondische restaurants en cafés in de Voerstreek
  • Dorpen in de buurt bezoeken, zoals: Voeren, Slenaken, Noorbeek, Epen, Mechelen, Sippenaeken, Gemmenich, Aubel, Val Dieu en Hombourg

Het is ook mogelijk om een grote stad te bezoek zoals Maastricht, Aken of Luik. Parkstad Limburg biedt ook allerlei interessante uitstapjes en activiteiten.

Bekijk de beschikbaarheid & boek

Een huisje gevonden naar wens? Bekijk onze beschikbaarheid en boek direct via onze website of neem contact met ons op om uw boeking te bespreken. We hebben regelmatig leuke kortingen, zoals een last minute Limburg. Bekijk ons aanbod voor verschillende vakanties:

Bekijk ook eens onze populaire vakantiehuisjes: