Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.

Begijnhof

Landelijke seriniteit

Fietsenstalling met elektrische oplaadpunt
Jeu de boules baan
Speeltoestellen
Tafeltennis
Voetbalveld
WiFi
Toon Alles Toon Minder
Gerenoveerd
2 personen
1 slaapkamer
1 badkamer
Gerenoveerd
4 personen
2 slaapkamers
1 badkamer
Gerenoveerd
12-16 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
26 personen
11 slaapkamers
8 badkamers

Beschikbaarheid

Locatie

Het grensdorpje Teuven, waar de groepshuizen zijn gelegen, is een van de zes dorpjes van de Voerstreek. Teuven bereikt u via kronkelende weggetjes tussen de bosrijke heuvels gelegen in een heerlijk rustieke omgeving. Met de groepshuizen van Begijnhof heeft u een perfecte uitvalsbasis tijdens het wandelen en fietsen in de omgeving van Teuven. De rustige natuurrijke routes laten u optimaal genieten van het bourgondische Limburg.

Begijnhof

Wie romantisch met z’n tweeën of met het hele gezin op vakantie wil gaan voor de rust en ontspanning, heeft bij ons zijn bestemming gevonden. Een huis huren voor een groep in de Limburgse Voerstreek is een uitstekende keuze. De huizen zijn gelegen in Teuven, in de Voerstreek in België. De Voerstreek is een prachtig natuurgebied en uitermate geschikt voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten. De huizen kunt u huren voor 2 tot 10 personen. Kom heerlijk tot rust en geniet van het Bourgondische leven. Boek een verblijf bij Begijnhof!

Tijdens uw verblijf in uw prachtige groepshuis kunt u op verschillende manieren genieten van de authentieke Limburgse omgeving. Dit zijn de meest populaire activiteiten:

  • Een wandeltocht door de prachtige omgeving
  • Een fietstocht door het heuvelachtige landschap
  • Genieten van de bourgondische restaurants en cafés in de Voerstreek
  • Dorpen in de buurt bezoeken, zoals: Voeren, Slenaken, Noorbeek, Epen, Mechelen, Sippenaeken, Gemmenich, Aubel, Val Dieu en Hombourg

Het is ook mogelijk om een grote stad te bezoek zoals Maastricht, Aken of Luik. Parkstad Limburg biedt ook allerlei interessante uitstapjes en activiteiten.

Bekijk ook eens onze populaire vakantiehuisjes: