Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.

Vakantie in de Voerstreek: unieke omgeving!

Landgoed van Hoeve Vakanties nodigt u uit voor een verrassende vakantie Voerstreek. Vanuit de verschillende unieke vakantiewoningen in de Voerstreek van Landgoed van Hoeve Vakanties bent u in de gelegenheid om de prachtige omgeving te ontdekken. Tevens kunt u genieten van het unieke karakter van onze vakantiehuizen tijdens uw vakantie in de Voerstreek. Onze locaties zijn allemaal bijzonder zoals een boerderijhoeve en een molen.

Landgoed van Hoeve Vakanties heeft vier locaties met vakantiewoningen. In Teuven, in de Voerstreek ligt de Begijnhof, nabij de Voerstreek in Hombourg vindt u Ten Hof en de Molen van Medael en een andere locatie is gelegen in Noorbeek, Zuid-Limburg.

gerenoveerd
2 - 4 v + 2 k personen
3 slaapkamers
2 badkamers
Gerestyled
10 personen
4 slaapkamers
3 badkamers
10-14 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
11 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
11 personen
4 slaapkamers
1 badkamer
Gerestyled
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
gerenoveerd
12 personen
6 slaapkamers
4 badkamers
Gerenoveerd
12-16 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
16 personen
8 slaapkamers
8 badkamers
18-22 personen
10 slaapkamers
12 badkamers
19 personen
8 slaapkamers
3 badkamers
Nieuw per 1-1-2020
20-30 personen
11 slaapkamers
11 badkamers

Teuven, vakantie Voerstreek

Teuven is een prachtig dorpje gelegen in de Voerstreek. Teuven ligt midden in de natuur. U bereikt het dorp via kronkelweggetjes die u leiden door het heuvellandschap en de bossen. Teuven is bekend om zijn de twee statige kastelen Deze zijn gelegen aan de rand van dit sfeervolle dorp. Hier kun je heerlijk genieten van alle rust en even helemaal tot u zelf komen. In het dorp ligt herberg Moeder de Gans, hier kunt u genieten van het Bourgondische Belgische leven. Op het terras komt u tot rust na een wandeling of fietstocht door de natuur.

Vakantie Voerstreek: Moderne gemakken

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie België? De accommodaties van Landgoed van Hoeve Vakanties zijn bij uitstek geschikt als u met een grote groep op vakantie gaat naar de Voerstreek. De verschillende vakantiehuizen variëren in capaciteit van 2 tot 60 personen. Alle huizen zijn voorzien van de modernste gemakken terwijl u verblijft in een karakteristieke omgeving. Landgoed van Hoeve Vakanties staat garant voor ultiem genieten, of dat nu met een grote groep vrienden is, of met uw hele familie.

Qua aantal personen zijn dit de meest populaire vakantiehuisjes:

Meer vakantiewoningen Voerstreek

Neem eens een kijkje bij onze vakantiewoningen voor een vakantie in de Voerstreek of Zuid-Limburg. Op deze website kunt u eenvoudig de beschikbaarheid controleren en meteen reserveren. Voor vragen mag altijd contact met ons opnemen via mail info@hoevevakanties.eu of via telefoon 043-4571250.

Een vakantie in de Voerstreek?

Bent u toe aan een ontspannen vakantie, maar wilt u niet te ver reizen om even helemaal tot rust te komen? Zoek dan een mooi gebied in buurland België op, zoals de prachtige Voerstreek in de provincie Limburg. Het landgoed van Hoeve Vakanties verhuurt hier prachtige vakantiehuisjes. En huurt u deze maand een vakantiehuis in de Voerstreek bij Hoeve Vakanties, dan krijgt u 20 procent korting op de totale prijs.

Voordelen van Hoeve Vakanties:

  • Wij bieden 26 verschillende vakantiehuisjes aan.
  • Onze accommodatie bieden veel ruimte, tot maar liefst 66 personen.
  • onze vakantiehuizen liggen altijd in een bijzondere omgeving.
  • U huurt uw vakantiehuis Voerstreek altijd voor een aantrekkelijke prijs.

De Voerstreek: een prachtig gebied met heuvelachtig landschap

De Voerstreek is een streek in de Belgische provincie Limburg. Het gebied is iets meer dan 5000 hectare groot en wordt aan drie zijden omgeven door de provincie Luik. In het noorden grenst de streek aan de Nederlandse provincie Limburg.

De Voerstreek heeft een heuvelachtig landschap. Het gebied bestaat uit heuvelland en bijbehorende dalen, waar twee zijrivieren van de Maas doorheen stromen. Het gaat om de rivier de Voer en de Gulp. Door het heuvelachtige landschap van de Voerstreek kunt u heerlijk fietsen, maar ook geweldig wandelen. Omdat het zo rustig is in de streek, komt u hierbij echt tot rust.

Een vakantiehuis voor het gezin

In de Voerstreek liggen diverse dorpen en gehuchten. In meerdere van deze dorpen en gehuchten vindt u prachtige vakantiehuizen van Hoeve Vakanties. Wilt u er even tussenuit met uw gezin? Neem dan een kijkje op onze website en zoek een geschikt vakantiehuis voor uzelf, uw partner en uw kinderen in de prachtige Voerstreek. Door ons grote aanbod vakantiewoningen kunnen wij u garanderen dat u een geschikte vakantiewoning kunt vinden.

U bepaalt zelf de ligging van uw vakantiehuis. U kunt centraal gaan zitten bij een dorp of gehucht in de buurt, maar u kunt ook middenin de natuur overnachten. Wilt u even helemaal tot rust komen? Dan is deze laatste optie zeker een aanrader.

Een vakantiehuis voor een groot gezelschap

Wilt u een ontspannen vakantie organiseren met een groter gezelschap? Dan bent u bij Hoeve Vakanties ook zeker aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk ook grotere vakantiewoningen in de Voerstreek. U kunt bij ons een vakantiehuis voor 8 personen huren, maar ook voor 10 personen, voor 12 personen of voor 16 personen. Zelfs als u met 20, 30 of meer personen op reis gaat, kunt u bij ons terecht.

Tips: