Vakantiehuis in de Voerstreek: unieke omgeving!

Landgoed van Ulvend nodigt u uit voor een verrassende vakantie Voerstreek. Vanuit de verschillende unieke vakantiewoningen in de Voerstreek van Landgoed van Ulvend bent u in de gelegenheid om de prachtige omgeving te ontdekken. Tevens kunt u genieten van het unieke karakter van onze vakantiehuizen in de Voerstreek. Onze locaties zijn allemaal bijzonder zoals een boerderijhoeve en een molen.

Landgoed van Ulvend heeft vier locaties met vakantiewoningen. In Teuven, in de Voerstreek ligt de Begijnhof, nabij de Voerstreek in Hombourg vindt u Ten Hof en de Molen van Medael en een andere locatie is gelegen in Noorbeek, Zuid-Limburg.

Gerestyled
10 personen
4 slaapkamers
3 badkamers
10-14 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
11 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
11 personen
4 slaapkamers
1 badkamer
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
gerenoveerd
12 personen
6 slaapkamers
4 badkamers
Gerenoveerd
12-16 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
16 personen
8 slaapkamers
8 badkamers
18-22 personen
10 slaapkamers
12 badkamers
19 personen
8 slaapkamers
3 badkamers

Teuven, vakantie Voerstreek

Teuven is een prachtig dorpje gelegen in de Voerstreek. Teuven ligt midden in de natuur. U bereikt het dorp via kronkelweggetjes die u leiden door het heuvellandschap en de bossen. Teuven is bekend om zijn de twee statige kastelen Deze zijn gelegen aan de rand van dit sfeervolle dorp. Hier kun je heerlijk genieten van alle rust en even helemaal tot u zelf komen. In het dorp ligt herberg Moeder de Gans, hier kunt u genieten van het Bourgondische Belgische leven. Op het terras komt u tot rust na een wandeling of fietstocht door de natuur.

Moderne gemakken, vakantiewoning Voerstreek

De accommodaties van Landgoed van Ulvend zijn bij uitstek geschikt als u met een grote groep op vakantie gaat naar de Voerstreek. De verschillende vakantiehuizen variëren in capaciteit van 2 tot 60 personen. Alle huizen zijn voorzien van de modernste gemakken terwijl u verblijft in een karakteristieke omgeving. Landgoed van Ulvend staat garant voor ultiem genieten, of dat nu met een grote groep vrienden is, of met uw hele familie.

Qua aantal personen zijn dit de meest populaire vakantiehuisjes:

Meer vakantiewoningen Voerstreek

Neem eens een kijkje bij onze vakantiewoningen voor een vakantie in de Voerstreek of Zuid-Limburg. Op deze website kunt u eenvoudig de beschikbaarheid controleren en meteen reserveren. Voor vragen mag altijd contact met ons opnemen via mail info@ulvend.eu of via telefoon 043-4571250.