Voerendaal

Een vakantie in Voerendaal Limburg beleeft u optimaal wanneer u een huisje vlakbij boekt. Geniet van de ‘groene long’ van parkstad en doorkruis natuurgebieden. Trek er op uit met de fiets vanaf uw Voerendaal Limburg huisje en bekijk de groenste vergezichten vanaf het plateau. Of bezoek een kasteel. Er is genoeg te doen in de tijdens u vakantie in Voerendaal. Maak een reservering en boek vandaag nog een Voerendaal Limburg vakantie.

Voerendaal Limburg huisje huren

Welkom bij Hoeve Vakanties; een Limburgs familiebedrijf waarin warmte en gastvrijheid een vanzelfsprekendheid is. Dat is te merken aan onze huisjes in dorpen als:

  • Eys (afstand 11 minuten tot Limburg Voerendaal)
  • Noorbeek (afstand 26 minuten tot Limburg Voerendaal)

Deze dorpen bevinden zich op steenworp afstand van Voerendaal Limburg. Ideaal wanneer u vanuit uw Voerendaal Limburg huisje de omgeving wilt verkennen. Maar ook de landgoederen zelf zijn de moeite waard voor een dag op eigen vakantieterrein. De luxe huisjes zijn namelijk van alle gemakken voorzien. Dit geldt zowel voor de 2-persoons verblijven als de groepsaccommodaties voor 60+ personen. Groepshuizen op landgoederen in Eys en Noorbeek beschikken over meerdere luxe ingerichte badkamers en een grote leefkeuken voor groepsdiners.

Vermaak op eigen terrein

Ook aan vermaak buiten is gedacht. Etentjes in Limburg Voerendaal zijn mogelijk, maar je kunt streekgerechten ook nuttigen op eigen terras. Of wat dacht u van een luxe BBQ? Vraag naar de mogelijkheden voor de huur hiervan. Uitgegeten? Blijf dan even borrelen, terwijl de kinderen zich tijdens hun Voerendaal Limburg vakantie vermaken op de speelweide. Ook bevinden zich in de buitenlucht:

  • Speeltoestellen
  • Een voetbalveld
  • Jeu de boules baan

Bezoek Highlighst in Voerendaal Limburg

Vlak bij uw huisje bij Voerendaal Limburg liggen grotere steden als Maastricht en het Duitse Aken. Deze steden zijn ideaal voor één of meerdere dagen vermaak. Bezoek de beroemde Dom van aken en bekijk historische gebouwen en musea. Of ga juist naar Maastricht voor een dagje shoppen, bezoek grottenstelsels per voet, per fiets of stap in een treintje voor een comfortabele rondleiding in het ondergrondse.

Steden als Aken en Maastricht zijn absoluut een bezoek waard tijdens een vakantie in Voerendaal Limburg, maar schrijf Voerendaal niet af. Ondanks dat het oppervlakte van dit dorp wat kleiner is, is er genoeg te beleven op uw vakantie Voerendaal. Denk aan:

  • Een bezoek aan Wijngoed Fromberg waar je mag genieten van topwijnen middels een wijnproeverij
  • Een bezoek aan de Kunradersteengroeve waar je erachter komt hoe de typerende harde kalksteen – voor de bouw van boerderijen en huizen – wordt gewonnen en bewerkt
  • Een bezoek aan de kastelen van Voerendaal met audiotour

Vind uw weg in Limburg Voerendaal. Vanuit uw Voerendaal Limburg huisje is dit geen sinecure. Wij hebben namelijk aan alles gedacht zodat u alles uit uw vakantie kan halen. Na binnenkomst ziet u folders en een informatiemap over de omgeving. Hierin staan tips voor activiteiten in de buurt van uw huisje in Voerendaal Limburg. Ook verzamelden we verschillende (knooppunten)routes voor een mooie tocht die je langs de mooiste plekjes van het Limburgse Heuvelland leidt.