Verzekeringen

Reizen en op vakantie gaan doet u voor uw plezier. Daar wilt u van genieten. Toch kan er ook dan wat gebeuren. Diefstal, een ongeluk of ziekte. Het kan ons allemaal overkomen; ook op vakantie.

Mocht er toch iets vervelends gebeuren, dan bent u met Europeesche Verzekeringen uitstekend beschermd tegen de eventuele gevolgen. Met een reisverzekering als er tijdens de vakantie wat gebeurt en een Garantie-Annuleringsverzekering wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren.

Kortlopende – Annuleringsverzekering

Als u een vakantie heeft geboekt, bestaat de kans dat u door een onvoorziene omstandigheid niet op reis kunt gaan. Moet u de reis annuleren, dan brengt Hof van Ulvend u daarvoor kosten in rekening. Deze kunnen oplopen tot 100% van de huursom als de annulering vlak voor de vertrekdatum ligt.

Wordt u tijdens de vakantie een paar dagen in een ziekenhuis opgenomen, of komt u later dan 8 uur aan op uw vakantiebestemming door vertraging als u met vliegtuig, trein of bus reist, dan vergoedt deze verzekering de niet gebruikte vakantiedagen.

Wij bieden u standaard de Kortlopende-Annuleringsverzekering aan, omdat deze verzekering u het volledige huurbedrag terugbetaalt, als u onverwacht eerder naar huis moet terugkeren. Ook als een gedeelte van de vakantie al wél is doorgegaan. Bijvoorbeeld op advies van een arts of wanneer een direct familielid ernstig ziek wordt of overlijdt. Juist bij ‘last-minute’ reizen is het verstandig een Garantie-Annuleringsverzekering af te sluiten; de kosten van annulering zijn dan namelijk het hoogst!

Indien een aantal personen van een groep moet annuleren dan kunnen deze verzekerde(n) dit claimen op de Kortlopende- Annuleringsverzekering.

Wat kost de verzekering?

De premie voor de Kortlopende- Annuleringsverzekering Aflopende 7% van de reissom/huursom. De poliskosten bedragen € 3,50 en over premie en poliskosten wordt assurantiebelasting berekend. Kijk hier voor de voorwaarden van de Kortlopende-Annuleringsverzekering

Verzekering Schade aan Logiesverblijven

Mocht u per ongeluk iets beschadigen in uw vakantieverblijf, dan biedt de dekking Schade logiesverblijven uitkomst. De dekking omvat schade aan het gebouw, de inventaris, en de speeltoestellen die bij de accommodatie hoort. De dekking bedraagt vanaf € 25,00 tot maximaal € 2.500,00 en de premie bedraagt slechts 1,5% van de huursom exclusief assurantiebelasting. Dergelijke schades vallen in de regel niet onder Nederlandse aansprakelijkheidsverzekeringen.

Kortom: met de verzekeringen van de Europeesche staat u er nooit alleen voor. De Europeesche is al jaren dé reisverzekeraar en recreatiespecialist bij uitstek.

 

 

Kijk ook eens hier voor een groepsannuleringsverzekering.

Wijzigingen voorbehouden

Bovengenoemde premies en dekkingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Hof van Ulvend zal alles in het werk stellen eventuele wijzigingen zo snel mogelijk door te voeren op haar site.