achtergrond

Molen van Medael

Luxe Vakantiewoning huren voor groepen Voerstreek en Zuid-Limburg

De luxe vakantiewoningen van de Molen van Medael zijn geschikt voor gezinnen, groepen en gezelschappen nabij de Voerstreek en Zuid Limburg. In het land der drie grenzen zijn er nog van die bijzondere plekjes die zo mooi zijn dat ze nauwelijks opvallen in het overweldigende landschap. De Molen van Medael is er een van, en als je dit pronkstuk gevonden hebt, wil je er niet meer weg.

Je vindt er de zalige rust en een ongerepte natuur, naast het lieflijk riviertje dat zich bruisend een weg baant door bos en dal, ook verantwoordelijk voor de schitterende vallei, die om de haverklap prachtige panorama’s biedt en de verraste toerist op de rem doet trappen.

Langs een ongeplaveide laan opent zich een Bourgondisch tafereel. De luxe vakantiewoning: Molen van Medael, gelegen nabij de Voerstreek en Zuid-Limburg.

Deze typische Ardense watermolenhoeve is in het jaar 1993 gerestaureerd  met veel respect voor de traditie in luxe vakantiewoningen voor familiereünies of met vrienden. De inrichting is met smaak en comfort gebeurd en is de charmante eenvoud zelf.

Op deze site van de Molen van Medael kunt u een vakantiewoning of groepsaccommodatie vinden in het prachtige landschap voor een ontspannende en boeiende vakantie.

Molen van Medael gelegen nabij de Voerstreek

De Voerstreek is gelegen op een steenworp afstand van de Belgische Ardennen en de Hoge Venen. De streek is geschikt om te wandelen en fietsen op de vele wandelpaden en fietspaden. Daguitstapjes kunnen gemaakt worden naar de diverse oude steden in de buurt. Maastricht is een uitstapje waard, net zoals Aken (Aachen), de stad van Karel de Grote. Ook het oude centrum van Luik oftewel Liege is een bezoekje waard.

Vakantiewoning huren: Molen van Medael

Als u een vakantiewoning wilt huren, drukt u bovenaan de pagina op de groene knop met ‘Reserveren’. Vervolgens kunt u de vakantiewoning kiezen die u op het oog heeft. Bedenk van tevoren de datum waarop u de vakantiewoning wilt huren, zodat u de vakantiewoning direct kunt huren. De Molen van Medael is zeker een aanrader!

Luxe huizen Ardennen | Luxe vakantiehuis Limburg | Luxe vakantiehuizen Limburg | Luxe vakantiehuizen | Vakantiehuis huren Limburg