Flexibel omboeken vanaf 15-12-2020: Indien de overnachting(en) geen doorgang kan vinden i.v.m. overheidsmaatregelen ontvangt u een voucher. > contactloze verblijven voor 2/4/6/8 personen (voldoen aan Covid-19 richtlijnen).

Groepsaccommodatie 22 personen: last minute 20% korting!

Bent u op zoek naar een mooie groepsaccommodatie 22 personen in het prachtige Zuid-Limburg? Bij ons kunt u verschillende groepsaccommodaties voor 22 personen boeken. Bij ons vindt u uw ideale vakantiehuis!

Coronaproof
16-26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Coronaproof
16-22 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
Coronaproof
16-22 personen
10 slaapkamers
10 badkamers
Coronaproof
16-25 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
Coronaproof
18-26 personen
9 slaapkamers
3 badkamers
Coronaproof
18-26 personen
11 slaapkamers
8 badkamers
Coronaproof
20-33 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
Coronaproof
20-30 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
Coronaproof
20-30 personen
14 slaapkamers
14 badkamers
Coronaproof
20-30 personen
11 slaapkamers
11 badkamers
Coronaproof
26-36 personen
16 slaapkamers
16 badkamers
Coronaproof
36-56 personen
18 slaapkamers
18 badkamers
Coronaproof
36-44 personen
16 slaapkamers
12 badkamers

Tips voor een vakantiewoning 22 personen in Nederland huren

Als u een vakantiewoning 22 personen in Nederland wilt huren, dan kunt u geen beter gebied kiezen dan Zuid-Limburg. Deze unieke regio in eigen land biedt een ideaal decor voor een heerlijke vakantie. Hier zijn een aantal tips voor het huren van een groepsaccommodatie 22 personen:

  • In welke regio in Zuid-Limburg wilt u graag verblijven? Wilt u op de grens met België in Noorbeek een groepsaccommodatie 22 personen huren of wilt u een vakantiehuis huren in het prachtige Eys? Genoeg mogelijkheden voor een prachtig 22 personen vakantiehuis.
  • Vergelijk de vakantiehuizen 22 personen met elkaar zodat u het huis kiest dat het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen.
  • Wij hebben een ruim aanbod aan 22 personen vakantiehuizen, voor iedereen wat wils.

Het is ook mogelijk om een vakantiehuis 22 personen in België te boeken. Bekijk snel het overzicht en kies uw ideale vakantielocatie!

De prachtige omgeving van uw vakantiehuis 22 personen

Als u kiest voor een vakantiehuis 22 personen in Nederland, dan kiest u voor een prachtige omgeving. De schilderachtige natuurgebieden van Zuid-Limburg is het decor van weelderige flora en fauna. Het is heel eenvoudig om de omgeving te ontdekken vanuit uw groepsaccommodatie 22 personen. Met een wandel- of fietstocht ontdekt u de bourgondische dorpjes en kunt u de echte smaak van Limburg proeven.  Als u kiest voor een vakantiehuis 22 personen in België, dan kunt u genieten van de prachtige Voerstreek. Een groepsaccommodatie 22 personen in zowel Nederland als België biedt de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan steden zoals:

  • Maastricht
  • Aken
  • Valkenburg
  • Luik

Groepsaccommodatie 22 personen boeken bij Hoeve Vakanties

U kunt uw groepsaccommodatie 22 personen eenvoudig en snel boeken via ons boekingssysteem. Als eerste zoekt u uw ideale groepsaccommodatie 22 personen uit, vervolgens kunt u eenvoudig zien op welke data de woning nog vrij is. Als u uw ideale datum heeft gevonden, dan kunt u snel en eenvoudig een offerte aanvragen voor uw groepsaccommodatie 22 personen. Wij sturen u op korte termijn een prijsindicatie via de mail. Zodra u akkoord bent met de prijs, dan kunt u uw woning reserveren. Zo kunt u snel uitkijken naar uw welverdiende vakantie.

Onze andere populaire vakantiehuizen zijn:

Wat houdt een contactloos verblijf in?

Wij zorgen ervoor dat u volledig volgens de COVID-19 richtlijnen kunt genieten van een welverdiende vakantie. Dat betekent dat ons personeel de contactmomenten op gepaste afstand zullen uitvoeren. Ook hebben de groepsaccommodaties voor 22 personen meerdere badkamers, wat ideaal is wanneer meerdere huishoudens zijn toegestaan.

Wat voor activiteiten kan ik nu ondernemen?

Check altijd de huidig geldende maatregelen voordat u activiteiten gaat ondernemen. Zo voorkomt u onaangename verrassingen. Afhankelijk daarvan kun u heerlijk wandelen in natuurgebieden, fietsen en misschien zelfs andere activiteiten ondernemen.

Wat als mijn vakantie door aangescherpte maatregelen niet door kan gaan?

Dan kunt u gebruik maken van onze flexibele omboekservice. Nieuwe boekingen vanaf 15-12-2020 kunnen verplaatst worden naar een ander moment. U ontvangt dan een voucher, zo blijft de waarde van de boeking intact.