Vakantiehuis 14 personen in Limburg: gastenreview 8,7!

Boek een luxe vakantiehuis 14 personen in het hart van Limburg. Elk vakantiehuisje wordt getoond aan de hand van het maximaal aantal personen, het aantal slaapkamers, aantal badkamers, plaats en bijzonderheden. Een aantal van deze vakantiewoningen bieden plek aan een groep groter dan 14 personen, maar zijn ook te boeken met een gezelschap van 14 personen. Boek een 14 persoons vakantiehuis bij Hoeve Vakanties: Ervaar het bourgondische leven!

 
 

Heerlijk genieten in een vakantiewoning 14 personen in Zuid-Limburg

Hoeve Vakanties is opgesplitst in vier verschillende locaties in Zuid-Limburg. Geniet van een vakantiehuis 14 personen in het Hof van Ulvend, Molen van Medael, Ten Hof, Begijnhof en Eyserhof. Op elke locatie is een geschikt luxe vakantiehuis in Limburg te vinden. De vakantiewoningen zijn uiterst geschikt als u met een grote gezelschap heerlijk wil genieten van een authentieke omgeving met de geuren en smaken van het bourgondische Limburg.

Zoekt u een huis voor een kleiner gezelschap? Bekijk dan eens dit 8 persoons vakantiehuis. Op zoek naar een groter verblijf? Misschien is deze vakantiewoning voor 20 personen meer wat u zoekt. Heeft u hulp nodig met het vinden van het meest geschikte huisje? Neem contact met ons op en wij helpen u met een goedkoop huisje huren in Limburg.

 14 persoons vakantiehuis in Zuid-Limburg

Beleef samen met familie of vrienden de Zuid-Limburgse cultuur, natuur en het landschap! Of een tochtje maken de echte Hollandse ‘bergen’ in tijdens een fiets- of wandeltocht. Op vele terrassen en in de talrijke restaurants in Maastricht, Luik, Valkenburg of Aken proeft u de kwaliteit van het Zuid-Limburgse leven. De groepsaccommodatie 14 personen op het landgoed van Eyserhof biedt veel mogelijkheden op het gebied van activiteiten, shortgolf ontbijt, lunch of 3 gangen diner. De groepsaccommodatie 14 personen van Hoeve Vakanties beschikken over speeltoestellen en leuke uitstapjes binnen de omgeving. Deze informatie vindt u op de pagina van het desbetreffende vakantiehuis Zuid-Limburg 14 personen.

Het merendeel van de 14 persoons vakantiehuis Limburg bestaat uit tweepersoons en drie- of vierpersoons slaapkamers. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid.
Bekijk ook:

F

Familie vakantiehuis

Familie weekend

G

Goedkope vakantiehuisjes

Groepsaccommodatie Limburg 25 personen

 

 

 

 

 

V

Vakantiehuisje Valkenburg

Vakantiehuis Limburg

Vakantiehuis Limburg 11 personen

Vakantiehuis Limburg 15 personen

Vakantiewoning 23 personen Limburg

Vakantiehuis 24 personen Zuid-Limburg

W

Weekend weg met vrienden

#

13 persoons vakantiehuis Limburg

Veelgestelde vragen voor de 14 persoons vakantiehuizen

Hieronder zijn de meest voorkomende vragen omtrent de 14 persoons vakantiewoningen inclusief een passend antwoord geschreven.

“Is er gratis wifi op de kamers van het 14 persoons vakantiehuis?”
Ja, op alle vakantiehuizen 14 personen van Hoeve Vakanties is er een gratis wifi verbinding aanwezig.

“In welke plaatsen liggen de vakantiehuizen 14 personen”
Op de bovenstaande afbeeldingen worden de plaatsen van de vakantiehuizen 14 personen beschreven. U vindt een vakantiehuis Zuid Limburg van Hoeve Vakanties in Noorbeek (NL), Hombourg (België), Teuven (België).

“Wat moeten we zelf meenemen naar het 14 persoons vakantiehuis Limburg?”
De luxe keuken van een vakantiehuis Zuid-Limburg 14 personen zijn voorzien van alle kookgemakken. Pannen, borden, bestek, etc.
Het enige wat u van huis hoeft mee te nemen is bedlinnen. Het is ook mogelijk om tegen betaling bedlinnen inclusief 2 handdoeken te krijgen.

Heeft u een vraag omtrent bovenstaande vakantiehuizen voor 14 personen of een ander groepshuis Limburg? Bel gerust of stuur een e-mail. De contactgegevens vindt u hier. Of u nu een groepsaccommodatie 14 personen of een andere vakantiehuisje zoekt: wij helpen u graag bij het vinden van een vakantiehuisje dat voldoet aan uw wensen en verwachtingen!