Luxe vakantiehuis voor 14 personen in Limburg

Boek een luxe vakantiehuis voor 14 personen in het hart van Limburg. Elk vakantiehuisje wordt getoond aan de hand van het maximaal aantal personen, het aantal slaapkamers, aantal badkamers, plaats en bijzonderheden. Een aantal van deze vakantiewoningen bieden plek aan een groep groter dan 14 personen, maar zijn ook te boeken met een gezelschap van 14 personen. Boek een 14 persoons vakantiehuis bij het Landgoed van Ulvend: Ervaar het bourgondische leven!

10-14 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
12-21 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Gerenoveerd
12-16 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
Gerestyled
16 personen
8 slaapkamers
8 badkamers
18-22 personen
10 slaapkamers
12 badkamers
19 personen
8 slaapkamers
3 badkamers
Gerestyled
22 personen
8 slaapkamers
6 badkamers
25 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
26 personen
9 slaapkamers
9 badkamers
Gerestyled
26 personen
9 slaapkamers
3 badkamers
26 personen
11 slaapkamers
8 badkamers

Heerlijk genieten in een vakantiewoning voor 14 personen in Zuid-Limburg

Het Landgoed van Ulvend is opgesplitst in vier verschillende locaties in Zuid-Limburg. Geniet van een vakantiehuis voor 14 personen in het Hof van Ulvend, Molen van Medael, Ten Hof, Begijnhof en Eyserhof. De vakantiewoningen zijn uiterst geschikt als u met een grote gezelschap heerlijk wil genieten van een authentieke omgeving met de geuren en smaken van het bourgondische Limburg. Zoekt u een huis voor een kleiner gezelschap? Bekijk dan eens dit 8 persoons vakantiehuis. Op zoek naar een groter verblijf? Misschien is deze vakantiewoning voor 20 personen meer wat u zoekt.

Vakantiehuis 14 personen in Zuid-Limburg

Beleef samen met familie of vrienden de Zuid-Limburgse cultuur, natuur en het landschap! Of een tochtje maken de echte Hollandse ‘bergen’ in tijdens een fiets- of wandeltocht. Op vele terrassen en in de talrijke restaurants in Maastricht, Luik, Valkenburg of Aken proeft u de kwaliteit van het Zuid-Limburgse leven. De groepsaccommodatie 14 personen op het landgoed van Eyserhof biedt veel mogelijkheden op het gebied van activiteiten, shortgolf ontbijt, lunch of 3 gangen diner. De groepsaccommodatie 14 personen op het landgoed van Ulvend beschikken over speeltoestellen en leuke uitstapjes binnen de omgeving. Deze informatie vindt u op de pagina van het desbetreffende vakantiehuisje.

Het merendeel van de vakantiewoning bestaat uit tweepersoons en drie- of vierpersoons slaapkamers. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid.

Veelgestelde vragen voor de 14 persoons vakantiewoningen

Hieronder zijn de meest voorkomende vragen omtrent de 14 persoons vakantiewoningen inclusief een passend antwoord geschreven.

“Is er gratis wifi op de kamers?”
Ja, op alle groepsverblijven van het Landgoed van Ulvend is er een gratis wifi verbinding aanwezig.

“In welke plaatsen liggen deze vakantiewoningen”
Op de bovenstaande afbeeldingen wordt de plaats van de vakantiehuizen beschreven. U vindt een vakantiehuis Zuid Limburg van het Landgoed van Ulvend in Noorbeek (NL), Hombourg (België), Teuven (België).

“Wat kunnen we zelf meenemen?”
De luxe keukens zijn voorzien van alle kookgemakken. Pannen, borden, bestek, etc.
Het enige wat u van huis hoeft mee te nemen is bedlinnen. Het is ook mogelijk om tegen betaling bedlinnen inclusief 2 handdoeken te krijgen.

Heeft u een vraag omtrent bovenstaande vakantiehuizen voor 14 personen of een ander groepshuis Limburg? Bel gerust of stuur een e-mail. De contactgegevens vindt u hier. Of u nu vakantiehuizen voor 14 personen of een andere vakantiehuisje zoekt: wij helpen u graag bij het vinden van een vakantiehuisje dat voldoet aan uw wensen en verwachtingen!