Heb je een vraag omtrent een huidige of nieuwe boeking? Bekijk onze veelgestelde vragen omtrent covid-19.

Groepsaccommodatie 30 personen in Limburg: Nú 20% korting!

Ontdek Zuid-Limburg en de natuurrijke omgeving van de Voerstreek in een bijzonder groepsverblijf 30 personen van Hoeve vakanties. Onze karakteristieke groepsaccommodaties Limburg 30 personen voorzien u van een optimale Limburgse beleving. Bij ons ligt een groepsaccommodatie 30 personen midden in de natuur. Geniet van de gevarieerde Limburgse flora en fauna, het panorama en het luxe groepsverblijf 30 personen. Een vakantiehuis 30 personen van Hoeve Vakanties beschikt altijd over ruime slaapkamers en comfortabele douches. Ideaal voor een weekend met familie of vrienden. Kom tot rust in de idyllische omgeving. Bij aankomst in uw groepsaccommodatie 30 personen goedkoop vertellen wij u graag over de activiteiten in de regio.

gerenoveerd
2 - 4 v + 2 k personen
3 slaapkamers
2 badkamers
Nieuw per 1-1-2020
20-30 personen
11 slaapkamers
11 badkamers
gerenoveerd
30 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
Nieuw
30 personen
14 slaapkamers
14 badkamers
gerenoveerd
33 personen
12 slaapkamers
12 badkamers
36 personen
16 slaapkamers
16 badkamers
Gerestyled
44 personen
16 slaapkamers
12 badkamers
56 personen
18 slaapkamers
18 badkamers

Vakantiehuis 30 personen in de Voerstreek

De Voerstreek wordt ook wel het ‘Toscane van het Noorden’ genoemd. Bij een verblijf in een vakantiehuis 30 personen kunt u rekenen op alle moderne gemakken en comfort. De groepsaccommodatie 30 personen heeft een volledig ingerichte keuken met twee afwasmachines. Proef de bourgondische sfeer van Zuid Limburg tijdens een gezellig samenzijn bij de authentieke woonkamer. Tijdens een verblijf in een groepsaccommodatie 30 personen, kunt u heerlijk ontspannen van de rustgevende omgeving en de authentieke Limburgse sfeer:

  • Bijkomen in de zon op uw eigen terras bij uw vakantiehuis 30 personen Limburg
  • De dorpjes in de omgeving ontdekken vanuit uw groepsaccommodatie Limburg 30 personen
  • De bourgondische smaak van Limburg beleven in nabijgelegen restaurantjes
  • In de sauna bijkomen van een fiets-of wandeltocht
  • In de jacuzzi van uw groepsaccommodatie 30 personen genieten van een drankje

We helpen u graag in uw zoektocht naar vakantiehuizen 30 personen. Zoekt u een vakantiehuis voor meer dan 30 personen? Kijk dan eens bij de groepshuizen pagina.

Met een grote groep ontspannen in een 30 persoons vakantiehuis

Of u nu met familie, vrienden of zakelijke relaties vakantie wilt vieren of een speciale dag wilt organiseren in Limburg, alles is mogelijk bij Hoeve Vakanties. Met dit vakantiehuis 30 personen heeft u een unieke locatie in Nederland tot uw beschikking. Met een grote groep een weekje ontspannen of een feestweekend organiseren behoort tot de mogelijkheden. Wees welkom bij Hoeve Vakanties en geniet van dit vakantiehuis 30 personen Limburg!

Wij hebben naast een groepsaccommodatie 30 personen goedkoop ook vakantiehuizen voor kleinere groepen:

Veel gestelde vragen

Bij het bekijken van vakantiehuizen 30 personen komen natuurlijk een aantal vragen naar boven. Wij willen deze graag voor u beantwoorden. Daarom hebben wij hier een aantal veel gestelde vragen over onze vakantiehuizen 30 personen.

Hebben wij Wifi in een vakantiewoning 30 personen?

In alle vakantiehuizen voor 30 personen is Wifi aanwezig. Dit is gewoon gratis

Wat moeten we zelf meenemen?

U heeft de beschikking over al het hedendaags comfort in een groepsaccommodatie 30 personen Limburg. Het enige wat u hoeft mee te nemen naar uw 30 persoons vakantiehuis is:

  • Bedlinnen
  • Handdoeken