Groepsaccommodatie 30 personen Limburg: gastenbeoordeling 8,7!

Bent u van plan om met een groep vrienden, uw neven en nichten of uw (samengestelde) grote gezin pauze te nemen van uw hectische leven? Kijk dan eens naar een 30 persoons vakantiehuis in Nederland. Want, waarom zou u niet op vakantie gaan in Nederland? Om te genieten van welverdiende rust, hoeft u niet per se over de landgrenzen te gaan. Boek voor de nodige ontspanning een groepsaccommodatie Zuid-Limburg voor 30 personen.

Een groepsaccommodatie voor 30 personen die zich kenmerkt door rust, ruimte, privacy. Bij Hoeve Vakanties vindt u sfeervol comfort te midden van prachtige natuur in Limburg.

 
 

Vakantiehuis 30 personen in de Voerstreek

Ontdek Zuid-Limburg en de natuurrijke omgeving van de Voerstreek in een bijzonder groepsverblijf voor 30 personen van Hoeve vakanties. Onze karakteristieke groepsaccommodaties Limburg 30 personen voorzien u van een optimale Limburgse beleving. Bij ons ligt een groepsaccommodatie 30 personen midden in de natuur. Geniet van de gevarieerde Limburgse flora en fauna, het panorama en het luxe groepsverblijf 30 personen. Een vakantiehuis 30 personen van Hoeve Vakanties beschikt altijd over ruime slaapkamers en comfortabele douches. Ideaal voor een weekend met familie of vrienden. Maar wanneer u er tussenuit wil met uw collega’s kunt u ook een 30 persoons huis huren. Gewoon bij ons. Wij verwelkomen u graag in ons familiehuis voor 30 personen.

Huis huren 30 personen Nederland: vakantiehuis 30 personen in de Voerstreek

De vakantie begint al wanneer u de offerte in uw mail ontvangt. Gaan u en uw vrienden akkoord met de luxe groepsaccommodatie voor 30 personen? Dan kan de voorpret beginnen. U zult namelijk met volle teugen kunnen genieten van uw groepsaccommodatie in Nederland voor 30 personen. De vakantiewoningen voor 30 personen zijn van alle gemakken voorzien. Neem nu een vakantiewoning 30 personen Limburg in de Voerstreek bijvoorbeeld. In de Voerstreek kunt u gebruik maken van vakantiewoningen voor 30 personen op de volgende landgoederen:

 • Molen van Medael
  Hier vindt u het Melkhuisje, het Molenhuis en het herenhuis. Deze vakantiewoningen voor 30 personen zijn uitgerust met aandacht voor detail. Stap uw goedkope groepsaccommodatie 30 personen binnen en ervaar het gevoel van luxe en rust.
 • Oudenhof
  Op het landgoed Oudenhof staat het gelijknamige vakantiehuis voor 30 personen Oudenhof. Dit groepshuis staat in het hart van de Voerstreek.
 • Ten Hof
  Hier vindt u de Residentie. Dit is een vakantiehuis voor 30 personen en meer. Er passen tot 44 personen in deze luxe groepsaccommodatie.

De Voerstreek wordt ook wel het ‘Toscane van het Noorden’ genoemd. Bij een verblijf in een vakantiehuis 30 personen kunt u rekenen op alle moderne gemakken en comfort. De groepsaccommodatie 30 personen heeft een volledig ingerichte keuken met twee afwasmachines. Proef de bourgondische sfeer van Zuid Limburg tijdens een gezellig samenzijn bij de authentieke woonkamer. Tijdens een verblijf in een groepsaccommodatie 30 personen, kunt u heerlijk ontspannen van de rustgevende omgeving en de authentieke Limburgse sfeer:

 • Bijkomen in de zon op uw eigen terras bij uw vakantiehuis 30 personen Limburg
 • De dorpjes in de omgeving ontdekken vanuit uw groepsaccommodatie Limburg 30 personen
 • De bourgondische smaak van Limburg beleven in nabijgelegen restaurantjes
 • In de sauna bijkomen van een fiets-of wandeltocht

We helpen u graag in uw zoektocht naar vakantiehuizen 30 personen. Zoekt u een vakantiehuis voor meer dan 30 personen? Kijk dan eens bij de groepshuizen pagina.

Met een grote groep ontspannen in een 30 persoons vakantiehuis

Of u nu met familie, vrienden of zakelijke relaties vakantie wilt vieren of een speciale dag wilt organiseren in Limburg, alles is mogelijk bij Hoeve Vakanties. Met dit vakantiehuis 30 personen heeft u een unieke locatie in Nederland tot uw beschikking. Met een grote groep een weekje ontspannen of een feestweekend organiseren behoort tot de mogelijkheden. Wees welkom bij Hoeve Vakanties en geniet van dit vakantiehuis 30 personen Limburg!

Wij hebben naast een groepsaccommodatie 30 personen goedkoop ook vakantiehuizen voor kleinere groepen:

Veel gestelde vragen

Bij het bekijken van vakantiehuizen 30 personen komen natuurlijk een aantal vragen naar boven. Wij willen deze graag voor u beantwoorden. Daarom hebben wij hier een aantal veel gestelde vragen over onze vakantiehuizen 30 personen.

Hebben wij Wifi in een vakantiewoning 30 personen?

In alle vakantiehuizen voor 30 personen is Wifi aanwezig. Dit is gewoon gratis

Wat moeten we zelf meenemen?

U heeft de beschikking over al het hedendaags comfort in een groepsaccommodatie 30 personen Limburg. Het enige wat u hoeft mee te nemen naar uw 30 persoons vakantiehuis is:

 • Bedlinnen
 • Handdoeken

Bekijk ook:

G

Goedkoop huisje huren in Limburg

Groepshuizen Zuid-Limburg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L

Luxe vakantiehuis Limburg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V

Vakantiehuis Limburg

Vakantiehuis Limburg 24 personen

Vakantie Valkenburg

Vakantiehuis Zuid-Limburg 11 personen

Vakantiehuis 15 personen Limburg

Vakantiehuis 25 personen Limburg

W

Weekend weg met vrienden

#

23 personen vakantiehuis Limburg