Flexibel omboeken vanaf 15-12-2020: Indien de overnachting(en) geen doorgang kan vinden i.v.m. overheidsmaatregelen ontvangt u een voucher. > contactloze verblijven voor 2/4/6/8 personen (voldoen aan Covid-19 richtlijnen).

Vakantiehuizen voor 5 personen: Contactloos overnachten

Contactloos verblijf

Bij Hoeve Vakanties kunt u contactloos overnachten met uw gezin of lekker met zijn tweetjes. Onze medewerkers zorgen er voor dat u volledig contactloos kunt in- en uitchecken. Uw gehele verblijf voldoet aan alle COVID-19 richtlijnen. Daarnaast zorgen wij zoals altijd voor een schoon en hygiënisch vakantiehuis voor uw verblijf. Voor meer vragen kunt u contact met ons opnemen.

Review contactloos verblijf 1 Review contactloos verblijf 2

Bent u toe aan vakantie en wilt u lekker even weg met uw gezin of met een groep vrienden. Dan zijn de 5-persoons vakantiehuizen van Hoeve Vakanties een echte aanrader. De vakantiehuizen zijn voorzien van alle gemakken en luxe comfort. Kom tot ontspanning in de prachtige regio waar u verschillende activiteiten kunt ondernemen. Zo kunt u heerlijk wandelen langs de nabijgelegen dorpen, ontspannend fietsen door het schilderachtige heuvellandschap of een rustgevende huifkartocht maken langs verschillende plekken.

Coronaproof
2-6 personen
3 slaapkamers
2 badkamers
Coronaproof
2-6 personen
2 slaapkamers
1 badkamer
Coronaproof
4-11 personen
5 slaapkamers
5 badkamers
Coronaproof
4-10 personen
4 slaapkamers
3 badkamers
Coronaproof
6-16 personen
8 slaapkamers
8 badkamers
Coronaproof
8-12 personen
6 slaapkamers
4 badkamers
Coronaproof
8-11 personen
4 slaapkamers
1 badkamer
Coronaproof
8-14 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
Coronaproof
10-16 personen
8 slaapkamers
6 badkamers

Geniet van de natuurrijke omgeving in uw 5-persoons vakantiewoning

De vakantiewoningen voor 5 personen van Hoeve Vakanties liggen in Zuid Limburg (Voerstreek). De omgeving is een prachtig decor voor uw heerlijke vakantie. De authentieke omgeving en natuurrijke omgevingen zorgen voor een idyllische verblijfplaats. Ervaar zelf de bourgondische smaak van Limburg met een overnachting in een van onze vakantiewoningen. Onze tips:

  • Bezoek de nabijgelegen dorpen & geniet van de Limburgs streekgerechten, terwijl u uitkijkt op het heuvelachtige landschap
  • Wandel- en fietsarrangementen door de prachtige omgeving
  • Ontspannen op uw eigen terras terwijl u bijkomt van de dagelijkse stress
  • Verken de omgeving, bezoek de steenkolenmijn of maak een tripje naar het subtropische zwembad in Gulpen

De faciliteiten van de vijf persoons accommodaties

De groepsaccommodaties voor vijf personen zijn voorzien van alle luxe en gemakken van vandaag de dag. U heeft de beschikking over een prachtige accommodaties met:

  1. Luxe keukens met moderne apparatuur
  2. Sfeervol ingerichte woonkamers
  3. Eigen slaapkamers
  4. Een prachtige ruime badkamer
  5. Goede en gratis wifi

Deze faciliteiten zijn van toepassing op alle Limburgse groepshuizen van Hoeve Vakanties.

Wat voor activiteiten zijn kun je nu ondernemen?

Check altijd de huidig geldende maatregelen voordat je eropuit gaat. Zo voorkom je onaangename verrassingen. Afhankelijk daarvan kun je heerlijk wandelen in natuurgebieden, fietsen en misschien zelfs andere activiteiten ondernemen. Houd je wel altijd aan de COVID-19 richtlijnen

Is het mogelijk om op vakantie te gaan?

Jazeker, bij ons kunt u terecht om heerlijk te overnachten en te ontspannen. Uiteraard wel met handhaving van de huidige geldende coronamaatregelen.

Wat als mijn vakantie door aangescherpte maatregelen niet door kan gaan?

Bij ons profiteert u nu van de flexibele omboekgarantie. Nieuwe boekingen vanaf 15-12-2020 kunnen verplaatst worden naar een ander moment. U ontvangt dan een voucher, zo blijft de waarde van de boeking intact.