Vakantiehuizen voor 5 personen: gastenbeoordeling 8,7!

De 5-persoons vakantiehuizen van Hoeve Vakanties een echte aanrader. De vakantiehuizen zijn voorzien van alle gemakken en luxe comfort. Kom tot ontspanning in de prachtige regio waar u verschillende activiteiten kunt ondernemen. Zo kunt u heerlijk wandelen langs de nabijgelegen dorpen, ontspannend fietsen door het schilderachtige heuvellandschap of een rustgevende huifkartocht maken langs verschillende plekken.

 
 

Geniet van de natuurrijke omgeving in uw 5-persoons vakantiewoning

De vakantiewoningen voor 5 personen van Hoeve Vakanties liggen in Zuid Limburg (Voerstreek). De omgeving is een prachtig decor voor uw heerlijke vakantie. De authentieke omgeving en natuurrijke omgevingen zorgen voor een idyllische verblijfplaats. Ervaar zelf de bourgondische smaak van Limburg met een overnachting in een van onze vakantiewoningen. Onze tips:

  • Bezoek de nabijgelegen dorpen & geniet van de Limburgs streekgerechten, terwijl u uitkijkt op het heuvelachtige landschap
  • Wandel- en fietsarrangementen door de prachtige omgeving
  • Ontspannen op uw eigen terras terwijl u bijkomt van de dagelijkse stress
  • Verken de omgeving, bezoek de steenkolenmijn of maak een tripje naar het subtropische zwembad in Gulpen

De faciliteiten van de vijf persoons accommodaties

De groepsaccommodaties voor vijf personen zijn voorzien van alle luxe en gemakken van vandaag de dag. U heeft de beschikking over een prachtige accommodaties met:

  1. Luxe keukens met moderne apparatuur
  2. Sfeervol ingerichte woonkamers
  3. Eigen slaapkamers
  4. Een prachtige ruime badkamer
  5. Goede en gratis wifi

Deze faciliteiten zijn van toepassing op alle Limburgse groepshuizen van Hoeve Vakanties.