Limburgse vakantiehuizen voor 51 personen

Is het weer tijd om met zijn allen eruit te trekken en een paar dagen op stap te gaan? Onze vakantiehuizen voor 51 personen in Limburg zijn zeer geschikt voor verschillende type groepen en groepsgroottes. Deze vakantiehuizen kunnen gehuurd worden voor weekenden, midweken, hele weken en dagen. Deze 51 persoons vakantiehuizen staan midden in Limburg en zorgen er voor dat u de authentieke Limburgse sfeer kunt beleven.

 
 

Om precies te kijken wat de faciliteiten zijn van elk huisje kunt u aanvullende informatie vinden bij het huisje zelf. Zo vindt u bij het 60 persoons vakantiehuis het volgende:

  • Het aantal personen dat er minimaal en maximaal in deze Limburgse vakantiehuizen kan
  • Het aantal badkamers
  • Het aantal slaapkamers
  • Welke activiteiten u kunt ondernemen in de regio

Beleef de bourgondische sfeer van Limburg met uw vakantiewoning 51 personen

Als u naar het prachtige Limburg afreist, dan wilt u graag ontsnappen aan de dagelijkse sleur en stress. In Limburg kan dit perfect, de bourgondische sfeer is uniek. Om u zoveel mogelijk te helpen bij het beleven van de sfeer kunt u verschillende activiteiten organiseren bij uw vakantiewoning voor 51 personen. Zo kunt:

  • Wandelen in de omgeving en verschillende routes volgen
  • Een huifkartocht organiseren door de prachtige natuur
  • Verschillende dorpjes bezoeken met de fietsarrangementen
  • Bekijk per 51 persoons vakantiewoning over welk type sportveldjes u beschikking heeft

51 persoons groepsverblijf voor families, vriendengroepen en bedrijven

Deze 51 persoonsgroepsverblijven zijn geschikt voor verschillende type groepen. Bent u in gezelschap van een grote familie, een grote groep vrienden of collega’s? Bij Hoeve Vakanties zijn er altijd mogelijkheden. Zo kunt u voor uw collega’s brainstormsessies of vergaderingen organiseren, maar ook sportieve activiteiten ondernemen.

Als u een familieweekend, vriendenweekend of een bruiloft wilt organiseren is dat geen probleem. Als u een groepsverblijf voor 51 personen in Limburg huurt ondersteunen wij u graag bij het organiseren van uw vakantie!

Bekijk ook onze andere vakantiehuizen in Zuid-Limburg voor verschillende groepsgroottes: