Limburgse vakantiehuizen voor 51 personen

Is het weer tijd om met zijn allen eruit te trekken en een paar dagen op stap te gaan? Onze vakantiehuizen voor 51 personen in Limburg zijn zeer geschikt voor verschillende type groepen en groepsgroottes. Deze vakantiehuizen kunnen gehuurd worden voor weekenden, midweken, hele weken en dagen. Deze 51 persoons vakantiehuizen staan midden in Limburg en zorgen er voor dat u de authentieke Limburgse sfeer kunt beleven.

 
 

Om precies te kijken wat de faciliteiten zijn van elk huisje kunt u aanvullende informatie vinden bij het huisje zelf. Zo vindt u bij het 60 persoons vakantiehuis het volgende:

  • Het aantal personen dat er minimaal en maximaal in deze Limburgse vakantiehuizen kan
  • Het aantal badkamers
  • Het aantal slaapkamers
  • Welke activiteiten u kunt ondernemen in de regio

Voordelen van een groepsaccommodatie voor 51 personen

Het vakantiehuis voor 51 personen in Zuid-Limburg is een uitstekende keuze voor groepen die op zoek zijn naar ruimte en luxe. Het huis biedt voldoende ruimte voor iedereen, met grote gemeenschappelijke ruimtes voor sociale activiteiten en privévertrekken voor ontspanning. De inrichting is modern en comfortabel, met aandacht voor detail. De keuken is uitgerust om grote groepen te bedienen, en de buitenruimtes zijn ideaal voor buitenactiviteiten of gewoon om te genieten van de natuur. Dit huis combineert het gemak van moderne voorzieningen met de schoonheid en rust van het Limburgse landschap.

Beleef de bourgondische sfeer van Limburg met uw vakantiewoning 51 personen

Als u naar het prachtige Limburg afreist, dan wilt u graag ontsnappen aan de dagelijkse sleur en stress. In Limburg kan dit perfect, de bourgondische sfeer is uniek. Om u zoveel mogelijk te helpen bij het beleven van de sfeer kunt u verschillende activiteiten organiseren bij uw vakantiewoning voor 51 personen. Zo kunt:

  • Wandelen in de omgeving en verschillende routes volgen
  • Een huifkartocht organiseren door de prachtige natuur
  • Verschillende dorpjes bezoeken met de fietsarrangementen
  • Bekijk per 51 persoons vakantiewoning over welk type sportveldjes u beschikking heeft

51 persoons groepsverblijf voor families, vriendengroepen en bedrijven

Deze 51 persoonsgroepsverblijven zijn geschikt voor verschillende type groepen. Bent u in gezelschap van een grote familie, een grote groep vrienden of collega’s? Bij Hoeve Vakanties zijn er altijd mogelijkheden. Zo kunt u voor uw collega’s brainstormsessies of vergaderingen organiseren, maar ook sportieve activiteiten ondernemen.

Als u een familieweekend, vriendenweekend of een bruiloft wilt organiseren is dat geen probleem. Als u een groepsverblijf voor 51 personen in Limburg huurt ondersteunen wij u graag bij het organiseren van uw vakantie!

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de slaapfaciliteiten geregeld in de groepsaccommodatie voor 51 personen?
Ons vakantiehuis voor 51 personen beschikt over meerdere slaapkamers, elk zorgvuldig ingericht om comfort en privacy te bieden. De kamers variëren in grootte en bedconfiguratie om aan verschillende behoeften te voldoen.

Is het vakantiehuis voor 51 personen in Limburg geschikt voor kinderen en zijn er kindvriendelijke voorzieningen?
Ja, het vakantiehuis is kindvriendelijk. Er zijn diverse voorzieningen zoals speelruimtes en veilige buitenruimtes waar kinderen kunnen spelen. Laat ons weten als u specifieke kindervoorzieningen nodig heeft.

Kunnen we bij het vakantiehuis voor 51 personen voor Limburg ook een evenement of feest organiseren?
Ja, het vakantiehuis is geschikt voor het organiseren van evenementen en feesten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en eventuele extra voorzieningen te bespreken.

Bekijk ook onze andere vakantiehuizen in Zuid-Limburg voor verschillende groepsgroottes: